kim kardašijan stiže u srbiju! ceo svet bruji o njenoj poseti, otkriveno i kada, ovo su svi detalji

Atomic™

Srebrna tastatura
Poruka
232.234
Kim će prisustvovati i velikoj zabavi koja će biti organizovana u njenu čast na ekskluzivnom mestu

890100_81372-kim01-ap-evan-agostini-orig_f.webp

Kako prenose domaći mediji, Kim Kardašijan planira posetu Srbiji polovinom juna.

Izvor blizak Kim koji je detaljno upoznat sa njenim planovima otkrio je da će najpoznatija rijaliti zvezda na svetu doći u Beograd sa svojom decom.


Glavni povod posete je otvaranje prve prodavnice njenog modnog brenda u našoj prestonici, kako navode domaći mediji.

Pored toga, Kim će prisustvovati i velikoj zabavi koja će biti organizovana u njenu čast na ekskluzivnom mestu.

- Kim stiže u Beograd iz Nemačke, tačnije iz Gelzenkirhena, gde će sa svojim sinovima Sejntom i Psalmom prisustvovati Evropskom prvenstvu, i to utakmici koju naša reprezentacija Srbije u grupnoj fazi igra protiv Engleske 16. juna. Njena deca su veliki fanovi Premijer lige i engleskih fudbalera. Sa Kim će biti i ceo njen tim, a na beogradski aerodrom će sleteti u svom privatnom avionu "Kim džet", koji je pre nekoliko godina kupila za neverovatnih 150 miliona dolara. Oni će odsesti u predsedničkom apartmanu jednog od najpoznatijih prestoničkih hotela. Kod nas će se zadržati ukupno dva dana - govori sagovornik i dodaje:

- Pored svog ličnog, Kim će ovde na usluzi imati i dodatno 24-časovno obezbeđenje, koje će je pratiti u stopu. Ona u Beograd dolazi povodom otvaranja prve prodavnice njenog modnog brenda u ovom delu Evrope u jednom tržnom centru. Isto veče će biti organizovan i veliki parti u njenu čast, na kom će biti prisutne i neke naše estradne ličnosti sa A liste - priča izvor, pa otkriva šta je sve to Kim zahtevala od organizatora njenog dolaska kako bi se poseta i ostvarila.

Starleta je imala posebne želje kad su u pitanju znamenitosti koje želi da obiđe u Srbiji.

- Kim je izrazila želju da tokom boravka obavezno poseti Hram Svetog Save, koji je videla na slikama i kojim je oduševljena, ali i Kalemegdan i deo pored reke. Od organizatora je zahtevala i da joj na raspolaganju bude i izlaz za osoblje koje radi u hotelu, kao i da u svakom trenutku ima deset različitih automobila kao mamce da bi izbegla paparace, koji će je sigurno pratiti non-stop. Pored ovoga, ona očekuje da joj u apartmanu stalno budu buketi svežeg cveća i da im se hrana donosi u sobu. Iz Beograda Kim odlazi u Pariz na mušku i žensku Nedelju visoke mode - završava sagovornik za Kurir.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Kardašijanova poseti Srbiju. Kako su mediji tad preneli, ona je u tajnosti posetila našu zemlju 2017. godine.


https://www.alo.rs/vip/holivud/895927/kim-kardasijan-stize-u-srbiju/vest
 

Back
Top