spavach
Poznat
- Poruka
- 8.452
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili ga nikada nije ni biloВируса ће бити док смо живи.
ma, take 1 for the team?Ne vakcinisem se.
ima isitne. kina je uznapredovala kao privredni gigant, a i po nukelarnom i vojonom pitanju sve vise prilazi najvecim dvema silama, broj aviona poslednje generacije je svake godine sve veci i uskoro ce nadjacati i ameriku...Zaostala fašistička žgadija pokušava da koristi biološko oružje protiv kineskog naroda, dokaz da su zaostali govori podatak da su zbog kovida više pobili ljudi u americi i zapadu nego u kini i africi....Da ne govorimo o tehnološki razvijenijoj državi koja, ako uzvrati istom merom sveta neće više biti, van Kine....
Sto ja sam mlad i zdrav.ma, take 1 for the team?
То је бедан профит. Како можеш да зарадиш на нечему што кошта 10 евра, што је већ превазиђено, служи за сезонску болест и притом имаш озбиљну конкуренцију, јер неколико држава такође производи разне типове ковид вакцина и онда још не можеш ни да вакцинишеш целу ВБ и још на то продаш вакцину само два-три пута и то је то.em se profitom nasladjviali posle kad uvalise sve one vakcine pa imamo primer gde je astra zeneka dokaana kao krivac za smt vakcinisanih ljudi... posle se izvukli kako oni nisu ni pravili vakcinu protiv kovida...
da je tu amerika bila cista veruje samo budala...
А против Русије чак ратују, отимају руску имовину и ови њихову, шире русофобију, мало фали да изазову нуклеарни односно трећи светски рат, а неће да им пусте вирус, него се само ухватили Кине ? Како то, ваљда је логично да пре свега роваре Русију вирусима, а не да их штеде као да су савезници.kinu od 2000 zapad rovari virusima...
jeste, zapad je otvorio laboratorije, zapad ih finansira, zapad ih zarazi i zapad je krivkinu od 2000 zapad rovari virusima...
U to ne verujem.ah da zaboravio sam..kovid su kinezi dobili jeduci sismise sa pijace..
Ima, avnojevski susedi već strepe.Ima li nešto dobro da dolazi iz Kine ili uvek neka sranja?
Šta li su sad jeli? Seme im gladno.Link za moderaciju
https://www.yahoo.com/news/hmpv-vir...vIGAyPdyEwKWEaOqTI0ye9neO1l9QAoz_Q3N3L6gZtWrX
Dakle BRICS ponovo casti covecanstvo pandemijom.
Kazu iz kineskog centra za kontrolu virusa da nema razloga za brigu sve je normalica, ali setimo se da su to radili i decembra i januara 2020e kada je udario Covid19, jer ne daj Boze da ateisticka Kina slaze, ne bi nikad, majke mi
Naravno, snimci iz bolnica ne lazu, a kineske bolnice su pod navalom kao i tada
Dakle, sada slede nove optuzbe na racun Bila Gejtsa jer on je sigurno kriv, nisu Kinezi u svojim laboratorijama u svojoj zemlji radili na virusima, nego ovi iz FBI razvijaju bioloska oruzja. U Kini. I vi ce ladno da verujete u takve teorije, sacekajmo samo malo mesec dva da ih rusosajtovi podele
Beše slovo A znači AntifašističkiIma, avnojevski susedi već strepe.
Neće.ajmo jovo nanovo![]()
Za sada nema potpunih informacija u vezi virusa.ko to može znati