Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.823
Kad si već toliko fasciniran našim gradom, mogu preko veze da ti nađem smeštaj u Toponici. Sve uslove ispunjavaš.Gde zivite ti i ovaj tvoj? U Vrezini?
Mada si ipak pre za 'Maru'.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad si već toliko fasciniran našim gradom, mogu preko veze da ti nađem smeštaj u Toponici. Sve uslove ispunjavaš.Gde zivite ti i ovaj tvoj? U Vrezini?
Gde zivite ti i ovaj tvoj? U Vrezini?
ma zbunilo se makedonsko devojče, Skopljanci su bili pregrubiKoj moj? Ja ne zivim u vrezini.
Euro Cup, Group L: Nizhny Novgorod, Panionios, Bilbao, Crvena zvezda.
svaki od ovih timova je dovoljno jak da igra F4 Evrolige, Novgorod i Bilbao bi obrisali patos Nanterom i Budiveljnikom
Ja bih rekao da su u Megi apsolutno svi za prodaju, ako se da dobra ponuda Jokić bi vam legao samo tako. Nije jeftin, ali vama je možda dostižan (a isplatio bi se na duže staze 100%).I da je Mitrović zdrav trebala bi nam 4-5 tica.
Mislim da pokušavaju da dovedu nekog od domaćih igrača al ne vidim da postoji neki izbor.
Pa logično je odreći se ili njega ili Radonje, čim dođe teža utakmica ovaj ga drži na klupi.Makabi hoće Bobana Marjanovića
http://novosti.rs/vesti/sport.295.html:469465-Makabi-hoce-Bobana-Marjanovica
Mislim da bi bilo potpuno suludo da se odreknu Marjanovica.
Ja bih rekao da su u Megi apsolutno svi za prodaju, ako se da dobra ponuda Jokić bi vam legao samo tako. Nije jeftin, ali vama je možda dostižan (a isplatio bi se na duže staze 100%).

Sa dve pobede protiv dve najgore ekipe u EL ući F16 je stvarno izuzetan uspeh.
- - - - - - - - - -
Ma oni su bili strašno oslabljeni neigranjem Tepića. Da je on igrao, druga bi se pesma pevala.
Ako su vam jedanput obrisani postovi, to nije znak da treba da pocnete ponovo!.Bio mi svisnuo internet pa nisam stigao da komentarisem.
Kakva greota ispasti sa skorom 4-6. I jos smo plus u sva 4 meca pobedili direktne konkurente za prolaz.
Jbg...Radonjic nas kostao prolaza.