ucencovjek
Ističe se
- Poruka
- 2.861
Sta mislite o tome ?
Culi, niste culi , iznenadili se sad , laz ili istina ?
Ima li dokaza !?!?!
Ima li dokaza !?!?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite o tome ?
Ima li dokaza !?!?!
То је мањи проценат, да не кажем мизеран и занемарљив у односу на педофилију и жртвовање секташким ритуалима.Kradu decu i prodaju bogatim parovima bez dece sirom sveta, narocito u SAD....
То је мањи проценат, да не кажем мизеран и занемарљив у односу на педофилију и жртвовање секташким ритуалима.
Zrtvovanje u sektaskim ritualima su najobicnija glupost.
Ako to i postoji, to je ispod promila.
cisto da napomenem da postoje satanisticke sekte koje vrse obrede zrtvovanja i u nekim islamskim drzavama...citao sam davno o tome pa koga zanima....
Sta mislite o tome ?
Ima li dokaza !?!?!
Zrtvovanje u sektaskim ritualima su najobicnija glupost.
Ako to i postoji, to je ispod promila.
Naravno da postoji, i to u enormnom procentu, samo ti nisi dobro informisan jer slusas dnevnik.
Na teritoriji Srbije ima 250 razlicitih sekti!!! A sekte se mogu klasifikovati na okultisticke, adventisticke, satanisticke ili destruktivne sto zavisi od nihove doktrine koju propovedaju, organizacije, unutrasnjeg ustrojstva i slicno. Vidis, slucajno to dobro poznajem, pa mogu da te ispravim
. A u Srbiji godisnje nestane jedna Kikinda!!! Sto je takodje frapantan podatak koji necete cuti na dnevniku.
Najgore što ti adventisti urade to je da ti sjebu mozak ako se podvrgneš njihovom programa, inače su bezopasni.
Naravno da postoji, i to u enormnom procentu, samo ti nisi dobro informisan jer slusas dnevnik.
Na teritoriji Srbije ima 250 razlicitih sekti!!! A sekte se mogu klasifikovati na okultisticke, adventisticke, satanisticke ili destruktivne sto zavisi od nihove doktrine koju propovedaju, organizacije, unutrasnjeg ustrojstva i slicno. Vidis, slucajno to dobro poznajem, pa mogu da te ispravim
. A u Srbiji godisnje nestane jedna Kikinda!!! Sto je takodje frapantan podatak koji necete cuti na dnevniku.
Otkud ti to znas tako precizno ?
Kaze slucajno zna ?... dal joj je verovati na rec ?
![]()
Recimo da sam zavrsila fax na kome se uce ozbiljne stvari, pa izmedju ostalog i to.
Igrom slucaja i ja sam studirao fakultet koji je obradjivao sekte, prisustvovao i predavanju Lukovica o tim istim sektama. Relativno istim, jer je tabelarna klasifikacija koju si dala dijametralno suprotna od onih sa univerziteta.
Dakle, vec druga stvar (slucajnost, klasifikacija) koja u tvom izlaganju apropo ne stima.
Mislio sam da Kikinda ima više od 200 stanovnika.... A u Srbiji godisnje nestane jedna Kikinda!!! Sto je takodje frapantan podatak koji necete cuti na dnevniku.
Ovo će vas šokirati, a isto se dešava dans samo što je to masovna poruka. Nije mi jano samo zašto sam zbog istine dobio opomenu?
Možda ovaj sajt nije nikakvo merilo istine, ali podaci su tačni.
http://www.czipm.org/ubistvo.html