KK Crvena Zvezda

Hahaha Jagodić-Kuridža umesto Bobija. :lol:

Pa taj je i izgledao kao zmaj baš zato što je igrao protiv sporog Bobija. To jest, pretpostavljam iz prethodno gledanog, jer tu utakmicu nisam gledao.
Inače, ne bih ga poželeo ni neprijatelju, nije nimalo čudno što je bio otprilike peta opcija na centrima u Ciboni.

Osim toga, nije dovoljno etnički čist za delije, da izvinete na ovom turcizmu.

Hahaha Jagodić-Kuridža umesto Bobija. :lol:

Pa taj je i izgledao kao zmaj baš zato što je igrao protiv sporog Bobija. To jest, pretpostavljam iz prethodno gledanog, jer tu utakmicu nisam gledao.
Inače, ne bih ga poželeo ni neprijatelju, nije nimalo čudno što je bio otprilike peta opcija na centrima u Ciboni.

Osim toga, nije dovoljno etnički čist za delije, da izvinete na ovom turcizmu.

Ma nema veze sto nisam gledao, bitno je da komentarisem.......:dash::dash::dash:
I igrac se kod onih koji su nekad igrali kosarku, ili nesto znaju o njoj ne gleda kroz jednu utakmicu, nego kroz skup mogucnosti koje ima i znanja koje poseduje.
A Jagodic je tehnicki potkovaniji od oba Partizanova centra.
Za ralzku od Marjanovica koji je ogranicen kako kolenima, tako i "brzinom " koju poseduje.
Tkacenko je svojevremeno bio strah i trepet, ali se pored Cosic,Jerkova,Zizica nije bas nagledao trofeja....To je nekad bilo tako, a i danas je jos drasticnije.
Ako Zvezda zeli da postane stabilan Evroligas, to sa Bobijem nece ici.......

Ma nema veze sto nisam gledao, bitno je da komentarisem.......:dash::dash::dash:
I igrac se kod onih koji su nekad igrali kosarku, ili nesto znaju o njoj ne gleda kroz jednu utakmicu, nego kroz skup mogucnosti koje ima i znanja koje poseduje.
A Jagodic je tehnicki potkovaniji od oba Partizanova centra.
Možda nisam gledao utakmicu, ali sam gledao skoro sve ostalo što je imao da ponudi Jagodić-Kuridža, pa i uživo. Ne moraš biti stručnjak da bi pretpostavio da će duel njega i Marjanovića biti dvosmerni mis-meč, kao što je i bio.
Lepo si rekao, jedna utakmica ne govori sve, tako da ne znam zašto mi zameraš što nisam gledao utakmicu. Ah da, znam, po običaju ne znaš ni sam šta pričaš.

Možda nisam gledao utakmicu, ali sam gledao skoro sve ostalo što je imao da ponudi Jagodić-Kuridža, pa i uživo. Ne moraš biti stručnjak da bi pretpostavio da će duel njega i Marjanovića biti dvosmerni mis-meč, kao što je i bio.
Lepo si rekao, jedna utakmica ne govori sve, tako da ne znam zašto mi zameraš što nisam gledao utakmicu. Ah da, znam, po običaju ne znaš ni sam šta pričaš.

Ma ti si skroz u pravu, kao i nebrojeno puta do sada.:rotf::rotf::rotf:

Eno Jagodica pojma nema, za poluvreme napravio indeks 24 uz limitiranje Lesica i Bircevica na 4 poena ukupno.

Kakav si ti strucnjak, to je nevidjeno.......:dash:

Ma strava je Kuridža, on će sigurno imati veći vrhunac karijere od Tepića i Bogdanovića, sve si stručnjački u pravu, svi se češemo i pitamo kako ga Zvezda ne dovodi. ;)
Pride da mu dovedu i Blesingejma da sve servira na tacni (ako može), a njegovi protivnici da igraju bez centara, pa će da dominira.

Ma strava je Kuridža, on će sigurno imati veći vrhunac karijere od Tepića i Bogdanovića, sve si stručnjački u pravu, svi se češemo i pitamo kako ga Zvezda ne dovodi. ;)
Pride da mu dovedu i Blesingejma da sve servira na tacni (ako može), a njegovi protivnici da igraju bez centara, pa će da dominira.

Ma bitno je da ga ne bi pozeleo ni najgorem neprijatelju, da CITIRAM tvoje reci.........:rotf::rotf::rotf::rotf:
Cudo jedno, covek bi pomislio da danonocno bdenje na ovom forumu i preko 20 000 poruka na forumu ucine da se bar nesto nauci o kosarci, ali izgleda dzabe................Tebi nece pomoci ni 50 000 poruka.......Ni svo vreme ovog sveta.

Dobro, preterao sam sa tim "ni najgorem neprijatelju", dobar je on kao četvrti centar u Ciboni, drugi centar u Širokom i Zadru, i tako to. Ja sam tzv. "neprijatelja" tražio među iole ozbiljnijim klubovima sa ozbiljnijim ambicijama. To što buši raspali Radnički koji ne ume i nema čime da brani reket, ili što je bušio slab Široki i uradio nešto protiv sporog Bobija, apsolutno ne znači da je za tim koji ima neke ambicije. Prosečno-solidan ABA-ligaški igrač kada je u dobroj formi, i prošle sezone je imao jedan period dobre igre, ali sve u svemu, ništa posebno.

To je sve samo jedna od tvojih mnogobrojnih fiks-ideja.

Dobro, preterao sam sa tim "ni najgorem neprijatelju", dobar je on kao četvrti centar u Ciboni, drugi centar u Širokom i Zadru, i tako to. Ja sam tzv. "neprijatelja" tražio među iole ozbiljnijim klubovima sa ozbiljnijim ambicijama. To što buši raspali Radnički koji ne ume i nema čime da brani reket, ili što je bušio slab Široki i uradio nešto protiv sporog Bobija, apsolutno ne znači da je za tim koji ima neke ambicije. Prosečno-solidan ABA-ligaški igrač kada je u dobroj formi, i prošle sezone je imao jedan period dobre igre, ali sve u svemu, ništa posebno.

To je sve samo jedna od tvojih mnogobrojnih fiks-ideja.

Znaci svi oni koji nisu mesari kao Partizan ustvari i nemaju centre, pa zato Jagodic dobro igra?:rotf::rotf::rotf:

PS:I naravno da NE MORA da znaci.
Ali ono na osnovu cega sam ja cenio, a to su mogucnosti njegove igre , je veoma veoma pozitivno i pokazuje da MOZE da bude veoma dobar, sto je u ovom mecu i jasno pokazao...........I na mecu protiv Zvezde, gde nije igrao smao protiv Marjanovica nego i protiv Katica.......

Poslednja izmena:
Alo, kakvi mesari iz Partizana, čovek ima prosečan indeks korisnosti ispod 7 tokom cele lige. Sad je ispao u prvi plan jer nema ko da igra, koristi priliku, solidan igrač za prosečan klub kada ga ide i to je to. Nije čak ni mlad igrač. A tzv. mesarenje Partizana nije smetalo Žižiću recimo, samo njemu jadnom.

Čović: Najdraži momenat - Zvezdin plasman u Evroligu
Danas, Igor Rakočević, je samo posmatrač dešavanja čekajući ponudu koja bi ga motivisala da nastavi karijeru. Ipak, osmeh mu ne silazi sa lica kada se priseća jedne večeri u februaru.
- Osvajanje Kupa Radivoja Koraća i podizanje tog trofeja pred navijačima na Malom Kalemegdanu, kada su došli da nas dočekaju po onakvoj hladnoći posle utakmice, nešto je što nikada neću zaboraviti, a što se dogodilo. Najveći uspeh u 2013. godine je bio plasman u Evroligu. Ustvari, cela prošla sezona je bila fantastična, mada je mogla da bude i malo bolja.
Nekima je tako malo potrebno za sreću :konfete:

Ćuti, koliko je trebalo raditi na terenu i van njega, kako je sam rekao, da bi se postiglo i to malo...

Meni se ipak više sviđa ovaj citat koji najbolje opisuje njegove metode:
Moramo stalno da držimo mobilizaciju i tenziju da bi Zvezda došla na one pozicije koje su neophodne i u našem gradu i u našoj državi, kaže prvi čovek crveno-belih

... a ne znam ni šta će ovaj grad i ova država bez ove tzv. Zvezde na nekoj svojoj imaginarnoj poziciji.

Lepo je što i dalje cela Srbija iščekuje evroligaške mečeve, samo što će neki da navijaju za Partizan, a drugi - kao i uvek - za Real, Bajern, CSKA, braću turske delije, itd.
Ovde je trenutno -32
Em što vam ćoki stavio klub u zamrzivač (sponzor Frikom verovatno), em vam je toliko smanjio temperaturu. Au. Ladno.

Back