porin50
Ističe se
- Poruka
- 2.137
А ти имаш неке доказе?!
Nemam dokaze niti ih pribavljam,
Pričam o navedenim slučajevima iz teme,
pitaj ove što su jeli paščetinu kad
će slijedeći put da posjete
kineski restoran
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ти имаш неке доказе?!
pa nema nigde ni istazivanje da zabari jedu pastu ili meksikanci kukuruzne tortilje ,a kinezi kucece meso ,mislim koji ce qurac istrazivanje kad svi to znaju i to se ni ne krije :?А ти имаш неке доказе?!? Извршио статистичко истраживање?
Причало се тако и за Јевреје да од крви новорођене деце месе обредни хлеб![]()
pa ne jedu svuda.pa nema nigde ni istazivanje da zabari jedu pastu ili meksikanci kukuruzne tortilje ,a kinezi kucece meso ,mislim koji ce qurac istrazivanje kad svi to znaju i to se ni ne krije :?
Jel' ovo i meni upućeno?meni samo nije jasno koji retard ne zna da prepoza ovcije meso koje je krajnje specificnog ukusa i mirisa,pa pojede pola psa bez da se zapita sta jede ...
el smo mi komunicirali na temi?Jel' ovo i meni upućeno?
A ne brini ti lukav je Kinez on pomesa meso terijera i krave pa ih samelje napravi prolecnu rolnicu i prelije je secuan sosom onako ljuto i slako u isto vreme pa posten Srbin domacin navikao na celo prase sas jabukom u ustima ,ne moz da zna ni sta je dobiopa ne jedu svuda.
kolika je kina kuhinja se isto tako razlikuje od jednog dela do drugog.
negde jedu kucice negde ne,mada je to vise koreanski specijalitet koliko ja znam.
i koliko ja znam u jednom delu kine jedu i fetuse,ne znam tacno u kom obliku,iako je to ilegalno valjda,tj barem mi je tako rekla jedna drugarica koja zivi u kini.samo mi je bilo previse odvratno da slusam detalje :?
al ako isao u kineskre restorane nekad mozes da znas koliko se od jednog do drugog hrana moze razlikovati.
pa prolecne rolnice su sa povrcem,ko zna sta si ti jeo :shock:A ne brini ti lukav je Kinez on pomesa meso terijera i krave pa ih samelje napravi prolecnu rolnicu i prelije je secuan sosom onako ljuto i slako u isto vreme pa posten Srbin domacin navikao na celo prase sas jabukom u ustima ,ne moz da zna ni sta je dobiomm sad mi se jedu prolecne rolnice i ona ljuta svinjetina na rezance :-?
maa kontam da su to sve gluposti prvo zbog toga sto se uglavnom oseti kao sto si ti rekla a i ovde je meso toliko jeftino da ni nema potrebe za takvim egzibicijama:mada kod nas koliko znam samo jedan restoran drze bas kinezi od desetak koliko ih ima, a u tom nisam jos jeo.
pa nema nigde ni istazivanje da zabari jedu pastu ili meksikanci kukuruzne tortilje ,a kinezi kucece meso ,mislim koji ce qurac istrazivanje kad svi to znaju i to se ni ne krije :?
Direktno nismo, ali nisam ni primjetio do sada, da početak komunikacije mora da se najavi naprimer na PP!el smo mi komunicirali na temi?
ne?
sto se prozivas onda,m? :?
Kod ovog kod mene u kraju ima i sa povrcem i sa svinjskim i pilecim mlevenim mesom (dal je stvarno svinjsko:shockpa prolecne rolnice su sa povrcem,ko zna sta si ti jeo :shock:
ne znam u novom sadu ko sta drzi,al ja ovde odem ponekad u kineski blok i najedem se ko stoka za 300 dinara,i jos mi nista nije falilo
mada kada prolazim sa psom pored grupe kineza,uvek ka uzmem k sebi da ne pomisle da je sam,pa da misteriozno i "nicim izazvano" nestane![]()
pa ne evo gledam bas citirala sam porina a ostatak diskusije sam samo na brzinu pregledala tako da nemam pojma sta si pisao i da li si pisao nesto uopste.Direktno nismo, ali nisam ni primjetio do sada, da početak komunikacije mora da se najavi naprimer na PP!
No nema veze (priznajem da si u pravu), važno mi je samo to da se ono na mene ne odnosi.
kod nas nije bilo primecenih nestanaka bezanijskih lutalica,doduse dolazili su sinteri,al su oni kukavice jure samo one mikro pse,a ove sarplanince ne smeju ni da pogledajuKod ovog kod mene u kraju ima i sa povrcem i sa svinjskim i pilecim mlevenim mesom (dal je stvarno svinjsko:shock
pa po svim tim restoranima je uglavnom dobra hrana i na isti fazon pravljena al ima kod mog caleta u zgradi gde mu je firma neka kineska radnja u prizemlju ,i gazda kinez ima obicaj da i kuva rucak za sebe u radnji i to izaziva takav smrad da se recima ne moze opisati ,mislim nisam nista tako osetio u zivotu:?pa mi je on uvek bio sumnjiv u vezi sa limanskim kerovima u serpi .
Nisi valjda stvarno probao vijetnamsko pivo?!??!Psa na vijetnamski nisam probao, ali vijetnamsko pivo jesam i odlično je.
Kod ovog kod mene u kraju ima i sa povrcem i sa svinjskim i pilecim mlevenim mesom (dal je stvarno svinjsko:shock
pa po svim tim restoranima je uglavnom dobra hrana i na isti fazon pravljena al ima kod mog caleta u zgradi gde mu je firma neka kineska radnja u prizemlju ,i gazda kinez ima obicaj da i kuva rucak za sebe u radnji i to izaziva takav smrad da se recima ne moze opisati ,mislim nisam nista tako osetio u zivotu:?pa mi je on uvek bio sumnjiv u vezi sa limanskim kerovima u serpi .
Ma Mito da nemaš pojma jeo bi ga .., ne bih ga ni ja samovoljno izabrao, naravno osim ako ne umirem od gladi.
slavonija je inače u pravu, kažu da se radi o vrhunskoj poslastici i da pse najbolje od sviju znaju "napraviti" Vijetnamci.
Psa na vijetnamski nisam probao, ali vijetnamsko pivo jesam i odlično je.
Pošto su u Kinu počeli da prodiru i prozapadni običaji
da imaju pse kao kućne ljubimce
.
Ne jedu izgleda baš sve vrste,A da nije bilo zapada u Kini ne bi znali šta su to kućni ljubimci.
Pa je li su pekinezere uzgajali zbog dva kila mesa i kože ili su oni bili kućni ljubimci na kineskom dvoru.
I tako još par desetina rasa koje su selektirane u Kini, za razne potrebe, međuostalog i zabave.
Valjda ne misliš da je pas čau-čau odgajan za istu svrhu kao jorkšir svinjče u Evropi.
Meni rekoše da se pravi od riže.Nisi valjda stvarno probao vijetnamsko pivo?!??!
Onda i bolje da ne znas od cega se pravi![]()
![]()
Izgleda da si ti neki veliki zajbnt.Je si li jeo Kambodžansku domaću kobasicu?
Ne jedu izgleda baš sve vrste,
slično je kod ptica i riba![]()