Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
a ti mozes usput da citiras mesto gde se osvajanje svet od zutih spominje u novom zavetu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je možda neko proročanstvo,a ti mozes usput da citiras mesto gde se osvajanje svet od zutih spominje u novom zavetu
To je možda neko proročanstvo,
ali u Bibliji ne može postojati
teza kako će jedan narod vladati drugim
a tako i svijetom
Да, тако и пише у Светом писму Новог завета... да ће жута раса владати светом.
Ili na DS...i oni su zutimada, mozda se misli na japance ili tajlandjane...
a ti mozes usput da citiras mesto gde se osvajanje svet od zutih spominje u novom zavetu
Ахахахааааааааааа......... ја лепо кажем мојој сестри да не иде у кинеске ресторане и да не купује код њих ништа - међутим, она ми ништа не верује.
Пре неки дан радио ми је нешто у дворишту један мајстор из Панчева (а родом
је Врањанац) - он је, и не само он, ужаснут од Кинеза и каже да су они потпуно преплавили Панчево - а да на улицама више не можеш да видиш ни голубове, ни псе, ни мачке... најужаснија је прича о томе да НИКО НЕ ЗНА ДА ЈЕ ИКАДА ОВДЕ БИЛО КОЈИ КИНЕЗ САХРАЊЕН - а ипак је неко од њих морао и да умре.
Боље да не коментаришем даље... Кинези могу код нас постати веома озбиљан
проблем, јер им ја овде дозвољено да рађају колико хоће деце(за разлику од њихове земље)
Њих је овде довела она стока комунистичка Мира Марковић......
porin50:U restoranu klali i kuhali pse
MOSKVA - Lanac kineskih restorana u Moskvi hvatao je pse lutalice te njihovo meso servirao gostima kao ovčetinu, objavila je agencija Interfax pozivajući se na lokalne dužnosnike.
Sanitarna inspekcija pronašla je u podrumu restorana pseće glave i kosti, kao i veći broj životinja u kavezima koje su čekale da budu poslužene. - Kineski kuhari klali su te pse u podrumu restorana i pripremali njihovo meso kao delikatesu
Sanitarna inspekcija otkrila je skandal na temelju prijave gostiju restorana koji su primijetili kako se na stražnja vrata restorana unose sumnjive vreće koje su se micale. Sanitarni inspektori prvo su u restorane došli inkognito, naručili nekoliko jela i uzeli uzorke. Laboratorijske analize pokazale su da je riječ o psećem a ne ovčjem mesu, nakon čega je uslijedila i racija u podrumima.
--------------------------------------------------------
Eto što se događa Rusima a tko zna koliko ih je i
ovdje jelo u kineskim restoranima?
Ja nisam nikad.
Ovo se zove rasizam najgore vrste.![]()
Pa doći će žuti čovek, na čelu će imati Znak zveri (The Number of the Beast-666), biće sedmi sin
sedmog sina (Seventh Son of the Seventh Son), a spas će doći iz Majke Rusije (Mother Russia).
Sve to valjda piše u ''Otkrovenju Jovanovom'' (Apokalipsi).
A možda sam slušao i ''Iron Maiden''.
A možda se tamo žuti i ne pominju.
Možda je neko pomešao Novi Zavet, Iron Maiden, Nostradamusova proročanstva i Tarabiće (Kremansko proročanstvo).
Ма сигуран сам да је у питању библијско пророчанство јер сам присуствовао својевремено једној расправи на ту тему - а разговор је водио један свештеник, али сада не могу да пронађем тачно, јер у Библији има безброј пророчанстава.8-)
Meni su jednom Kurdi sa kojima sam radio podvalili "sabači (pseći) šašljik (nešto kao veliki ražnjići)".
Jbg nije bilo loše, napucao sam se ja kao lud, al' priznajem da mi je bilo "malo neugodno" kada su mi, valjajući se od smijeha, rekli šta sam jeo.
Ма сигуран сам да је у питању библијско пророчанство јер сам присуствовао својевремено једној расправи на ту тему - а разговор је водио један свештеник, али сада не могу да пронађем тачно, јер у Библији има безброј пророчанстава.8-)
Bernandinci....pa logicno, sa jedim bernandincem moz' da na'ranis celu kinesku porodicu, i to za praznike![]()
Pogledajte kako je umiljat pas. Pa to samo mogu manijaci zaklati i jesti. Psi su nasi kucni ljubimci.
![]()
Mito, ti nemas pojma sta pise u bibliji.....kvazi - satro - vernice........opet si prolupao...
Najvise mi se svidja , sto nasa braca kinezi , uvaljuju nasoj braci rusima kerove za rucak..
A ovde se polomise neki, da nas ubace u sred te kinesko - ruske , triper kombinacije
Iako, rusi su navikli da jedu svasta , od kerova do ljudi, za vreme opsade Staljingrada..a i kinezi nisu bolji........![]()
Bas su slatki.......ne znas da li bi pojeo psa ili dete![]()
i posle sa vama u 1 drzhavi ..... rasisti najgore vrste
shta su vam sad kinezi