Kineski restorani u Moskvi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a ti mozes usput da citiras mesto gde se osvajanje svet od zutih spominje u novom zavetu

Pa doći će žuti čovek, na čelu će imati Znak zveri (The Number of the Beast-666), biće sedmi sin
sedmog sina (Seventh Son of the Seventh Son), a spas će doći iz Majke Rusije (Mother Russia).

Sve to valjda piše u ''Otkrovenju Jovanovom'' (Apokalipsi).
A možda sam slušao i ''Iron Maiden''.
A možda se tamo žuti i ne pominju.

Možda je neko pomešao Novi Zavet, Iron Maiden, Nostradamusova proročanstva i Tarabiće (Kremansko proročanstvo).

Ахахахааааааааааа......... ја лепо кажем мојој сестри да не иде у кинеске ресторане и да не купује код њих ништа - међутим, она ми ништа не верује.

Пре неки дан радио ми је нешто у дворишту један мајстор из Панчева (а родом
је Врањанац) - он је, и не само он, ужаснут од Кинеза и каже да су они потпуно преплавили Панчево - а да на улицама више не можеш да видиш ни голубове, ни псе, ни мачке... најужаснија је прича о томе да НИКО НЕ ЗНА ДА ЈЕ ИКАДА ОВДЕ БИЛО КОЈИ КИНЕЗ САХРАЊЕН - а ипак је неко од њих морао и да умре.

Боље да не коментаришем даље... Кинези могу код нас постати веома озбиљан
проблем, јер им ја овде дозвољено да рађају колико хоће деце(за разлику од њихове земље)

Њих је овде довела она стока комунистичка Мира Марковић......

E ovo je jos jedan dokaz koliko ovi "nacionalisti" u stvari nisu to za sta se predstavljaju.Od te "umerene" desnice i burzoaske klase lako stvari izadju na videlo i dolazi se do ekstremizma.

Dakle pazi sad ti ovu logiku jednog DSS-ovca: Nije mu kriv Srbin sa slabim natalitetom i odsustvom zelje za stvaranjem viseclane porodice,nego mu je zbog impotencije kriv promiskuitetni Kinez. :lol: Ovo se zove rasizam najgore vrste.:evil:

porin50:
U restoranu klali i kuhali pse

MOSKVA - Lanac kineskih restorana u Moskvi hvatao je pse lutalice te njihovo meso servirao gostima kao ovčetinu, objavila je agencija Interfax pozivajući se na lokalne dužnosnike.

Sanitarna inspekcija pronašla je u podrumu restorana pseće glave i kosti, kao i veći broj životinja u kavezima koje su čekale da budu poslužene. - Kineski kuhari klali su te pse u podrumu restorana i pripremali njihovo meso kao delikatesu

Sanitarna inspekcija otkrila je skandal na temelju prijave gostiju restorana koji su primijetili kako se na stražnja vrata restorana unose sumnjive vreće koje su se micale. Sanitarni inspektori prvo su u restorane došli inkognito, naručili nekoliko jela i uzeli uzorke. Laboratorijske analize pokazale su da je riječ o psećem a ne ovčjem mesu, nakon čega je uslijedila i racija u podrumima.

--------------------------------------------------------

Eto što se događa Rusima a tko zna koliko ih je i
ovdje jelo u kineskim restoranima?
Ja nisam nikad.

A sto se tebe tice,postavljacu dezinformacija,u medijima moze svasta da se objavi.Najvise kleveta dolazi od onih burzoaskih medija koji se finasiraju od strane kapitalistickih mocnika.Oni naravno na taj nacin cuvaju svoj dobrostojeci polozaj.
Secate li se one hajke B92 na Kineze iz bloka 70,sve iz razloga sto su Kinezi zavrnuli sve butike sa prodajom garderobe i sto se 80% ljudi oblaci kod njih.
Da bi im uzdrmali trgovinski uspeh,kapitalisticki sljam raznih trgovinskih lanaca je preko televizije B92 objavio,kako je roba kod Kineza toksicna i hemijski neispravna.Naravno da to nije tacno,jer bi onda u tom slucaju i ova "firmirana" garderoba iz butika posedovala te otrovne sustancije.

JER ZNATE STA,SVIMA JE POZNATO DA TI RENOMIRANI BUTICI OTKUPLJUJU ROBU KOD KINEZA I ONDA STAVLJAJU U SVOJE IZLOGE KAO FIRMIRANU.

Kupis jeftinije,prodas skuplje...:wink:

Pa doći će žuti čovek, na čelu će imati Znak zveri (The Number of the Beast-666), biće sedmi sin
sedmog sina (Seventh Son of the Seventh Son), a spas će doći iz Majke Rusije (Mother Russia).

Sve to valjda piše u ''Otkrovenju Jovanovom'' (Apokalipsi).
A možda sam slušao i ''Iron Maiden''.
A možda se tamo žuti i ne pominju.

Možda je neko pomešao Novi Zavet, Iron Maiden, Nostradamusova proročanstva i Tarabiće (Kremansko proročanstvo).

Ма сигуран сам да је у питању библијско пророчанство јер сам присуствовао својевремено једној расправи на ту тему - а разговор је водио један свештеник, али сада не могу да пронађем тачно, јер у Библији има безброј пророчанстава.8-)

Meni su jednom Kurdi sa kojima sam radio podvalili "sabači (pseći) šašljik (nešto kao veliki ražnjići)".
Jbg nije bilo loše, napucao sam se ja kao lud, al' priznajem da mi je bilo "malo neugodno" kada su mi, valjajući se od smijeha, rekli šta sam jeo.

Ма сигуран сам да је у питању библијско пророчанство јер сам присуствовао својевремено једној расправи на ту тему - а разговор је водио један свештеник, али сада не могу да пронађем тачно, јер у Библији има безброј пророчанстава.8-)

naravno, ali svako od tih bezbroj moze da se protumaci na bezbroj nacina...

Meni su jednom Kurdi sa kojima sam radio podvalili "sabači (pseći) šašljik (nešto kao veliki ražnjići)".
Jbg nije bilo loše, napucao sam se ja kao lud, al' priznajem da mi je bilo "malo neugodno" kada su mi, valjajući se od smijeha, rekli šta sam jeo.

Јао, страшно, грозно..........па ја бих повраћао недељу дана, ејјјј... појести куче.... ма иди...

Mito, ti nemas pojma sta pise u bibliji.....kvazi - satro - vernice........opet si prolupao...:roll:

Najvise mi se svidja , sto nasa braca kinezi , uvaljuju nasoj braci rusima kerove za rucak..:D

A ovde se polomise neki, da nas ubace u sred te kinesko - ruske , triper kombinacije:roll:
Iako, rusi su navikli da jedu svasta , od kerova do ljudi, za vreme opsade Staljingrada..a i kinezi nisu bolji........:roll:

Dzabe vam postavljanje ovakvih retardiranih tema (od strane katolickih nam dragih komisja i nasih seksualno nastranih sugradjana)
Srbija "tone" ka Rusiji, Srbija "tone" ka "klerofasizmu", Kosovo "tone" ka Srbiji i nista nece to "tonice" zaustaviti... :roll: :lol: niko od vas to ne moze zaustaviti zao mi je :)

Bernandinci....pa logicno, sa jedim bernandincem moz' da na'ranis celu kinesku porodicu, i to za praznike :)

Pogledajte kako je umiljat pas. Pa to samo mogu manijaci zaklati i jesti. Psi su nasi kucni ljubimci.

zucht_portrait1.jpg

paz ovog tripera dadu sho je jeo decu u ugandi i pio im krv... :) a jel' znash shta oni fini eu majmuni vole da jedu? si chuo za ona dva restorana zatvorenog tipa, jedan u svapskoj drugi u holandiji gde je specijalitet bilo ljudsko meso.... nisu samo smelu da napisu u novinama odakle tim kanibalima izvor za snabdevanje....

kako umetnost uvek ide ispred svog vremena.... greenaway naparavi 1989. svog kuvara lopova....

Mito, ti nemas pojma sta pise u bibliji.....kvazi - satro - vernice........opet si prolupao...:roll:

Najvise mi se svidja , sto nasa braca kinezi , uvaljuju nasoj braci rusima kerove za rucak..:D

A ovde se polomise neki, da nas ubace u sred te kinesko - ruske , triper kombinacije:roll:
Iako, rusi su navikli da jedu svasta , od kerova do ljudi, za vreme opsade Staljingrada..a i kinezi nisu bolji........:roll:

idi amin je kanibal pa nije ni cudo sto ti je taj manijak idol. Nemci i zapadnjaci, nevini su ko francuske sobarice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back