Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.354
Е, могу мислити да би се неко због тога узбудио у Пекингу.Pa sutra bi onda neka banda ispred Bele kuće polomila Obamu...
Све их боле у qrzu.

Е, могу мислити да би се неко због тога узбудио у Пекингу.Pa sutra bi onda neka banda ispred Bele kuće polomila Obamu...
Е, могу мислити да би се неко због тога узбудио у Пекингу.
Све их боле у qrzu.
![]()
Blablablabla,kinesko siromastvo meni ne smeta,ali kada me neko gadja bombama......
Ne pravi se blesav.
Где је то ,,вашингтоМ".Ubili su Obamu u Vašingtonu!
- Koga su ubili gde!?
hahahaha.......kako sam vec rekao........kukacete ko babe, jos sledecih 500 godina ,
bem ti sunce, za 70 dana , laganica bombardovanja, dobili ste traume za ceo zivot.....e , jeste sise, svaka vam cast......a jos se qrchite kako bi da se bijete sa nekim skoro..kao, svbe vas prsti na obaracima.........junaci , plachipichke![]()
To si cekao,a
Ti si napr.sisa jer se uvlacis onom koji te je bombardovao a ja ne jer necu na njihovu stranu,kapish
I normalno da cemo da "placemo ko babe" sve dok ne plate odsetu i odstranimo iz drzave takve poput tebe
I kakve to sve ima veze sa mojim postom?
Pa , posto ce odstetu da ti plate u Limburgu, a i ovakve kao ja mozes samo da povuces za qraz........ostaje ti da plaches ko p^icka ceo zivot ...![]()
Platice,sve se placa a takvima kao ti mogu samo ostavim da zadrze kusur od pljuga
Ostaje tebi da places ko pichka jer mi nismo u NATO-u shabane nijedan
Em si sisa,em si plitak![]()
Pa Kina je jedna slatka zemlja, nista cudno.
Ma plitak ko tacna, je*o te. Ne vidi da ne zna 'di tera!![]()
A najsmesnije mi je kada ovaj sitni shaner i preletac tripuje neki kriminal i pokusava da se nesto prepire na licnom nivou,a klasicna sisica![]()
Ziher je bila zalutala bombaDrugi put nemojte da se qurqite !