KK Crvena Zvezda

Vidi se da ne pratite baš košarku... ču, Rivers levak.
Istina, imao je i bolje dane od ovih, ali daleko je od nekog levog košarkaša. Prošle sezone u Himkiju, sećam se da je prvi deo EL odigrao dosta slabo, ali u TOP16 fazi je podigao znatno nivo igre. Himki je tada dobro igrao, bili su u konkurenciji za TOP8 do kraja.

Dobar napadač, u odbrani nije kesa, mislim da je jednodimenzionalan igrač, znači, davaće poene ali neće razigravati i popunjavati puno druge statističke kategorije. Sve zavisi kako će se uklopiti. Nije klasično krilo, ali može se reći da je odgovor na Partizanovog Kinzija.

Sigurno mnogi nisu znali zbog čega onaj transparent podrške Aci Petroviću protiv Panioniosa, pročulo se onda da je bolestan, evo sad i cela priča o tome:
"Mnogi nisu znali da sam bolestan, čak ni pojedini rođaci. Ljudi misle da sam napolju, da radim negde u arapskim zamljama, a ja tražim puteve da izađem iz ove krize”, rekao je Petrović
http://www.mozzartsport.com/vesti/aco-petrovic-zvezdasi-hvala-na-podrsci-ali-nema-mi-leka/69363

Jako teška stvar i velika tuga.

Vidi se da ne pratite baš košarku... ču, Rivers levak.
Istina, imao je i bolje dane od ovih, ali daleko je od nekog levog košarkaša. Prošle sezone u Himkiju, sećam se da je prvi deo EL odigrao dosta slabo, ali u TOP16 fazi je podigao znatno nivo igre. Himki je tada dobro igrao, bili su u konkurenciji za TOP8 do kraja.

Dobar napadač, u odbrani nije kesa, mislim da je jednodimenzionalan igrač, znači, davaće poene ali neće razigravati i popunjavati puno druge statističke kategorije. Sve zavisi kako će se uklopiti. Nije klasično krilo, ali može se reći da je odgovor na Partizanovog Kinzija.

Ja koliko sam video,sutira levom rukom. Koliko me oci sluze.

Sigurno mnogi nisu znali zbog čega onaj transparent podrške Aci Petroviću protiv Panioniosa, pročulo se onda da je bolestan, evo sad i cela priča o tome:

http://www.mozzartsport.com/vesti/aco-petrovic-zvezdasi-hvala-na-podrsci-ali-nema-mi-leka/69363

Jako teška stvar i velika tuga.

Ni ja nisam znao uopste o cemu se radi. Koliko se secam,prosle godine je vodio Uniks protiv Zvezde u Evrokupu.

Strasno. Nema gore od toga kad zna da umire postepeno... strasno kad sam procitao. z:cry:

Nisam gledao četvrtu četvrtinu jer sam morao da jurim farbu za kosu po radnjama, ne za sebe naravno :lol: ali video sam neka briljiranja Boltauzera. Lagano su poništili Katiću slobodna bacanja jer on nije ni smeo da ih izvodi nego Radenović, to je na vašu štetu osim ako pravila ne kažu da se za to dobija i tehnička? Nisam siguran u to pravilo ali čini mi se da je nešto takvo... ali ogroman previd sudija manijaka.

Najveći problem vam je što ste teranjem Šilba oterali i kreaciju iz svoje ekipe. Sad može sve samo na ritam, agresiju, dugačku klupu, kvalitet Dženkinsa, Nelsona i ko još iskoči. Marjanović ostaje bez lopti, nema više onih kombinacija sa njime i drugim visokim igračima, prevashodno Šilbom. U odbrani je i dalje na vetrometini, gomila skokova i poena preko njega.

13908264195081.jpg

Mogao bi Gurke da im pokvari bratski susret za Frizurama.

Back