Kiša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Volim, volim, volim kishu...I cesto namerno pokisnem jer mi je lepo dok mi kapi kishe padaju po licu...Podignem glavu ka nebu, pokusavam d agledam poluotvorenih ociju kako padaju dolaze ka meni......

iiiisto.Prelepo je to,kad uzivam u kapima koje osecam svud na sebi,i kad znam da kisa nece skoro prestati...:D
Samo stojis i uzivas.

bash me zabole za kisu, padala ne padala imam domaci i ostale gluposti
mozhda sam malo neuroticnija pred kisu, ne znam, necu d aobracam paznju
ok nekad mi prija i lepo je al me bas zabole, negde sam izgubila magichnu pelerinu

el vrede ove kineske od 100 dinara

malo se plasim hm malo glista posle tj ne volim ih. ne bih volela da me udari grom. jos nesto ali ne znam sta
a da, ne volim kisobran da nosim nervira me, doduse sad ima ovih lakih za visekratnu upotrebu.. ali ne volim ih iako ih ima lepih mada nemam nista ni protiv crnih

Poslednja izmena:
Jutros mi se desilo da sam izašla iz kuće bež kišobrana, mislila sam -ne idem daleko šta će mi.
Ali kiša me je iznenadila, pokisla sam, ali nije mi smetalo, naprotiv............baš mi je prijalo.......

i mrzim kisu jer ne mogu da ucim na terasi,a najbolja koncentracija mi je svezem vazduhu i dnevnom svetlu...eto,em je vlazno,em je mracno...mrzim kisu.

Volim kishu...Volim miris vazduha dok pada kisha...Volim kad se drvece jako zazeleni dok pada kisha...Volim da gledam kapljice kishe po cvecu i travi....Volim da se ljubim na kishi...

Da li si popila neki topli caj posle toga ili nesto zesce? Preventivno - da te ne uhvati kijavica...

Jutros mi se desilo da sam izašla iz kuće bež kišobrana, mislila sam -ne idem daleko šta će mi.
Ali kiša me je iznenadila, pokisla sam, ali nije mi smetalo, naprotiv............baš mi je prijalo.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back