- Poruka
- 89.612
Da li pravite razliku među kiselim vodama?
Koju birate? Zašto?
Koju birate? Zašto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ako hoću da me udari u nos, uzmem ren. Ili vasabi.,Ili je gazirana ili nije. To blago ne preferiram. Ništa blago ne preferiram. Ili jeste ili nije.
Ali to nije isto. Ne može da se poredi. Vasabi ti... onako, kao kada iz vrele kolibe istrčiš na -20C u kratkih rukavima i čarapama po 5 cepanica drva i one ti padaju iz ruku, a ti ih hvataš da što pre uletiš u toplo! E tako nekako. E da, a usput šiba ledeni vetar. Pa ti lepo i napolju, ali opet čekaš da prođe i da se vratiš u toplo.ja ako hoću da me udari u nos, uzmem ren. Ili vasabi.,
... jesam li vam pričao o vasabiju?
Nisi, barem ja nisam pročitala.ja ako hoću da me udari u nos, uzmem ren. Ili vasabi.,
... jesam li vam pričao o vasabiju?
a jel znaš šta je? TO je nešto zeleno, ko ren, al jačeNisi, barem ja nisam pročitala.
Ma znam, jela sam, uz suši.a jel znaš šta je? TO je nešto zeleno, ko ren, al jače
i otpadaju uši.Ma znam, jela sam, uz suši.
nisi stigla sprsti?uz suši.
po restoranima uglavnom uvaljuju ren pa ga ozelene samo i dodaju još nešto, ne sećam se sad. Pravi vasabi je dos skoro rasto samo u Japanu a vidim neki dan na Islandu ga isto gaje. Skup je ko otrovi otpadaju uši.![]()
ajd sutra, prekosutra ću malo šireNisu mi dali
Čekam, pričaj tj piši priču o vasabiju.
Da. Možda si bila laki pa si jela pravi. Ajd kad stignem ću da pišem pošto je kilo pravog vasabija...Pa nije isti ukus rena i vasabija! Vasabi ima nekako ledeniji, intenzivniji i jači ukus. Bukvalno kao da ti se smrzne usna duplja pa onda kao da si žvakao koncentrovan pepermint.
Ren ne jedem puno ali znam ga, poznajemo se od malih nogu.Da. Možda si bila laki pa si jela pravi. Ajd kad stignem ću da pišem pošto je kilo pravog vasabija...
I baš je kisela.Sarajevski Kiseljak.
Povoljna i ukusna.