Kina proglasila novu pandemiju HPMV

Hocete se vakcinisati sa novih pet vakcina i revakcina

• Ukupno glasova
    28
Живиш у прошлости, а ти ми не верујеш - застерео си

Наш сељак горе живи од кинеског.
Mislis da to sto kineski seljak zivi sa guskama i svinjama pod istim krovom, pa je zato glavni rasadnik novih virusa po svetu, njegov izbor, a ne primoranost zbog teske finansijske situacije?

Mozda.

Ali to je malo i rasisticka misao.

Jos jedna kovid medicinska uspesna odbrana i ja necu preziveti....sine nekom je stvarno bilo super, sto gluplji to su bolje prosli....ne svi neki...gledam po svom okruzenju....niti su se cuvali , niti su radili pametno dobili i onda bili leceni pravilno i imaju male posledice...najgore je kad nisi dobijao u talasu kad dobiju glupi....tad naebes, jer nisi u talasu.....moras brate da dobijas kad dobijaju svi inace ti sleduje nemar i sta se sad ti tu pravis bolestan...

Jedan moj kolega, 5 puta dobio kovid....i svaki put bio tezak slucaj i svaki put u bolnici...ja ne smem ni da pitam kako mu je u mozgu...

Pandemija je bilo tokom vekova nebrojeno puta, u svim civilizacijama
па није
I bice ih opet za 10-20-70-120 godina
хоће ако не већ ове године опет - него треба ми закључавање опет да средим кућу и околину - ја сам за пандемије сваке године?!
Nije to patentirana autorska ideja Bila Gejtsa
јесте - њега и његовог окружења

Iako bi neki voleli da jeste
мислим да су мишљења и жеље раје искључили у задњих 3000 година од када је на снази робовласнички систем

Zaostala fašistička žgadija pokušava da koristi biološko oružje protiv kineskog naroda, dokaz da su zaostali govori podatak da su zbog kovida više pobili ljudi u americi i zapadu nego u kini i africi....Da ne govorimo o tehnološki razvijenijoj državi koja, ako uzvrati istom merom sveta neće više biti, van Kine....
Зар није логичније да то користе против Русије ?

Jos jedna kovid medicinska uspesna odbrana i ja necu preziveti....sine nekom je stvarno bilo super, sto gluplji to su bolje prosli....ne svi neki...gledam po svom okruzenju....niti su se cuvali , niti su radili pametno dobili i onda bili leceni pravilno i imaju male posledice...najgore je kad nisi dobijao u talasu kad dobiju glupi....tad naebes, jer nisi u talasu.....moras brate da dobijas kad dobijaju svi inace ti sleduje nemar i sta se sad ti tu pravis bolestan...

Jedan moj kolega, 5 puta dobio kovid....i svaki put bio tezak slucaj i svaki put u bolnici...ja ne smem ni da pitam kako mu je u mozgu...
Ono sa dobijanjem 100 evra besplatno je bilo gotivno

Takođe ne moram da idem na more (ura!)

Kazu iz kineskog centra za kontrolu virusa da nema razloga za brigu sve je normalica, ali setimo se da su to radili i decembra i januara 2020e kada je udario Covid19, jer ne daj Boze da ateisticka Kina slaze, ne bi nikad, majke mi
Samo kad bi verovali u Boga , jer svi znamo da vernici ne lazu , a sto je religioznija zemlja to manje laganja , upropasti nas taj ateizam :(

Back