Шта вас боли кyрац за књигу ако нећете да је купите? Шта вам је девојка крива?
Написала књигу (или је неко ко уме да пише написао за њу) и она избацила то на тржиште. Ко хоће да купи, нека купи, ко неће, не мора.
И ви направите нешто (столицу, шољу за кафу, јагоде, брескве, или било шта) па пласирајте на тржиште. Ако некога занима то што нудите, купиће. Ако не, неће.
Кија са политиком никакве везе нема.
Kako da ti odgovorim, a da te ne uvredim, Egonja.... Tesko je, ali cu pokusati. To mi nekako u opisu radnih zadataka, koje imam za ceo zivot. I tako mi i tece zivot... Resavajuci nemoguce probleme.
Sa srpskog stanovista si potpuno u pravu. Sta mene bole qurac za neku Kiju Kockar, i za njenu knjigu. Vidi, da iskarikiram slucaj, ja imam sina i dve kcerke, sin i kcerka su zavrsili srednju, pa sede kod mene i nemaju posao vec oko 5 godina, a najstarija kcerka mi veciti student. Vec 7 godina studira filozofiju, a tek je na 3oj godini.
I sada, mladja kcerka i sin uzimaju od moje crkavice i kupuju tu "fenomenalnu" knjigu. Da je procitaju, a pa eto, Kija je "pametna". E sad, da oni i nauce nesto, pa da i ja budem srecan. Ali tamo su sve same gluposti, budalastine, sport za majmune, goveda, polne organe i ID. A ja imam problem kako da prehranim porodicu, i to gadan problem, a porodica se bavi zaludnim boodalastinama???
I kako mi je sve to pomoglo, Egonja (ustvari, odmoglo mi, ako malo bolje razmislis)??? Hajde, kazi mi?
_nobody_