aleksandarhakler1992
Domaćin
- Poruka
- 3.797
poceo sam jako da mrzim kineze i sve sto oni prave. jer jako podsecaju na cig*** (Rome, da se neko ne uvredi). napravi nesto s brda s dola,spoji dve zice,napravi plasticno kuciste i misli da ce da zaradi brdo para. bio sam kupio 5-6 komada ovih solarnih led sijalica sa senzorom pokreta. nisam od njih kupio nego odavde od nasih,pretpostavljam ili svercovali ili narucili na aliexpress/alibaba. cini mi se komad je bio 400 ili 600 dinara,ne secam se. medjutim,bukvalno pola njih su radile,i onda prestale da rade nakon nekog vremena. onda oce i same da se ugase ponekad itd......sve u svemu,jedno jako veliko djubre! ne znam sta misle da postignu,jer ti dugotrajno kao biznis mozes opstati samo i jedino KVALITETOM. taj ko se jednom zezne da kupi ovo djubre,logicno da ga vise nikad nece kupiti. i tako propadas kao firma.
medjutim,ono sto sam hteo da kazem jeste:
ako kupis deset komada i pola ti crknu,to znaci da jedan komad uopste ne vredi ni 400 ni 600 dinara. TO ZNACI DA VREDI NULA DINARA. 0$
ZNACI DA NEMA VREDNOST NIKAKVU. i onda je logicno da kupis nesto kvalitetno sto nije kinesko (barem ne bezimeni kineski brend), neka kosta i tri puta vise od ovoga.
ali da vredi i da radi ono za sta je namenjeno!
medjutim,ono sto sam hteo da kazem jeste:
ako kupis deset komada i pola ti crknu,to znaci da jedan komad uopste ne vredi ni 400 ni 600 dinara. TO ZNACI DA VREDI NULA DINARA. 0$
ZNACI DA NEMA VREDNOST NIKAKVU. i onda je logicno da kupis nesto kvalitetno sto nije kinesko (barem ne bezimeni kineski brend), neka kosta i tri puta vise od ovoga.
ali da vredi i da radi ono za sta je namenjeno!