KILOMETARSKI REDOVI ZBOG KIJE KOCKAR Ceo sajam u čudu zbog ovog prizora

Ne uopšte nema :mrgreen::mrgreen: Baš je to plasiranje šljama i taloga, koji je u normalnim društvima negde na margini, jedna od taktika za sprovođenje politike uništenja koju sprovode "izabrani" .

Јес' вала. Тешка катастрофа што је своје фанове привукла на САЈАМ КЊИГА где могу да виде 100 штандова са гомилом књига.

Катастрофа национална!!!

Није проблем Киа, ни Вучић, ни Вулин, у народу је проблем..

Народ који мирно седи док манијак дрпа девојчицу у трамвају и није за јаче штиво. Чуди ме да уопште препознају слова.

Народ који мирно седи док манијак дрпа девојчицу у трамвају и није за јаче штиво. Чуди ме да уопште препознају слова.

не сме се тако о народу. народ је добар.

не сме се тако о народу. народ је добар.

Данас си вицкаст.

- - - - - - - - - -

Uvek su mi zanimljivi glupanderi koji na ovakve teme odgovaraju: ''Kome se ne sviđa, ne mora da čita/gleda.'' Većina njih je to čula od nekoga i samo ponavlja misleći da baš zvuči inteligentno i do yaya. A ustvari samo pokazuje da ne vide dalje od nosa i nisu svesni šta im se radi, kao i svi pokusni kunići.

Јесте - укуси су различити фазончић. Оправдање за дебиле.

Шта вас боли кyрац за књигу ако нећете да је купите? Шта вам је девојка крива?

Написала књигу (или је неко ко уме да пише написао за њу) и она избацила то на тржиште. Ко хоће да купи, нека купи, ко неће, не мора.

И ви направите нешто (столицу, шољу за кафу, јагоде, брескве, или било шта) па пласирајте на тржиште. Ако некога занима то што нудите, купиће. Ако не, неће.

Кија са политиком никакве везе нема.

Kako da ti odgovorim, a da te ne uvredim, Egonja.... Tesko je, ali cu pokusati. To mi nekako u opisu radnih zadataka, koje imam za ceo zivot. I tako mi i tece zivot... Resavajuci nemoguce probleme.

Sa srpskog stanovista si potpuno u pravu. Sta mene bole qurac za neku Kiju Kockar, i za njenu knjigu. Vidi, da iskarikiram slucaj, ja imam sina i dve kcerke, sin i kcerka su zavrsili srednju, pa sede kod mene i nemaju posao vec oko 5 godina, a najstarija kcerka mi veciti student. Vec 7 godina studira filozofiju, a tek je na 3oj godini.

I sada, mladja kcerka i sin uzimaju od moje crkavice i kupuju tu "fenomenalnu" knjigu. Da je procitaju, a pa eto, Kija je "pametna". E sad, da oni i nauce nesto, pa da i ja budem srecan. Ali tamo su sve same gluposti, budalastine, sport za majmune, goveda, polne organe i ID. A ja imam problem kako da prehranim porodicu, i to gadan problem, a porodica se bavi zaludnim boodalastinama???

I kako mi je sve to pomoglo, Egonja (ustvari, odmoglo mi, ako malo bolje razmislis)??? Hajde, kazi mi? :whistling:

_nobody_

Јес' вала. Тешка катастрофа што је своје фанове привукла на САЈАМ КЊИГА где могу да виде 100 штандова са гомилом књига.

Катастрофа национална!!!

Nije privukla nikog posebno. Pošto ne obilaziš takve manifestacije, da ti ukratko objasnim : sajam knjiga je obično prepun (naročito vikendom) jer mnogi likovi dolaze samo da bi mogli da kažu kako su eto "kulturni" . Naravno, kad dođu moraju nešto i da kupe, pa to svakako neće biti Hegelova dela u čvrstom povezu , nego neka boza od poznatih "spisateljica" i "spisatelja" kakva je i dotična Kija i još mnoge druge fuxe koje kao pišu neke knjige . Jedne godine je čini mi se i Suzana Mančić reklamirala neku knjigu. I onda se u toj svoj gužvi stvori neki red od 50-ak ljudi na njenom štandu pa izgleda kao da su svi došli zbog nje.

U suštini, publika sajma knjiga jeste malo kulturnija od proseka Srbije, ali ne toliko mnogo, pa zato i Kija i sličan šljam ima neke fanove ali ništa preterano.

A ta devojcica jel mogla da se dere i da vice i zapomaze pa onda pricaj da niko nije hteo a ne ovako ona cutala svo vreme a kasnije kad je prestao lepo se vidi na snimku kako smejese bas ta "ugrozena" devojcica

Blic kao glasilo "izabranih" namerno širi defetizam pod maskom zabrinutosti. U stvarnosti, jedva da se 50-ak opskurnih budala okupilo pre njenim štandom a na sajmu su uvek gužve. A i tih 50-ak je došlo zato što je čulo da je sad cool biti kulturan, pa eto kao su sad došli . U suštini, gde god se pojavi neki pisac lično biće neki red za potpisivanje i priču sa njim , što ne znači da ceo sajam smatra da je on nešto posebno.

A ja za tu osobu čula u Blicu. Zato i prestala da idem na portale Blic i Kurir, jer sem tih likova ništa se ne može drugo ni pročitati ni videti.

Tupavi naslovi, još tupaviji tekstovi.

Pa još kad napišu da je neko nekome "odbrusio", kakav trash, za njih je ova Kockarka sigurno vrh, kakvi su oni talog.

Претпостављам да је занимљивије читати Кију, него неког од добитника НИНове награде, рецимо смарача Филипа Давида.

Није он смарач, он је мрзитељ, јадан човек попут циганског номада. Шта очекивати од човека који мрзи своју отаџбину Израел, да ће можда волети Србију ?
Сваки народ дели своје грађане на патриоте и издајнике, а он је издајник и у Израелу и у Србији.

Израел није признао исламску тзв. државу Косово, такође подржава РС и Додика, док са друге стране Филип Давид се понаша попут неких америчких Јевреја који су продали веру за вечеру, дакле отворено подржава исламску државу у Приштини и Сарајеву и шири србофобију.

A ta devojcica jel mogla da se dere i da vice i zapomaze pa onda pricaj da niko nije hteo a ne ovako ona cutala svo vreme a kasnije kad je prestao lepo se vidi na snimku kako smejese bas ta "ugrozena" devojcica

Devojcica se nije bunila i sve je OK, cak naprotiv - svidelo joj se. Jednostavno, ti nemas pojma o cemu govoris.

koliko mi je krivo sto nisam bio u tom tramvaju, da i moj tetejac nadje svoju korist, ma da moram na robiju posle sevap bi mi bio

- - - - - - - - - -

po ceo dan sam isfrustriran taman bi se sve na njemu slomilo

koliko mi je krivo sto nisam bio u tom tramvaju, da i moj tetejac nadje svoju korist, ma da moram na robiju posle sevap bi mi bio

- - - - - - - - - -

Мој би гнев био пре усмерен на имбециле који седе и једу говна него на самог актера.

Znaci od neke obicne zene i totalno nebitne licnosti koja nista realno nije napravila u zivotu osim sto se stalno slikala bez ikakvog bitnog povoda na pinku za samo par meseci medijskog stalnog eksponiranja postala je irealno bitna za mase, bitnija od realno mnogo bitnijih i naucnika i knjizevnika. Znaci ljudi koji su mnogo znacajniji za jedno drustvo od ove obicne i nebitne osobe skoro su nebitni masama. I sad zamislite medijsko eksponiranje Vucica toliko godina.

Evo linka: https://www.blic.rs/zabava/kilometa...kkdRcXNj8k9PL3HN8Er1lMZsPsnEjdR_d32Vws_NA2IxY

So nisi na stand, da naDZes curu Kiju za brak....ona je intrigantna ninfomanka, promenila i bila zgazena od puka lelemuda....presla je 100 tisuca km muskoga uda....

- - - - - - - - - -

Пре 35 година, јерменски терористи су убили турског амбасадора у Београду , а присутни ненаоружани (Бео)грађани су јурили наоружане терористе, том приликом је убијен 1 студент, а полиција је спасила рањеног терористу од линча грађана.

Могу да замислим шта би било са овим господином који дрпа тинејџерку, да се то тада десило.

Пре 35 година, јерменски терористи су убили турског амбасадора у Београду , а присутни ненаоружани (Бео)грађани су јурили наоружане терористе, том приликом је убијен 1 студент, а полиција је спасила рањеног терористу од линча грађана.

Могу да замислим шта би било са овим господином који дрпа тинејџерку, да се то тада десило.

narod je izgubio poverenje prvo u drzavu a onda i u ljude oko sebe .

Back