KK Crvena Zvezda

Kosta, aj odmori da prozivaš one koji navijaju za Partizan.

Ljuti se ti na kog hoćeš al odj.ebi bre čoveče od nas više, pogotovo od psiholoških analiza jer upravo na tvojoj bi neko mogao da doktorira.

Što se tiče ovih "veličanstvenih" koji nas prozivaju za ljubomoru, mi ne biramo kada i gde gledamo naš klub i ne okupljamo se triput godišnje, mi svoj tim pratimo uvek. Niti u navijanju niti u poseti a sigurno ni u uspesima ne možete da nam priđete.

edit: eto, zbog ovih gluposti zaboravih zašto sam došao na ove strane - sve najbolje večeras!

Poslednja izmena:
Kosta, aj odmori da prozivaš one koji navijaju za Partizan.

Ljuti se ti na kog hoćeš al odj.ebi bre čoveče od nas više, pogotovo od psiholoških analiza jer upravo na tvojoj bi neko mogao da doktorira.

Što se tiče ovih "veličanstvenih" koji nas prozivaju za ljubomoru, mi ne biramo kada i gde gledamo naš klub i ne okupljamo se triput godišnje, mi svoj tim pratimo uvek. Niti u navijanju niti u poseti a sigurno ni u uspesima ne možete da nam priđete.

edit: eto, zbog ovih gluposti zaboravih zašto sam došao na ove strane - sve najbolje večeras!

Ja ne prozivam one koji NAVIJAJU za Partizan.
Ja prozivam one koji su VERNICI Vujosevica i Danilovica, i koji njih dovjicu izjednacavaju sa Partizanom, i samim tim ne mogu nikada biti NAVIJACI Partizana, izuzev u njihovim glavama.
Istina boli, zar ne?

Smarate vise grobosi sa Vujosevicem i Covicem, nije ova tema mesto za to.

Sto se tice vecerasnje utakmice iskreno malo sam iznenadjen. Uniks je vrhunska ekipa, prvi su u VTB ligi sa samo jednim porazom, a i cini mi se da ni u Evrokupu nemaju poraz. Odbranu smo sjajno igrali, u napadu je bilo nekoliko gresaka koje su se mogle izbeci, Dzenkins je trebao vise da puca trojke neko da srlja u prodor. Moglo je jos 6,7 poena da se ubaci.

Poslednja izmena od moderatora:
A gde je bilo pritiska kad niste ni bili favoriti? ;) Očekivano bolja utakmica baš zbog rasterećenosti, koju sam apostrofirao. Naravno, i ja sam podlegao verovanju da je Uniks mašina od ekipe (svakako ih nisam gledao nijednom), daleko da je rasterećenost bila jedina šansa. Uniks očito pati od igranja lakših utakmica, ljdi ne umeju da se snađu kad ih je neko dobro stisnuo. Presudila je po meni dobra odbrana od pikenrola koja je igrače Uniksa ostavila da uludo soliraju, kao i ofanzivni skok koji je pružio mnogo više drugih šansi i na taj način se kompenzovao poslovično nemaštovit napad. Pre utakmice sam očekivao nečiju pobedu do 5 poena razlike, a sve preko 10 je po meni odličan posao. Ovih 11 će se braniti tamo verovatno na isti način.

Poslednja izmena od moderatora:
Marjanović bolje da nije ni ustajao jutros...i pored 10 njegovih skokova živce mi je iskidao.Jaka jedini koji je kada je trebalo držati korak sa pucačko preciznom ekipom (do tada) imao mooda da ide na ulaze ka košu,Nelson sasvim solidan ali videlo se da je u mnogim momentima skidao odgovornost sa sebe kada su se gradile akcije,Tadija više nego dobar u odbrani i solidan u napadu,ključ dobre odbrane sa malo primljenih koševa i je ta njegova igra u odbrani,Dženkins je videlo se igrao pod velikim pritiskom kada su mu lopte jedva dodrivale obruč koša ali u pojedinim trenucima je pokrenuo igru Zvezde kada se stvarala razlika,Katić možda i junak večerašnje pobede koji je podneo najveći teret igre u odbarni i u napadu kada smo ostajali bez ideja šta uraditi na 7-8 sekundi do kraja napada.
Atmosfera nezaboravna :D

Dobra odbrana, ali i jedno pet tona srece.
Uniks je toliko cistih suteva za tri promasio da bi njihov trener trebao da ih izvede na neki basket teren na Novom Beogradu i da ih uci sut ispocetka.
Samo da se ne opuste u revansu previse...Nas vrhunski strucnjak ce ih sigurno spremiti psiholoski savrseno pred taj duel.......................

Ova Zvezda je skroz nepovezana. Na utakmici protiv Ukrajinaca su imali domacinsko, na momente cak i presmesno domacinsko sudjenje, i jedva su se provukli protiv slabije ekipe; a sada sa ujednacenim sudjenjem imaju super rezultat protiv jace ekipe.

Навијач Звезде преминуо на изласку из Арене после меча са Униксом

Владимир Ћирковић, навијач Црвене звезде, преминуо је у среду увече приликом изласка из Комбанк Арене, после дуела на којем је бодрио свој тим против УНИКС-а.
Ћирковић је приликом изласка из хале доживео срчани удар. Популарни Влајко је био један од најпознатијих Звездиних навијача из Ужица, а свој тим је редовно бодрио, где год да је играо.

vladimir-cirkovic-arena-smrt-foto-facebook-1396533043-473087.jpg

Čekaj,nemoj da kvariš...tek je krenulo loženje ;)
Ne bi ste vi to preživeli :lol:

Ja nemam nikakav problem sa tim. Sto se mene tice neka bude i na hipodromu. Nego prvo treba da se udje u finale sto je najbitnije pa tek onda da se dobije dozvola za odigravanje na stadionu. Onda je tu pitanje da li stadion ispunjava standarde za jednu kosarkasku utakmicu. Neko bacio kosku i odmah se svi primili. Ma daj.

Ja nemam nikakav problem sa tim. Sto se mene tice neka bude i na hipodromu. Nego prvo treba da se udje u finale sto je najbitnije pa tek onda da se dobije dozvola za odigravanje na stadionu. Onda je tu pitanje da li stadion ispunjava standarde za jednu kosarkasku utakmicu. Neko bacio kosku i odmah se svi primili. Ma daj.

Niko nije bacio kosku nego je Čovke odvalio da bi za UNIKS mogao i Marakanu da napuni.
Novinari ko novinari odmah imaju neke svoje maštaraije šta bi bilo kad bi bilo...

Back