Kilometraža u Srbiji

gost 129086

Buduća legenda
Poruka
27.222
Planiram odmor na putu i zanima me koliko kilometraža ima za taj i taj put i za koliko sati da prevalim put, nalazim neke sajtove koje nisu pouzdane u merenju kilometraže jer prikazuju različite. :eek: I umorih se od pretrage, možda vi znate neki bolji sajt pa mi preporučite?
 
Trebalo bi da krenemo iz Niša a destinacija je Veliko Gradište, kroz Zaječar i Negotin...tu stajemo, šta ćemo sad? Prva opcija je da idemo preko Kladova, Đerdapske klisure pa pravo do Velikog Gradišta. Druga opcija, od Brze Palanke do Donjeg Milanovca u Đerdapsku klisuru za Veliko Gradište,kraća staza i uštedela bih vreme i put ali ne znam kakav je put.
 
Ovi razni sajtovi su sa različitim merenjima kilometraže su glupost, uveriću se svojim očima dok budem vozila. :D Samo da napomenem ovo da sajt što povezuje sa michelin - om ništa ne valja, previše animacije i reklamacije što mi dodatno usporava rad kompjutera, ipak vam hvala na pomoći.

@Zexy, nije baš sve u propisima, možeš sve to da poštuješ a ponekad to malo preskočiš kad nema niko da te vidi. ;)


Aj srecan put, ja bi ovim drugim putem, sredili su ga malo, zanimljivije za voznju, to sto date za putarinu mozete da popijete :D i tako...

Pa kad ja dođem da popijem, bi li ti kelnerisao za mene za džabe? ;)
 

Back
Top