Кина почиње производњу новог горива: Свет иде ка револуцији у нуклеарној енергији!

Кина почиње производњу новог горива – Свет иде ка револуцији у нуклеарној енергији!​

Кинески научници остварили су значајан напредак у области енергетике развојем технологије за екстракцију урана из морске воде. Ово револуционарно откриће могло би да обезбеди стабилно снабдевање горивом за будућност, посебно за атомске електране.​

Svet više neće kupovati ruski plin i naftu

Rusija propada zahvaljujući kinezima

kineski napredak je na korist srbije i srpsko naroda

sad mi stila kamera iy kine ya samo 1800 dinara

ovamo se busaju u grudi pravoslavne a kineski komunizam im taman… Samo u sorablje takva shizofrena cepanja.. Al dobro, barem su od rusije digli ruke. I to je nešto.

a jel znas da sve te kineske kamere su vrlo cesto nadzirane (citaj spijunirane), tj bilo koji brat kinez haker moze da im pristupi i vidi sve ono sto se desava u prostoriji gde je postavljena?

A američke su kao bolje?

zabole me baš

Kamera će da nadzire livadu nek gleda ko god hoće

A američke su kao bolje?

zabole me baš

To jeste problem kad u siromašnom kraju živiš, moraš i livadu da nadzireš da ti neko ne ukrade travu.

Ali sam si birao.

A američke su kao bolje?

zabole me baš

Nije bitno da li su druge bolje...

Bitno je da te neko navlaci i radi stvari protiv tvog odobrenja...

A braca Kinezi su veoma poznati po tome, zato ce da im ode Tik-tok, zato ne mogu da postave 5G mreze, i zato pod trenutnim uslovima ne mogu da prodaju svoje eklektricne automobile koji se mogu daljinski iskljuciti iz saobracaja...

Back