Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 233.210
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дневна доза умирања Запада
kineski napredak je na korist srbije
Svet više neće kupovati ruski plin i naftuКина почиње производњу новог горива – Свет иде ка револуцији у нуклеарној енергији!
Кинески научници остварили су значајан напредак у области енергетике развојем технологије за екстракцију урана из морске воде. Ово револуционарно откриће могло би да обезбеди стабилно снабдевање горивом за будућност, посебно за атомске електране.
kineski napredak je na korist srbije i srpsko naroda
sad mi stila kamera iy kine ya samo 1800 dinara
A da ne pominjemo da su žešće ucenili Ruse, i trenutnu naftu i gas kupuju ispod tržišne cena… veliki prijatelji…Svet više neće kupovati ruski plin i naftu
Rusija propada zahvaljujući kinezima
ovamo se busaju u grudi pravoslavne a kineski komunizam im taman… Samo u sorablje takva shizofrena cepanja.. Al dobro, barem su od rusije digli ruke. I to je nešto.kineski napredak je na korist srbije i srpsko naroda
krivi su rusi koji su tek 2022 godine otkrili da su im kinezi braćaA da ne pominjemo da su žešće ucenili Ruse, i trenutnu naftu i gas kupuju ispod tržišne cena… veliki prijatelji…![]()
Pa da si ostao da radiš u Beogradu, mogao si kupiti GoPro MAX 360.kineski napredak je na korist srbije i srpsko naroda
Taj kome su Kinezi braca, nece dobro na finasijskom planu da prodjekrivi su rusi koji su tek 2022 godine otkrili da su im kinezi braća![]()
Pa da si ostao da radiš u Beogradu, mogao si kupiti GoPro MAX 360.
Motoristi samo GoPro koriste. Ništa kinezi.kad sam ja kupio prvi model goproa 2011 ti nisi znao to ni sta je
A jel taj iz 2011 isto sa Aliexpresa ko i ta kamera od 1800 din? GovnPro takozvanikad sam ja kupio prvi model goproa 2011 ti nisi znao to ni sta je
Motoristi samo GoPro koriste. Ništa kinezi.
Znači od 2011-te do danas si izgubio korak sa tehnologijom
A jel taj iz 2011 isto sa Aliexpresa ko i ta kamera od 1800 din? GovnPro takozvani![]()
ne ova od 1800 je nadzorna kamera koja snima na cloud
a jel znas da sve te kineske kamere su vrlo cesto nadzirane (citaj spijunirane), tj bilo koji brat kinez haker moze da im pristupi i vidi sve ono sto se desava u prostoriji gde je postavljena?
To jeste problem kad u siromašnom kraju živiš, moraš i livadu da nadzireš da ti neko ne ukrade travu.A američke su kao bolje?
zabole me baš
Kamera će da nadzire livadu nek gleda ko god hoće
Nije bitno da li su druge bolje...A američke su kao bolje?
zabole me baš
Kamera će da nadzire livadu nek gleda ko god hoće
To jeste problem kad u siromašnom kraju živiš, moraš i livadu da nadzireš da ti neko ne ukrade travu.
Ali sam si birao.
Koji mogu biti razlozi da nadzireš livadu, if I may askNemam problem sa lopovima
Iz drugih razloga stavljam
kineski napredak je na korist srbije i srpsko naroda
Koji mogu biti razlozi da nadzireš livadu, if I may ask