KK Partizan

Svaki put kada smo prilazili, primili smo trojku iz neizgradjene pozicije, neretko preko ruke. Lako se dobija u takvoj situaciji. Da su neki put promasili, usla bi voda u usi. Ovako, zasluzen poraz.

Solidno smo odigrali kada se uzmu u obzir uslovi, u sredu je u Pioniru bilo 40 stepeni sigurno. Bilo je tu borbe. Bekovi odlicni, Vanja, Brka, Markus, Jare.

Visoki podbacili. Dominirali u glupostima.Gagic nesportska (mada mislim da nije bila, faul jeste), Jankovic faul na sutu za 3 u poslednjoj sekundi na -2. A onda resava sledeci napad ulazom, a zna da je kamenjar. I naravno masi oba. Zatim mu kupe ofanzivni skok i pravi faul za bacanja. Kostao nas je 7 poena za manje od minuta u zavrsnici. Rade nastavio gde je stao pre one trojke.

Meni ovde mnogo fale Lendejl koji jedini ume pod kosem, a moze i da rasiri, i Sy. Gomila neiskoriscenih tranzicija koje bi sa njim bile ziceri.

Sudjenje odlicno, osim slihtarske "sto je sigurno, sigurno" tehnicke Jurasa. Resio da ostane djubre do kraja.
Bravo za Urosa Nikolica, mislim da je jedan od perspektivnijih nasih sudija, naravno ako ne odluci da krene precicom ka vrhu. Nerealno da su postavili kromanjonce u prve redove oko celog terena. Ne znam da li je neki prvi red ostao na svom mestu do kraja. :mrgreen:
 
Poslednja izmena:
Gagic mucenik fasovo tehnicku nakon sto mu odvalili ruku sa loptom, koja nepristrasnost. A Davidovac golum dobro izucio zeleznicku skolu valjanja i plakanja, sve u svemu ocekivano i sasvim solidan mec sa nase strane racunajuci sve.
 
Nije Davidovac po meni nista od tih stvari radio, ali me je Beron neprijatno iznenadio sa tim panterskim lazicevskim forama. Flop na sve strane, ne priznaj mami faul, podvaljivanje na sve strane. Nije ni cudo sto zele da ga produze, uklapa se u mentalitet.

Nasi solidni, al' nedovoljno dobri od starta, videlo se da je Panterima nesto jace stalo i da ce tesko dozvoliti da kiksiraju. Lazic je odma' trosio faulove da uspostavi kriterijum, Odzo zabada laktove Velickovicu bez lopte, kraj parketa postavljena izabrana ekipica da malo podgreva, Ljigavac se ne bavi sudjenjem, i tako. Nasi su bili svo vreme prisutni ali bez ikakve kontrole desavanja. Na kraju, presudila je greska N.Jankovica (decko sagoreo na kraju, al nema ljutnje) kad nije pokrio liniju do Berona, koji ga je navukao na flop-faul isturanjem noge, i prakticno resio utakmicu. Renfro je brzo odgovorio, ali i Juras onom tehnickom.

Svejedno, ne znam kako bi resili i da se u tim situacijama resavalo povoljnije po nas. Nije ovo bila nasa utakmica od samog starta.

Zagorac posle trojke za dizanje morala, u jos vecem kanalu. :mrgreen: Gagic je za mene gluperda na kub, samo sam cekao da dobije tu petu licnu i da prosto izidje iz igre, ali ja stvarno ne vidim gde je nesportska licna, kao sto je nesporno i napravljen faul nad njim prethodno.

Mislim da imamo tipa 40% sanse da dobijemo narednu utakmicu, naravno, voleo bih da ode u majstoricu jer je tako i zasluzeno nekim celokupnim tokom sezone, samo mi se jednim delom zaista ne gledaju Panteri ni na terenu ni na tribinama, Gagic, svi ti performansi i njuske.

PS: I da, naravno, mislim da je ocigledno da do sanse za pobedu dodjemo kada igramo odbranu. Kad ne igramo, nista. Ne mozes igrati na 100p.
 
Poslednja izmena:
Jedino ako nije došlo do promene pa opet da se dele karte (mi vama,vi nama) inače toplo ti preporučujem da i ako uđeš u halu budeš miran kao bubica i bez obeležja.
Standardan derbi, ništa posebno što se tiče tribina. Ja sam bio u parteru na kraju, doduše miran :mrgreen:

Što se tiče tekme, kakva sekvenca Jankovića, dušu mi je uzeo, živce mi je rastrgao na 1000 komadića. Da li je realno da neko bude onako retardiran, pa i Gagića je zajebao jbt. Mislim da je rešena serija, možda dobijemo u ponedeljak mada ne bih uložio pare na to.
 
https://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/kk-crvena-zvezda-partizan-kosarka-fnale/tt15lyf

Velickovicu prisao neko i polio ga vodom, N. Jankovic je imao verbalni obracun sa nekim pantercicem iz VIP loze kad je napravio onaj faul na Beronu.

Ceo prvi red je napravljen i smesten tu da bi se pravile provokacije i incidenti, da bi se uticalo na nase igrace, da bi im se skrenuo fokus sa parketa i da bi se eventualno poplasili od nekih siledzija. Zivo me interesuje koliko ce hiljada dinara kazni da se odredi za to.

A isto tako i za Trinkijerijevo "odelo" na konferenciji. :hahaha:

Evo kako se vredno radi za bonus+burek od Cokija (i Bate Vucica). Oznoji se covek radeci.

 
Poslednja izmena:
0 hiljada naravno. Ali zato će da kazne Trinkijerija opet. Ološ bre.

Elem, zašto je svirana tehnička na kraju, jel zbog toga što smo se približili ili ima neki realan osnov za onakvo blamiranje?
 
Elem, zašto je svirana tehnička na kraju, jel zbog toga što smo se približili ili ima neki realan osnov za onakvo blamiranje?

Zagorac je gazio liniju prilikom izvodjenja i ometao izvodjenje. To se ne dodeljuje bez upozorenja, koje nismo videli, sto ne znaci da nije bilo. Ali licno njemu, ne znam, tesko.

Svejedno je bilo upozorenja zbog prigovora i za oba trenera tokom utakmice, minimum, pa se nastavljalo pricati, napusavati sudije (lignjosav, mali coki, lazinjo pre svih), pa nije bilo tehnickih.

Dakle, priblizili smo se iz gotove utakmice na -3 na 40sec, tako da, zapravo zato ta tehnicka.
 
0 hiljada naravno. Ali zato će da kazne Trinkijerija opet. Ološ bre.

Elem, zašto je svirana tehnička na kraju, jel zbog toga što smo se približili ili ima neki realan osnov za onakvo blamiranje?

Iz danasnjih novina
Када сат за игру показује 2:00 или мање у четвртој четвртини и у сваком продужетку, приликом убацивања лопте играчи екипе у одбрани не померају се изнад граничне линије да би ометали убацивање .Руке Загорца су биле изнад граничне линије када је покушавао да отежа Дејану Давидовцу увођење лопте. Зато је кажњен техничком, на 47 секунди пре краја.

Malo manje slusanja Keepera i njegovog nepoznaanja pravila.
 
Sveopsti napredak kada je kosarkasko znanje limenki u pitanju, do juce nas ubedjivali da se kesanje o ruku ne svira u poslednjoj sekundi, a danas vec razumeju i ruke preko granicne linije u poslednja 2 minuta. :mrgreen: Juras ispade najbolji svetski sudija, ja za 20 godina pracenja basketa ne videh da je neki primetio ruke preko granicne linije..
 
Juras se malo uprpio za vec vidjenu pobedu pa je uradio 90% bespotrebnu stvar. Sve je to zato sto mu je Danilovic upao u svlacionicu da ga bije, sad je sav u strahovima.

Ili je mozda prosto takav, korumpirani mali sudija.

Panteri su uvek bili dobro poznati kao borci za striktnu primenu pravila u svim situacijama i prilikama, a bogami, i u uspostavljanju novih.
 
Gledam i ne verujem. Panteri su rastavljeni na sastavne cinioce, mali Coki vristi ko neka teniserka u pokusaju da iznudi faul, mogu da ubodu samo frizider, a nasi 3x zaredom sutiraju trojke u ranoj fazi napada. Badava +14 kad ja ne verujem u ovaj nacin igre.

PS: Pa nista, bez obzira na ocigledan pad, dobijamo sa ovom odbranom i angazovanjem svakako. Ali jasno je da ne mozemo imati poverenja u stabilnost i koncentraciju ove ekipe. Sami su sebi ubili momentum.
 
Poslednja izmena:

Back
Top