KILL BILL volume 1 volume 2

paaaaa hmm
Meni je bolji prvi deo
Mislim da je zbog crtanog dela..
A u drugom delu mi se svidja scena ispred crkve
Bas zbog onoga sto se desi posle u crkvi
I neko rece da je nerealan
Kako bre nerealan ccc Tarantino pa nerealan..ne ide bre to...:mrgreen:
Pokolj scene i krv na sve strane su bas preterano extra
Meni se svidja...

Tarantino je nesto kao nas Darko Kostic (al' mi je uporedba majko moja:roll::lol:)
Da odmah razjasnim
Ovaj nas modni kreator je u stvari plagijator
A covek napravio ime
Ima dopadljive modele koje je poskidao sa svetskih modnih pista
obuko Karleusu i
Tananaaana
Zvezda je rodjena
Ovo naravno sada sto sam napisala nema ama bas nikakve veze sa temom, ali
tako nekako je i Tarantino napravio proboj u filmskom svetu
Bez obzira na sve
filmovi su mu dopadljivi
i skroz cool
Tema nije o njemu, nego o njegovom filmu
Nije da nesto padnes na dupe
Ali nije ni los
Cak sta vise
Meni se svidja:D
... toliko...

Tarantino je nesto kao nas Darko Kostic (al' mi je uporedba majko moja:roll::lol:)
Da odmah razjasnim
Ovaj nas modni kreator je u stvari plagijator
A covek napravio ime
Ima dopadljive modele koje je poskidao sa svetskih modnih pista
obuko Karleusu i
Tananaaana
Zvezda je rodjena
Ovo naravno sada sto sam napisala nema ama bas nikakve veze sa temom, ali
tako nekako je i Tarantino napravio proboj u filmskom svetu
Bez obzira na sve
filmovi su mu dopadljivi
i skroz cool
Tema nije o njemu, nego o njegovom filmu
Nije da nesto padnes na dupe
Ali nije ni los
Cak sta vise
Meni se svidja:D
... toliko...
RESPECT

Mislim da sam ovo vec negde pisala, ali ponovicu...
Tarantinovi filmovi o gangsterima i kriminalu su cista replika na Scorsese-ove filmove tog zanra.
Na primer, Reservoir Dogs mirise na Scorsese-a na kilometar.

Obojica imaju te slikovite i kreativne scene nasilja, slican nacin na koji uvode krimi likove u film....
Scorsese je to postavio, takvu vrstu gangsterskih i krimi filmova- sa takvim prikazivanjem nasilja, takvim otkacenim i uvrnutim likovima, vrcavim replikama.... isto imamo kod Kventina.

Drugo, Kill Bill ne moze biti originalan film ako se uzme u obzir gomila azijskih filmova snimljenih mnogo ranije.

Slazem se sa Cheersy da se Kventin probio na fazon.
Da razjasnim odmah- nemam nista protiv njega, cak mi je i gotivan lik i bas gledam njegove filmove, ali samo kazem sta sam zapazila.

Tarantinovi filmovi o gangsterima i kriminalu su cista replika na Scorsese-ove filmove tog zanra.

Obojica imaju te slikovite i kreativne scene nasilja, slican nacin na koji uvode krimi likove u film....
Scorsese je to postavio, takvu vrstu gangsterskih i krimi filmova- sa takvim prikazivanjem nasilja, takvim otkacenim i uvrnutim likovima, vrcavim replikama.... isto imamo kod Kventina.

Drugo, Kill Bill ne moze biti originalan film ako se uzme u obzir gomila azijskih filmova snimljenih mnogo ranije.

Slazem se sa Cheersy da se Kventin probio na fazon.
Da razjasnim odmah- nemam nista protiv njega, cak mi je i gotivan lik i bas gledam njegove filmove, ali samo kazem sta sam zapazila.

AXA
NA TEMI TARANTINO
takodje si rekla da cemo mislit da si luda
ako kazes
da su Tarantinovi filma samo replike Skorsezeovih
ima slicnosti
svakako

mozda, ali dijalozi u Kventinovim filmovima su mnogo mnogo bolji

mr. Pink:"Pogodio sam par pandura.Jesi li ti koga ubio?"
mr. White "Nekoliko pandura"
mr. Pink:"Ne prave ljude?"
mr. White:"Samo pandure"

Nas Vlade30 osvezava teme :D . Obozavam Kill Bill 1 i 2. Inace cuo sam da je Tarantino najavio i treci nastavak Kill Bill-a. Kada su ga pitali kada ce ga snimiti on je rekao da ce ga snimiti za 15 godina (pitali su jos dok se drugi deo prikazivao u bioskopima :D ) . Ako ga i bude bilo verujem da ce radnja treceg dela da bude o osveti male crnkinje. Setite se prve zrtve Turmanove u prvom delu - one crnkinje sa kojom se maklja u dnevnoj sobi i kuhinji. Pa kad je ubije u kuhinju ulazi mala crnkinja kojoj Uma kaze da ce je cekati ako bude zelela da joj se osveti kad poraste . Dakle verujem da ce u trecem delu mala imati vec oko 25 godina i da ce krenuti u osvetu smrti svoje majke. Videcemo,ovo samo razmisljam "naglas" :D

Обожавам Кила Била!!! Ни сам не знам колико пута сам га гледао. Ума ми је феноменална. Баш ми је драго како их је све пококала. Иначе ја уопште не делим први и други део. За мене је то један филм и једна целина.

Back