Volite li kinesku kuhinju i da li znate neke recepte za kineska jela?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
te rezance o kojima pricas imas da kupis kod kineza na n. bgd.Nisu skupi, u originalnoj su ambalazi i nalaze se u jednoj prodavnici s desne strane od glavnog ulaza.U toj prodavnici ima svasta da se kupi, sosovi od soje, ostriga i sl, pirincani rezanci u par varijanti i sl.Sve to u ambalazi.Ovo naglasavam jer se mnogi ljudi ne usudjuju tu da kupe (iako napominjem da je hrana u ambalazi), dok s druge strane gomila ljudi kupuje tu sitake pecurke, alge u raznim varijat.(koje su 5 x skuplje u nasim prodavnicama)pirincane spagete, soja sosove, zacine i sl.Ne zanam sta da ti kazem, proceni sam....tirionelf:Glupo pitanje, ali, nek'ide zivot...
Svojevremeno mi je u jednom kineskom restoranu servirana salata od zelenih algi (kao tanki zeleni rezanci) i bila je odlicna!!! Ali, kako to prilagoditi kucnim uslovima? Ima li toga u prodaji za nas neazijatske smrtnike?
Hvala...samo mi jos ostaje da dodjem do Bograda ili da to pronadjem u Novom Sadu... :wink:Goscica:te rezance o kojima pricas imas da kupis kod kineza na n. bgd.Nisu skupi, u originalnoj su ambalazi i nalaze se u jednoj prodavnici s desne strane od glavnog ulaza.U toj prodavnici ima svasta da se kupi, sosovi od soje, ostriga i sl, pirincani rezanci u par varijanti i sl.Sve to u ambalazi.Ovo naglasavam jer se mnogi ljudi ne usudjuju tu da kupe (iako napominjem da je hrana u ambalazi), dok s druge strane gomila ljudi kupuje tu sitake pecurke, alge u raznim varijat.(koje su 5 x skuplje u nasim prodavnicama)pirincane spagete, soja sosove, zacine i sl.Ne zanam sta da ti kazem, proceni sam....tirionelf:Glupo pitanje, ali, nek'ide zivot...
Svojevremeno mi je u jednom kineskom restoranu servirana salata od zelenih algi (kao tanki zeleni rezanci) i bila je odlicna!!! Ali, kako to prilagoditi kucnim uslovima? Ima li toga u prodaji za nas neazijatske smrtnike?
Anonymous:Jaoo pa ja obozavam salatu od zelenih algi![]()
Obavezno je pravim uz kinesku klopu... ali... dobijam je od prijatelja direktno iz Kine ... Nemam pojma da li moze da se kupi kod nas u NS-u ... nisam se ni raspitivala jer je uvek imam na lageruAko saznam - javljam.
Wee...Anonymous:Jaoo pa ja obozavam salatu od zelenih algi![]()
Obavezno je pravim uz kinesku klopu... ali... dobijam je od prijatelja direktno iz Kine ... Nemam pojma da li moze da se kupi kod nas u NS-u ... nisam se ni raspitivala jer je uvek imam na lageruAko saznam - javljam.
hanibaI77:e nina brze ces otici nego sto si dosla,ovaj podforum je sekta![]()