KK Crvena Zvezda

Evo vam grupe:
Euro Cup, Group L: Nizhny Novgorod, Panionios, Bilbao, Crvena zvezda.

Bilbao nikad nije za potceniti, al' jednostavno trenutno ne briljiraju. Nižnji Novgorod možda zvuči na papiru slabo, ali oni igraju sasvim dobro. Uglavnom, ovako nešto posle Evrolige zvuči kao laganica.
Problem će biti putovanja.

Ne znam da li uprava misli da dovede zamenu Mitrovicu. On nema da igra bar jos dva meseca a nama je potreban igrac na toj poziciji.

Onaj Ristovic kaze da se dvoume da li da nagazuju nekog igraca ili da cekaju Mitrovica.

Moje je misljenje da ce on biti neupotrtebljiv za ovu sezonu. U najboljem slucaju ako se vrati za dva meseca,bice mu potrebno jos toliko da udje u neku formu. To ce biti prekasno.

Mislim da bi sto pre trebali da angazuju neko pojacanje.

I da je Mitrović zdrav trebala bi nam 4-5 tica.
Mislim da pokušavaju da dovedu nekog od domaćih igrača al ne vidim da postoji neki izbor.
Ja bih rekao da su u Megi apsolutno svi za prodaju, ako se da dobra ponuda Jokić bi vam legao samo tako. Nije jeftin, ali vama je možda dostižan (a isplatio bi se na duže staze 100%).

Zapravo, iskoristiti činjenicu da ovi bogatuni oće da odreše kesu da bi imali najvišeg i najdebljeg :D igrača u EL, to bi bilo najpametnije. Bobi nije upotrebljiv u trećini svojih utakmica, kad je na parketu rupa je u odbrani, jer mu je visina mana koliko i prednost, a trener ne ume maksimalno da ga skriva. Prodati ga i dovesti igrača koji može uvek da razbija bi bio pravi potez, ali i rizik.

Ja bih rekao da su u Megi apsolutno svi za prodaju, ako se da dobra ponuda Jokić bi vam legao samo tako. Nije jeftin, ali vama je možda dostižan (a isplatio bi se na duže staze 100%).

Jokic bi legao samo tako. Kad sam ga gledao, mislio sam da je stariji, a on decko 18 godina. Mislim da je trenutno svetlosnim godina ispred ovih Zvezdinih klinaca Ristica i Tejica...

Само да јавим овде да смо победили Визуру 3:1 у сетовима.

А што се тиче Љетувоса: или су нас пустили или се види да им фали Тепић...:zelenko2:
Момцима свака част за наступ у ЕЛ!

Dosta vise, vratite se na temu! :rtfm: Ako su vam jedanput obrisani postovi, to nije znak da treba da pocnete ponovo!.

Batalite vise sa prozivanjem Partizana na ovoj temi, i obratno. Vidite da uvek suparnicka strana odgovori na to, i uvek dodje do trolovanja.

Ako hocete da kazete nesto na racun suparnickog kluba to uradite na kafani, ali i da tamo bude u granicama pristojnosti.

Ovde se prica O ZVEZDI, na Partizanovoj temi O PARTIZANU!

Bio mi svisnuo internet pa nisam stigao da komentarisem.
Kakva greota ispasti sa skorom 4-6. I jos smo plus u sva 4 meca pobedili direktne konkurente za prolaz.
Jbg...Radonjic nas kostao prolaza.

Manite se vise tog Radonjica. Moras nekad nekog da istrpis pa da vidis da li ce to u buducnosti davati rezultate. Ne mozes odmah da menjas.To ne vodi nicemu.

Back