Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 176.767
Ne znam koliko pratite vesti ali jedna kineska firma je izbacila svoj AI koji je daleko bolji i superiorniji na sve zapadno proizvedene do sada, sto je izazvalo totalni krah trzista akcija u Americi , usled cega je izgubljeno preko 1000 milijardi dolara vrednosti najboljih zapadnih tech kompanija
Malo cinjenica
DeepSeeak JE POBEDIO OpenAI 
BYD JE POBEDIO Teslu 
Huawei JE POBEDIO Apple 
Huawei JE POBEDIO US Telecom na polju razvoja 5G tehnologije 
Alibaba JE POBEDIO Amazon 
CATL KINESKE BATERIJE SU POBEDILE US Made litijum jonske 
TikTok JE POBEDIO Instagram 
DJI JE POBEDIO sve USA proizvodjace dronova 
Kina je do nogu porazila Ameriku i na polju razvoja infrastrukture, brzih zeleznica, zdravstvenog osiguranja, obrazovanja, razvoja svemirske tehnologije, proizvodnje i izvoza robe siroke potrosnje, proizvodnje aviona i brodova vojne namenske industrije, proizvodnje zlata, energije, izgradnje nekretnina i na polju rasta GDP PPP-a . a
Dok se americka infrastruktura i gradovi raspadaju , citavi kvartovi gore u pozarima, kineski gradovi izgledaju kao gradovi iz buducnosti!
Cemu Amerika ima jos da se nada?
Autorska tema.
Siguran sam da ce @Sizif i @SajaBg voleti da diskutujemo na ovu temu.
u to ime - ziveli...
Malo cinjenica

Kina je do nogu porazila Ameriku i na polju razvoja infrastrukture, brzih zeleznica, zdravstvenog osiguranja, obrazovanja, razvoja svemirske tehnologije, proizvodnje i izvoza robe siroke potrosnje, proizvodnje aviona i brodova vojne namenske industrije, proizvodnje zlata, energije, izgradnje nekretnina i na polju rasta GDP PPP-a . a
Dok se americka infrastruktura i gradovi raspadaju , citavi kvartovi gore u pozarima, kineski gradovi izgledaju kao gradovi iz buducnosti!
Cemu Amerika ima jos da se nada?
Autorska tema.
Siguran sam da ce @Sizif i @SajaBg voleti da diskutujemo na ovu temu.
u to ime - ziveli...

Poslednja izmena: