KK Crvena Zvezda

Rekao sam da je sve spremio,rekao sam!
1901229_792984470715382_1408629444_n.jpg

Odakle ti ta nebuloza???
Petar Skundric (Potpredsednik SPS-a/predsednik SD cz):"kk cz Beograd nije deo sportskog drustva crvena zvezda"!!

Fakticki nije. Ali,po ugovoru o tehnickoj saradnji(iz 2011.),KK CZ ce se spojiti sa CZBG kad prodje 5 godina restruktuiranja kluba i vracanja dugova(znaci 2016.). I tada ce postati punopravni clan SD CZ i izgubiti sufiks Beograd.
I svi trofeji osvojeni u ovom periodu ce ici na konto SD-a.

Poslednja izmena:
Fakticki nije. Ali,po ugovoru o tehnickoj saradnji(iz 2011.),KK CZ ce se spojiti sa CZBG kad prodje 5 godina restruktuiranja kluba i vracanja dugova(znaci 2016.). I tada ce postati punopravni clan SD CZ i izgubiti sufiks Beograd.
I svi trofeji osvojeni u ovom periodu ce ici na konto SD-a.
Aha, znači ti pričaš da vam je ovaj klub član SD CZ zato što bi po planu trebao to da postane 2016.
Znači ja mogu da pričam okolo da sam milioner, planiram to da budem do 2020. godine. :mrgreen:

Šalu na stranu, to jeste tako, al videćemo šta će ispasti iz toga. Vidiš da su to neke Čovićeve igrice, s obzirom da je dug "servisiran" a drži se ovih 250,000e samo da bi se pričalo da dug postoji i da postoje razlozi da se prava Zvezda drži u zamrzivaču. Čoviću očito trebaju neke karte u ruci u ovoj igrici više struja, da ga ne bi lako šutnuli i preuzeli mu klub. A šta će se te 2016. napraviti posebno je pitanje, no verujem da za vas to nije problem. Dokazano ste fleksibilni po potrebi. :mrgreen:

Back