Kineski SE X10

M.M.L.

Primećen član
Poruka
783
Mnogo mi se svidja ovaj telefon, ali kao i vecina nemam poprilicnu svotu novaca niti bih izdvojio toliko (500e) za telefon jer mislim da je to bacanje novca jer kroz nekoliko meseci cena drasticno padne pa sam razmisljao o kineskoj kopiji koja kosta koliko sam uspeo da izguglam oko 150-160e. Zanima me vase misljenje koliko je u stvari dobra ta kopija, da li je ista kao i original i kakva su vasa iskustva sa kinezima? Gde bih mogao da ga kupim u Beogradu i po mogucstvu da dobijem nekakvu garanciju?

Pa vidi,nije on dzabe 150 eura,da bude isti kao original sigurno nije,odziv displeja je verovatno mnogo losiji nego na originalnom,takodje OS je verovatno pun gresaka i bugsova,da bi telefon bio tako jeftin on je napravljen od losjih materijala.
On sigurno vredi tih 150 eura ali nemoj da su ti prevelika ocekivanja jer dobijas onoliko kolko i platis.

To mi je jasno, koliko para toliko muzike. Koliko sam citao kamera mu je npr 2.0 mp dok je kod originala 8. Koje su jos razlike? Da li su bagovi cesti? Zanima me misljenje nekog ko ima taj telefon da li stvarno vredi tih 150e ili su dzabe bacene pare

Back