Кинеска и руска морнарица започеле заједничку вежбу "Вежба Заједничко море-2024"

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.476
ПЕКИНГ – Кинеска и руска морнарица започеле су данас заједничку вежбу под кодним називом "Вежба Заједничко море-2024" у војној луци Џанђанг, у јужној кинеској провинцији Гуангдунг.

На церемонији отварања, командујући вежбе из кинеске морнарице рекао је да је механизам за заједничке поморске вежбе и обука двеју морнарица, као и њихова способност за извођење заједничких поморских војних операција, наставила да се унапређује, пренела је Синхуа.

Према речима командујућег са руске стране, одржавање оваквих заједничких поморских војних вежби може да унапреди сарадњу и професионални ниво две морнарице и допринесе очувању поморске и регионалне безбедности.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...e-zajednicku-vezbu-Vezba-Zajednicko-more-2024
1720974425811.png

Kakvu poruku šalji time?
Kome?

Према пророчанствима.светих руских стараца а који су за живота били прозорљиви и свети, Кина ће напасти Русију и освојити већи део Сибира. Као дргари оп оп а буде нож у леђа.

Према пророчанствима.светих руских стараца а који су за живота били прозорљиви и свети, Кина ће напасти Русију и освојити већи део Сибира. Као дргари оп оп а буде нож у леђа.
Neće se nikad desiti. Jednostavno nema računice

Kina pokušava igrati na sigurno, čekaju kraj "utakmice" u Ukrajini pa će djelovati.
Bilo da Rusija dobije, hop na Tajvan, bilo da Rusija izgubi, pritisak na Ruse oko Sibira...
U svakom slučaju, svjesni su da im je Rusija potrebna, kao i oni njima, jer nemaju šanse protiv Amerike samostalno...

Neka se "udružuju", kad Putin nije u stanju surađivati sa zapadom, nek osjeti Kinu za vratom...
Sa Zapadom se ne saradjuje, Zapad se sluša, ili te nema.
Maximalna sloboda u saradnji sa zapadom je sloboda izbora da li ćeš da te ebu s vazelinom, ili na suvo.
Tako je bar za nas male. Ovi veliki mogu da se brane, koliko uspešno - videćemo

Maximalna sloboda u saradnji sa zapadom je sloboda izbora da li ćeš da te ebu s vazelinom, ili na suvo.
Dečko je u saxiji raso.

Ko je digo u vazduh STII? Rusi? ... Imaš li ti u glavi par godina unazad i elementarnu logiku?
A lika majko mila. Pa ne mislim doslovno sad u ovom trenutku, nego općenito. Vodi pogrešnu politiku jako dugo...
Nato se mora povući na granice iz 1997. ... to će se i desiti ... vrlo brzo.
U to proročanstvo ne vjeruje ni Putin, pošalji mu mail za ohrabrenje, nešto je zapeo u Ukrajini.
Da, zato Srbija želi na zapad što se ne surađuje...
Narod koji ne poštuje samog sebe i koji bi sam manipulirao ima potrebe projicirati na druge vlastitu projekciju...
Mi smo najgori, sve bi uništili, izokrenuli i onda očekujemo od drugih da su takvi...

A lika majko mila. Pa ne mislim doslovno sad u ovom trenutku, nego općenito. Vodi pogrešnu politiku jako dugo...

U to proročanstvo ne vjeruje ni Putin, pošalji mu mail za ohrabrenje, nešto je zapeo u Ukrajini.

Da, zato Srbija želi na zapad što se ne surađuje...
Narod koji ne poštuje samog sebe i koji bi sam manipulirao ima potrebe projicirati na druge vlastitu projekciju...
Mi smo najgori, sve bi uništili, izokrenuli i onda očekujemo od drugih da su takvi...

Za tvoju informaciju, većina Srba ne želi na zapad.
Ali pusti ti Srbe, pričaj o sebi i svojima.
I ako već imaš nameru da troluješ na srpskom forumu, onda bar nauči koje izraze Srbi ne koriste

Back