Kina isporučila Putinu novo moćno oružje? ovo menja sve, hitno se oglasio NATO: "duboka zabrinutost..."

a zasto mislis da ih nece zbrisati?
prvo je nudio ukrama pregovre,a sada im nudi samo kapitulaciju, a pregovore natou - znaci cim prestane i natou da nudi pregovore, bice isto kao sa ukrajinom, i zapad to zna i zato kazu za nekih 5 godina da moraju da se spreme sa okrsaj
NATO je nastao kao odbrambeni savez protiv SSSR i komunistickih drzava jos od kada je osnovan, prije 75 godina
sta mislis za sta se spremao tih 75 godina??

Ti si komunista. NATO je antikomunistička organizacija. NATO je tvoj neprijatelj.
Ja sam optuzen dok sam bio na sluzbi u jna od strane komandanta bataljona da sam "ubaceni element sa ciljem potkopavanja temelja naseg socijalistickog samoupravnog drustva"
par godina kasnije ode jna u propast i videlo se da sam u pravu

Ja sam optuzen dok sam bio na sluzbi u jna od strane komandanta bataljona da sam "ubaceni element sa ciljem potkopavanja temelja naseg socijalistickog samoupravnog drustva"
par godina kasnije ode jna u propast i videlo se da sam u pravu
Ti si simpatizer komunističkog diktatora (Josipa Broza). Samo komunista može biti simpatizer komunističkog diktatora.

Rusija je no1 vojna sila u svetu

_Rs-24-jars.jpgSKR5b1be1_82CVI1413_WW2_ANNIVERSARY_RUSSIA_050.jpgPC-24_«Ярс».jpg

• Haha
Reactions: PA8
Da li možeš da dokažeš da sam ja u ekstazi kada Vučić uvodi ograničenja upotrebe Tvitera?
Ne mogu, ali retko pišeš o zlodelima Šumske napredne stranke

Više te zanima Jusuf Broz dobar Skroz

Šta mogu da zaključim osim da si lažni opozicionar kao Dejan Bulatović

Back