Kinezi

Kom ce se Kinezi prikloniti carstvu?

• Radikali

glasova: 4 11,1%
  • DS

glasova: 4 11,1%
  • LDP

glasova: 1 2,8%
  • Sulejman Ugljanin

glasova: 2 5,6%
  • Kinezi ce napraviti svoju stranku

glasova: 25 69,4%

• Ukupno glasova
    36
  • Anketa je zatvorena .
eee sentimentalni...i tata bi sine:):)
nedaju one ribu nama lokalcima
cak sta vise,reko bih da nas se ili plase,ili sta god tako nesto,jer i ako probas da udjes u kontakt sa njima,izbegavaju

najnovije vam je drugari da je drzava srbija obustavila malo uvoz i priliv kineza

svoje groblje nemaju,jer mrtve transportuju nazad za kinu...mislim,ko bi im ovde posecivao grob...mada,ne umiru,jer su sve mladi i vitalni ljudi

eee sentimentalni...i tata bi sine:):)
nedaju one ribu nama lokalcima
cak sta vise,reko bih da nas se ili plase,ili sta god tako nesto,jer i ako probas da udjes u kontakt sa njima,izbegavaju

najnovije vam je drugari da je drzava srbija obustavila malo uvoz i priliv kineza

svoje groblje nemaju,jer mrtve transportuju nazad za kinu...mislim,ko bi im ovde posecivao grob...mada,ne umiru,jer su sve mladi i vitalni ljudi

Brate, ja se ne zajebavam puno sa Kineskinjama posto sam gledao '' Pritajeni tigari,skriveni zmaj'' ,a ocu da ziv docekam starost...

Kineskine bas nisu lepe, kao ni Japanke i uopste Azijatkinje nisu privlacne ni 30% koliko Srpskinje
Azijatkinje - ni jedna nema vise od 1,5m u visinu i uopste nisu privlacne.

Glasao sam pod 2) jer sam navikao da AMA BAS SVE nacionalne manjine uvek idu sa DS.
Madjaroni, Cigani, lojavi Albanci, lojavi Bosnjaci,... svi oni idu sa DS, naravno. Uvek.

Pa dobro, ako se ovo ikad desi, to i nece biti tako lose...
Jer to onda moze znaciti samo jedno. Srbija je postala svetska zemlja. :D

lol U pravu si :D ....Vec mogu da zamislim Krkobabinu zamenu na funkciji predsednika Skupstine Srbije....
bill.jpg

Ljudi malo smirite strasti
Kinezi su za razlikun od nas Srba vredan i radan narod. Nikada nikoga nisu dirali ako zive van svoje matice, u San Francisku gde sam prosle godine bio ih ima oko 3 Miliona u tako zvanom China Townu zive jedno 2,3 Mil a ostali su rastrkani po ostalom gradu. Nikada nisu nigde u Americi trazili neku republiku ili ti slicno za razliku od SIPTARCINA koji su neradnici i to mozda najveci u evropi. Albanija je i danas najsiromasnija zemlja u Evropi a mislite li stvarno da ce i Kosovo postati mozda neka Svajcarska, naravno da ne, nego ce biti odnosno vec i jeste najsiromasniji deo Evrope pored Albanije.
Tako da ljudi ne dirajte bracu Kineze, jer su vredan narod koji je cak i spreman mnogo sto sta svoje da ostavi i prihvati tudje. Kao na primer pravoslavnu veru, cak i Srpska imena, a ponavljam Siptari nisu spremni da zive sa nama u jednioj drzavi a kamoli da se prekrste u Hriscane ili uzeti Srpsko ime.
To sto se deru po buvljaku to je sporedno, deremo se i mi pa sta, naravno sada bi neki KONJOSLAV rekao,"neka ide u svoju zemlju pa nek se tamo dere" ali ja zivim u Inostranstvu, i nasi se ovde deru i vicu i Italijani I Spanci i Turci, *** juzni mentalitet, a i neki Kinezi su juznjaci, jer ne zaboravite Kina je malcice ali samo malcice veca od Srbije:mrgreen:

Romi masovno glasaju za SRS kad je bio prosle godine onaj miting na spensu imao sam utisak da sam u Kandaharu ,mada doduse mnoge pristalice SRSa iako nisu romi obicno su na tom nivou licne higijene i broja zuba u vilici pa je izgledalo da ih je jos vise ,a sto se tice tih romskih partija kada bi za njih glasao i dvedeseti deo od romske populacije u Srbiji imali bi bare 2 poslanika a ne nijednog.

Smrdljive poturice, lojavi albanci i cigani su za DS ili za stranke koje ulaze u koaliciju sa DS. I tako je to oduvek i tako ce uvek biti nazalost. Recimo u Tutinu DS uvek pobedjuje sa nekih 95%, tako nesto. U celoj Srbiji DS je ubeljivo najjaca u Tutinu. DS nigde u Srbiji nije toliko jaka koliko u Tutinu i jos u tim mestima okolo naseljenim uglavnom poturicama.

Back