Dragon~Reborn
Iskusan
- Poruka
- 5.830
Gazda Čova i Duhovni vođa Dule ugovorili tv duel kod Olje Blebećković 6. aprila u 21.00.
Ima da padaju bombe.

Ima da padaju bombe.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kosta, aj odmori da prozivaš one koji navijaju za Partizan.
Ljuti se ti na kog hoćeš al odj.ebi bre čoveče od nas više, pogotovo od psiholoških analiza jer upravo na tvojoj bi neko mogao da doktorira.
Što se tiče ovih "veličanstvenih" koji nas prozivaju za ljubomoru, mi ne biramo kada i gde gledamo naš klub i ne okupljamo se triput godišnje, mi svoj tim pratimo uvek. Niti u navijanju niti u poseti a sigurno ni u uspesima ne možete da nam priđete.
edit: eto, zbog ovih gluposti zaboravih zašto sam došao na ove strane - sve najbolje večeras!
ja očekujem da se zarati u Srbiji poslije emisije...Gazda Čova i Duhovni vođa Dule ugovorili tv duel kod Olje Blebećković 6. aprila u 21.00.
Ima da padaju bombe.
![]()

Ma nema nista od toga. Kako ce pokriti stadion? Sta ako padne kisa? Sta ce drzati vodu? Gde ce sedeti navijaci iza koseva?

Čekaj,nemoj da kvariš...tek je krenulo loženje
Ne bi ste vi to preživeli![]()
Setimo se zlatnih 50-tih godina na šljaci.Ja nemam nikakav problem sa tim. Sto se mene tice neka bude i na hipodromu. Nego prvo treba da se udje u finale sto je najbitnije pa tek onda da se dobije dozvola za odigravanje na stadionu. Onda je tu pitanje da li stadion ispunjava standarde za jednu kosarkasku utakmicu. Neko bacio kosku i odmah se svi primili. Ma daj.