KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji Pavlovic?

EDIT: Sad procitah na Juznoj Tribini.
Ovaj Sasa: http://www.nba.com/playerfile/aleksandar_pavlovic/

Da , to je najrealnija varijanta a Klobucar bi posle meca sa Buducnosti trebalo na pozajmicu u Krku , spominje se i Vujanic kao potencijalno pojacanje .Pavlovic je izrazio zelju da dodje u Partizan a sve cemo znati vrlo brzo jer je rok za registraciju za top 16 , 11 januar blizu

Da , to je najrealnija varijanta a Klobucar bi posle meca sa Buducnosti trebalo na pozajmicu u Krku , spominje se i Vujanic kao potencijalno pojacanje .Pavlovic je izrazio zelju da dodje u Partizan a sve cemo znati vrlo brzo jer je rok za registraciju za top 16 , 11 januar blizu

Da budem iskren ne vidim poentu svega ovoga ukoliko ugovori budu potpisani samo do kraja sezone. Iako dodje bar jedan od te dvojice siguran sam da cemo opet slusati pricu o cuvenom prilagodjavanju na treninge, sistem igre i sve ostalo. Dok se to ne desi doci ce vreme da se svode racuni u grupama druge faze i ako tu ne prodjemo onda smo dzaba krecili... da ne govorim da ce Klobucar ako ode ispasti iz tog cuvenog sistema tako cemo sa njim sve iz pocetka sledece godine.

Da budem iskren ne vidim poentu svega ovoga ukoliko ugovori budu potpisani samo do kraja sezone. Iako dodje bar jedan od te dvojice siguran sam da cemo opet slusati pricu o cuvenom prilagodjavanju na treninge, sistem igre i sve ostalo. Dok se to ne desi doci ce vreme da se svode racuni u grupama druge faze i ako tu ne prodjemo onda smo dzaba krecili... da ne govorim da ce Klobucar ako ode ispasti iz tog cuvenog sistema tako cemo sa njim sve iz pocetka sledece godine.

Jedan ce sigurno doci a Vujanic se vise uklapa u profil igraca koji nedostaje timu pa mozda to i presudi u odluci a nije zanemarljivo pitanje i visine primanja ,Klobucar u tom slucaju ide u Krku na pozajmicu sto je sasvim izvesno

realne su dve pobede u Areni i -20 na svakom gostovanju
naravno ja bih voleo da opet iznenadimo sve bogatune i prodjemo, naviknuti smo na nerealno :D

I ja nesto kontam ovako.

Iz kog to sistema da ispadne Klobucar? Nije ni bio u sistemu nikad.

Sto se protivnika u TOP 16 fazi tice, mislim da je moglo i mnogo gore. Ali i ovako je dovoljno tesko. :zima2:

Kao sto rece TEP3A, ovo dovodjenje i teranje igraca svakih par meseci ne vodi nikud. Draze bi mi bilo da puknemo sve utakmice u TOP 16, a da sastavimo dve sezone sa manje-vise istim rosterom, nego ovo zaj*bavanje i sprdavanje.

Cuo sam kao nesto da vam dolazi Vujanic...To bi bio potez sezone...U potpunosti bi drugacije igrali sa Vujanicem,koji je NBA kalibar...

Poslednje informacije su da od toga nema nista,jer Panionios zateze sa pustanjem .

Vujanic je BIO NBA kalibar. Sadasnji Vujanic nazalost nije ni blizu onog Vujanica pre povreda. 2 puta isti ukrsteni ligamenti....uspehom se moze smatrati i sto igra kosarku.

Mada i takav Vujanic bi bio od koristi ovakvom Partizanu. Mogao bi mnogo kvalitetnije da pokrije 15-tak minuta na pleju nego sto to rade Pera i Klobi.
Varijanta s Milosem je bila aktuelna i letos,ali je bio zacepio bas visoku cenu. Na kraju je otisao u Panionis za mnogo manje pare. Statsi u Grckoj su mu ...onako...29 minuta, 10,7 poena. Slab mu je sut za 3,jedva prebacuje 25%

Šta? Kao Pao i Barsu ne možemo da pobedimo?!z:mrgreen:

:lol: ma možemo, nego mi se čini potpuno neverovatnim da Željko i Pao 2 godine zaredom ne prođu TOP 16, a s Barsom u grupi je uvek moguće neko vankošarkaško (Uleb) njesra :lol: .... a nismo ni mi oni iz prošle sezone, tako da bolje da su što dalje od nas....
onog našeg košarkaškog frika, Dude, bih se plašio i da trenira Bamberg, a ne Oli :lol:
a s obzirom da nismo mogli dobiti Makabi, mislim da smo izbegli 4 najjače evropske ekipe....
još samo da Bou srce zaigra kad uđe u Arenu i da nas malo poštedi ... ma u stvari samo da baš ne pravi malu decu onom kukavnom Kurti :lol:

Poslednje informacije su da od toga nema nista,jer Panionios zateze sa pustanjem .

Vujanic je BIO NBA kalibar. Sadasnji Vujanic nazalost nije ni blizu onog Vujanica pre povreda. 2 puta isti ukrsteni ligamenti....uspehom se moze smatrati i sto igra kosarku.

Mada i takav Vujanic bi bio od koristi ovakvom Partizanu. Mogao bi mnogo kvalitetnije da pokrije 15-tak minuta na pleju nego sto to rade Pera i Klobi.
Varijanta s Milosem je bila aktuelna i letos,ali je bio zacepio bas visoku cenu. Na kraju je otisao u Panionis za mnogo manje pare. Statsi u Grckoj su mu ...onako...29 minuta, 10,7 poena. Slab mu je sut za 3,jedva prebacuje 25%

...i koliko vidim penale ispod 50%

Raspored meceva je dobar , Efes i Real slabije igraju na strani a bez obzira na odlicne igre u prvom delu Sijene ,Partizan ih moze dobiti kuci .Na strani ce biti tesko bilo koga pobediti i upravo mec sa Sijenom moze biti odlucujuci u Areni jer verujem da ce oni dobiti nekoga na strani ,kos razlika takodje moze biti presudna i treba voditi racuna da se ne ponove ubedljivi porazi iz prvog dela .

:lol: ma možemo, nego mi se čini potpuno neverovatnim da Željko i Pao 2 godine zaredom ne prođu TOP 16, a s Barsom u grupi je uvek moguće neko vankošarkaško (Uleb) njesra :lol: .... a nismo ni mi oni iz prošle sezone, tako da bolje da su što dalje od nas....
onog našeg košarkaškog frika, Dude, bih se plašio i da trenira Bamberg, a ne Oli :lol:
a s obzirom da nismo mogli dobiti Makabi, mislim da smo izbegli 4 najjače evropske ekipe....
još samo da Bou srce zaigra kad uđe u Arenu i da nas malo poštedi ... ma u stvari samo da baš ne pravi malu decu onom kukavnom Kurti :lol:

E da...to baš čudno...ybt ono više smorilo sa Pao...z:mrgreen:

Uf...Barsa je baš opasna ove sezone...sa Kostom Perovićem...z:mrgreen:

Ma da...Duda je mnogo zajeban...baš što kažeš...bilo koga da vodi...još Teodosić...mani bre to...

Vujanic bi mogao da nam dodje kao dobro pojacanje za top 16.Onda vise ne bi morali da gledamo sirotog Peru kome treba 3 godine da predje na protivnicku polovinu,a kamoli organizuje neki iole ozbiljniji napad.Ne znam zasto,ali ja i dalje verujem da ce Kurta kad-tad da proradi,a Milos bi svojim iskustvom dosta pomogao,pod uslovom da ne solira previse.Ne znam u kakvoj je formi posle onih povreda,ali da nam manjka igrac na kecu,to sigurno.

hm, samo da se Milos ne ispucava za tri, neko tipa Rakocevic nam ne treba
prodora se verovatno i dalje boji, brzinu je izgubio, a odbrana mu nikad nije ni bila jaca strana
moze da posluzi za 15 minuta po mecu, steta sto su ga unistile povrede, mogao je da bude novi Djordjevic

imam utisak da je ovo bila najbolja utakmica odigrana u Pioniru u poslednjih 10 godina

tad su bili fantasticna ekipa, a i mi smo bili nesto posebno :D

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back