KK Crvena Zvezda

Niko nije bacio kosku nego je Čovke odvalio da bi za UNIKS mogao i Marakanu da napuni.
Novinari ko novinari odmah imaju neke svoje maštaraije šta bi bilo kad bi bilo...

Upravo to. Novinarske baljezgarije. A ko li ima toliku mastu pa je jos napisao da su kontaktirali ljudi iz Arene koji vec znaju da moze da se pokrije Marakana pa da se postavi parket... sve znaju u roku od jednog dana. Da se tako lako pokriva stadion i da kosta samo 100.000 evra kako pisu onda bi vecina evropskih stadiona bilo pokriveno.

To je sam samo uzvraćao doktoru koji se blamirao posle utakmice Partizan-Žalgiris. Inače apsolutno nebitno. Jadni ste po pitanju posete u KLS, al' ni naši nisu mnogo bolji. Mislim da će biti bolji ove sezone, ali bilo je vreme kada se išlo na F4 EL a na ispraćaj tamo došlo 500 ljudi na utakmicu KLS.

Odakle ti ideja da smo mi jadni po pitanju KLS-a, prosle godine smo bili najgledaniji tim lige sa prosekom od dosta preko 4000 po mecu!! Za FMP je razumljivo, navijaci moraju da se podele da prate i Radnicki FMP i cz beograd diva telekom jat cacanska banka, kad podelis 24 i kusur 000 na 2 dela dobijes po tih 400-600 gledalaca...

Odakle ti ideja da smo mi jadni po pitanju KLS-a, prosle godine smo bili najgledaniji tim lige sa prosekom od dosta preko 4000 po mecu!! Za FMP je razumljivo, navijaci moraju da se podele da prate i Radnicki FMP i cz beograd diva telekom jat cacanska banka, kad podelis 24 i kusur 000 na 2 dela dobijes po tih 400-600 gledalaca...

De podseti me koliko bese rekord u Evroligi,Evrokupu,i uopste u svim ULEBovim takmicenjima?

405018_legende_kk_crvena_zvezda_f.jpg

zbog cega nema Ducija i Moke ovde?

Moka rekao da ovo nije njegova zvezda nego Coviceva privatna, na to su ga vidim polovina delija pohvalile kao principijelnog, a druga polovina, tzv pantelija, ispljuvali najstrasnije, da ste samo videli te komentare uvreda, nazivanja ljudskom nulom, smradom koji je dokazao kakav je covek time sto je igrao za Partizan, nebitnim likom od kog su vece legende Covic i Nelson, itd...
Ja sam se kao Grobar zgrozio , mi NIKAD ne bi izvredjali onako neku nasu legendu (posebno da nam je jedina kao vama), eto i Divac je igrao za vas, trebala mu kinta a bio lokaut, ali ga opet niko od nas nije nikad pljuvao zato, Pesic je donekle druga prica ali 1 pesmica nije strasna, on je znao da pljuje po Partizanu od kog je hleb zaradjivao godinama i u kom proveo 5 godina od svojih 11 mislim igrackih, takoreci pola profi karijere...

Moka nije dosao u FMP?
Ili je ipak Zvezda u pitanju?
Moka je legenda FMP-a?
Ili je ipak Zvezde?
Ko igra sprsku ligu, FMP ili ipak Zvezda?

Mislim citajuci komentare Vujosevicevih vernika, cesto se nalazim u dilemi.............Kad im odgovara, onda je ovako, ili mozda onako?

Mada jasno je sve.

Poslednja izmena od moderatora:
Mislim da tebi fale naocari, pitanje je bilo gde su 2 legende zvezde na proslavi "zvezde", ja sam preneo vest koju sam procitao o izjavi Moke Slavnica zasto nije dosao, i uvrede na njegov racun zbog toga, a srpsku ligu igra Radnicki FMP, ranije poznat kao Radnicki Basket mislim...

Poslednja izmena od moderatora:
Reči predsednika Uniksa u vezi Vujukasa:
«Вуюкас прошёл обследование, перелома нет, но осталась сильная гематома. Может, сыграет сегодня одну-две минуты в лучшем случае. Его участие в матче пока под вопросом»
Preloma njet, ali silni hematom. :lol: Šalim se sa svojim prevođenjem, ne njegovom povredom, da me neko ne shvati pogrešno.
Igraće sigurno minut-dva, njegovo igranje je otvoreno pitanje. Po mom mišljenju, igranje od minut-dva nema smisla.

Back