latrodectus
Zainteresovan član
- Poruka
- 284
Celokupno rukovodstvo opštinskog odbora Nove Srbije u Kikindi potpisalo je pristupnice Demokratskoj stranci, čime je odbor NS u Kikindi prestao da postoji.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јао Ироне, овог пута се морам сложити са тобомJače selo nema ni 20 kuća...
cak i da je tacno minorna stvar... najveci preletaci su def. danas u redovima ds-a kad je pola jula od mire markovic preslo kod njih da ne bi otislo u bajbok....
Јао Ироне, овог пута се морам сложити са тобом.....ти прелетачи чине чак 0.00000001% становништва Србије.
![]()
A udarna perjanica DSS-a, Obren Joksimović, jel živ taj?
Ма шећеру, никако да усавршим технику читања истих...све ми нешто звуче обрнуто од реалног.Ako ne ukrštavaš očima dok čitaš moje komentare videćeš da su svi na mestu, sem nekih ili obrnuto.![]()
Ма шећеру, никако да усавршим технику читања истих...све ми нешто звуче обрнуто од реалног.![]()
Srećo moja drugom obećana, lakše će ti biti da razumeš svet ako ideš na nogama umesto na rukamaМа шећеру, никако да усавршим технику читања истих...све ми нешто звуче обрнуто од реалног.![]()
Srećo moja drugom obećana, lakše će ti biti da razumeš svet ako ideš na nogama umesto na rukama
(sorry, sama si kriva)
ako je on secer... kako li je tek ocatno sirce![]()
Drž se ti tog sirćeta za salatu, a meni ostavi piletinu...![]()
vala ako...razlog vise da radikali pobede
![]()
Predsednik opštinskog i okružnog odbora Severobanatskog okruga Nove Srbije Milan Veselinov danas je u opštinskom odboru DS u Kikindi izjavio da narednih dana očekuje pristupanje svih članova Nove Srbije u Kikindi Demokratskoj stranci.
.banner_text_link{text-align: right}.banner_text_link a{font-size: 12px;color: #ccc}.banner_text_link a span{font-size: 10px;}.banner_text_link a:hover{color: #666}Veselinov je objasnio da je takvu odluku kikindsko rukovodstvo stranke Velimira Ilića donelo nakon sastanka sa kikindskim predstavnicima Demokratske stranke Srbije, koji nisu mogli da garantuju da posle 11. maja neće sklopiti koaliciju sa Srpskom radikalnom strankom![]()
a i vi cete sa tim iz SPOa istoSa njima ce da se usrece ,kod nas obrnuto SPO biraci vecinom presli u NS.