metacortex
Gost
- Poruka
- 785
Jel zna neko nesto vise o ovom novom lovcu koji je navodno nevidljiv i super moderan itd, a 'vamo Made in China? Znam da je auto Great Wall jako nekvalitetno uradjen i da je siguran kao Me 163.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel zna neko nesto vise o ovom novom lovcu koji je navodno nevidljiv i super moderan itd, a 'vamo Made in China? Znam da je auto Great Wall jako nekvalitetno uradjen i da je siguran kao Me 163.
Имао си вест пре не више од месец дана, о Американцу кинеског порекла који је у САД осуђен на 30 година због продаје војне тајне Кини.Pa ok, ali vise sam mislio na kompjuter i anti-radarski premaz i to nekakvo sace na krajevima krila itd, tj. da li je stvarno kao F22 ili samo lici, a u stvari je kanta.
Kontam da Ameri duguju Kinezima dosta para, a i tehnologija koristena na prvim nevidljivim je oko 30 godina stara, pa reko mozda su malo kompenzirali kamate i tako...
Pa ok, ali vise sam mislio na kompjuter i anti-radarski premaz i to nekakvo sace na krajevima krila itd, tj. da li je stvarno kao F22 ili samo lici, a u stvari je kanta.
Kontam da Ameri duguju Kinezima dosta para, a i tehnologija koristena na prvim nevidljivim je oko 30 godina stara, pa reko mozda su malo kompenzirali kamate i tako...
Evo ti jedan primer
Kina već 10 god pokušava da kopira sistem Smerch.
Posle pet sistema koje su razvili, još nisu postigli preciznost.
Što se tiče aviona, još je komplikovanije, nije samo boja u pitanju, nego celokupna konstrukcija aviona.
A što se tiče radara i ostalih sistema, mogu samo da kupe ili od Rusa, Izraela ili Francuza. Sami da razviju nema teorije.
Jer sve što su do sada proizvodili samostalno, su licence ili kopije
Ako već daješ 100 mil za avion onda bolje kupi ili Američki ili Ruski. Tender pa neka najbolji uslovi pobede.
Морам да признам први пут се слажем са тобом у потпуности имаш од мене једно ладно.