- Poruka
- 4.767
Prema ovom novinaru Kim Kardašijan zapravo ima preko tri hiljade godina i ona je Lilith koja se pominje u originalnoj Bibliji.
Šta reći, a ne zaplakati od smeha.
Isto kao i Jelena Karleuša.Iskreno se nadam da se lik dobro zajebava, jer u suprotnom treba pod hitno u Lazu....
Svaka roba ima svog kupca.neku su spremni na neverovatne stvari da bi postali vidjeni
i cak i za takve neverovatne stvari nadju vernike
prema sustini, ovaj materijal nije namenjen nama vec zapadu. Takvo "otkrice" je primereno zapadnom gradjaninu , njegovoj logici i inteligenciji.Hrana za naivne. Garant mu 70% forumaša veruje.
Kakve sam ja zapadne građanine sreo, 80% ovih naših bi trebalo da se postidi.prema sustini, ovaj materijal nije namenjen nama vec zapadu. Takvo "otkrice" je primereno zapadnom gradjaninu , njegovoj logici i inteligenciji.
Pitam se sta ce ovde na forum ?
a vidis, oni progutali "ukrajinsku udicu" a mi nismo.Kakve sam ja zapadne građanine sreo, 80% ovih naših bi trebalo da se postidi.
Progutala glupa masa. Kao i svuda. Kao što i naša glupa masa guta.a vidis, oni progutali "ukrajinsku udicu" a mi nismo.
Ja po tome merim IQ.
Pa u tome je i stvar... Boodala koja je postala svetski poznata ni iz kakvog vidljivog i smislenog razloga..Gde je ovde zavera? Kakve veze ima gospođa Lilit Kardašijan sa nama
običnim smrtnicima koji ne znamo ni ko je ona?
Iskreno se nadam da se lik dobro zajebava, jer u suprotnom treba pod hitno u Lazu....
Ljudi svasta kace na mreze da bi bili popularni i in..Nemoguće jer je Lilith barem inteligentna kao sam vrag...tupava tamo neka koja je poznata po silikonima u doopetu da bude Lilith?!![]()
Prema ovom novinaru Kim Kardašijan zapravo ima preko tri hiljade godina i ona je Lilith koja se pominje u originalnoj Bibliji.
Kain je dete Adama i Lilit.Nikakva Lilit se ne pominje u Bibliji.