Kiša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prija li vam u ove sparne dane?
Nervira vas jer vam upropasti frizuru i cipele?
Da li ste nervozne kada ste vlažne?
Zavlačite se pod krevet dok grmi?
Ne prija mi. Mogla bi da pada malo samo kad ja ne moram da izlazim, nocu, ili tako...
Kad sam vlazna nisam nervozna, nego kad mi se pokvasi kosa koja je isfenirana da se ne kovrdza. kisobran nosim stalno sa sobom. Danas ec mozda pasti kisa...:confused:

Nisam uspela !
Taman je oko pola pet počela da pada (neke krupne retke kapi ) i ništa !
Mislim da je kišu sprečila mimi*smom sa njenim Aboridžanima da bi mogla da nosi one svoje papuče.
Zato sada Indijnci, Dodolice i ja moramo intenzivnije da prizivamo kišu !

Nisam uspela !
Taman je oko pola pet počela da pada (neke krupne retke kapi ) i ništa !
Mislim da je kišu sprečila mimi*smom sa njenim Aboridžanima da bi mogla da nosi one svoje papuče.
Zato sada Indijnci, Dodolice i ja moramo intenzivnije da prizivamo kišu !

Nisam ja, Mirođijo, nosila sam stare, ravne, išla sam da bockam jednog bolesnog kucova pa ne bi bilo ba zgodno da se jurim s njim po dvorištu na onolikim potpeticama. Inače, ovde se baš ispadala.

Nisam ja, Mirođijo, nosila sam stare, ravne, išla sam da bockam jednog bolesnog kucova pa ne bi bilo ba zgodno da se jurim s njim po dvorištu na onolikim potpeticama. Inače, ovde se baš ispadala.

:(:(

Joj,ljudi,ne secam se kad sam poslednji put pokisla..

Ovde kisa normalno nije padala ko zna kol'ko nedelja...(mislim na pravu kisu,da traje duze od 5min,a i takva je bila samo jednom,cini mi se) :(

Volim kisu....posebno,kada vozim.Mozda zvuci malo cudno,jer lose vreme povlaci guzvu i nerovozu u saobracaju,ali meni prija dobovanje kapljica po soferki...uz neku,finu i setnu muziku,opustim se,odmorim,razmisljam malo....i taman dodjem do mirne i suve kuce.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back