КИЛОВАТИ МОРАЈУ ДА ПОСКУПЕ: Србија под притиском ММФ-а

Samareli

Aktivan član
Poruka
1.043
Делегација Међународног монетарног фонда данас стиже у Србију и захтева раст цена електричне енергије. Траже повећање од пет процената, али све зависи од преговора са званичницима српске владе

https://srbin.info/2019/05/10/kilovati-moraju-da-poskupe-srbija-pod-pritiskom-mmf-a/
Teska vremena.

лажу кyрве!!! Не тражи ММФ него ови наши се ваде на ММФ.

Уместо да уведу ред у ЕПС. Да запуше рупе, па тек онда да се размишља о цени, њима лакше да дигну цену.

Делегација Међународног монетарног фонда данас стиже у Србију и захтева раст цена електричне енергије. Траже повећање од пет процената, али све зависи од преговора са званичницима српске владе

https://srbin.info/2019/05/10/kilovati-moraju-da-poskupe-srbija-pod-pritiskom-mmf-a/
Teska vremena.
To su dobre vesti

Уместо да уведу ред у ЕПС. Да запуше рупе, па тек онда да се размишља о цени, њима лакше да дигну цену.
Trazi MMF 100%
U BIH je MMF trazio akcize na gorivo pa je gorivo poskupljelo za pola evra i danas je skuplje nego u svicarskoj ili austriji
Porez na nekretnine je isto direktiva MMF

“U prvom pregledu koji će uslijediti prije puštanja novca ovo će biti jedna od neizvršenih, a obavezujućih stavki koje su u dogovoru sa MMF-om”, rekao je Bevanda

zakona o povećanju akciza na naftu i naftne derivate za posljedicu imalo blokadu aranžmana sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj /EBRD/, a problematizovalo bi i dalji odnos sa Međunarodnim monetarnim fondom /MMF/.

https://www.capital.ba/bevanda-neusvajanje-zakona-vodi-ka-blokadi-aranzmana-sa-ebrd-om-i-mmf-om/

Не лажу, баш ММФ инсистира на томе. Знају они добро колика је платежна моћ њиховог гласачког тела. Такође кажу да је у региону било притужби на дампинг.

jesu dobre..sto vise jašu ovaj narod nametima pre ce se narod opametiti
EPS ne generiše dovoljno novca za odražvanje postrojenja i nove investicije.
To ugrožava dugoročnu energetsku bezbednost Srbije.
On ili mora pretrpeti drastično smanjenje troškova svuda (a ponajpre na troškovima zarada kroz reorganizaciju i ukidanje nepotrebne administracije) i/ili kroz povećanje cene.
MMF zna da nijedna od dosadašnjih vlada nije spremna da se bavi sređivanjem EPS.
I kao opcija ostaje povećanje cene struje

Poslednja izmena:
Ужас --------------- немам речи........ мораћу да џепарим по тролејбусима да бих могао да платим струју.......... у ж а с............
Mito, poskupljenje od 300 dinara te deli od ĐŽeparenja?
Pa, tvoj problem je znatno dublji od toga, takoreći

Mito, poskupljenje od 300 dinara te deli od ĐŽeparenja?
Pa, tvoj problem je znatno dublji od toga, takoreći
Појма ти немаш ШТА РАДЕ тзв.ЧИТАЧИ СТРУЈЕ, тзв.РЕГУЛАТОРИ СТРУЈНИХ САТОВА, И РАЗНИ ДРУГИ КРАДЉИВЦИ.......... појма ти немаш........ да би дошао до своје праве цене потрошње ја треба да се "млатим" са идиотима и да некоме још и разбијем нос и још ја да одговарам...........

Појма ти немаш ШТА РАДЕ тзв.ЧИТАЧИ СТРУЈЕ, тзв.РЕГУЛАТОРИ СТРУЈНИХ САТОВА, И РАЗНИ ДРУГИ КРАДЉИВЦИ.......... појма ти немаш........ да би дошао до своје праве цене потрошње ја треба да се "млатим" са идиотима и да некоме још и разбијем нос и још ја да одговарам...........
Dobro, hajde, 400 dinara, pogrešio sam.
Ali konstatacija ostaje

Dobro, hajde, 400 dinara, pogrešio sam.
Ali konstatacija ostaje
Видећемо......... јавићу ти када ми стигне нови рачун.......... :dash: :dash::dash:
п.с.
Разлика између прошлог и овог месеца на мом рачуну износи око 5.000,оо ..... а били су ми укључивани ИСТОВЕТНИ АПАРАТИ И ПРОШЛОГ И ОВОГ МЕСЕЦА - па ти размисли ...:cool::cool::cool:

Видећемо......... јавићу ти када ми стигне нови рачун.......... :dash: :dash::dash:
п.с.
Разлика између прошлог и овог месеца на мом рачуну износи око 5.000,оо ..... а били су ми укључивани ИСТОВЕТНИ АПАРАТИ И ПРОШЛОГ И ОВОГ МЕСЕЦА - па ти размисли ...:cool::cool::cool:
Trošiš puno.
Ili ti se Tihi nakačio? :think:

Back