Kidnapovanje dece i ritualno zrtvovanje

Кевин Анет: „Девети круг пакла“ или Где одлазе и каква је судбина нестале деце?

Нестанак деце у свету и њихова даља судбина представљају најмрачнију страницу хумане историје, која остаје несазната захваљујући контроли свих полуга система од стране глобалног поретка који има задатак да прикрије његове размере као и главне учеснике – повлашћене „елитне“ педофиле и сатанисте као и оне који зарађују огроман новац на жртвенику дечије невиности.
Званичне статистике показују да у свету годишње нестане најмање 8 милиона деце. 800.000 деце нестаје у САД – око 2.000 дневно или на 40 секунди – по једно дете. У Британији у којој 13 милиона CCTV камера пратити сваки покрет, се на сваких 3 минута пријави нестанак једног детета. И док је популација ПИН-нумерисана, датабазирана, кредитно – оцењена, надгледана од суседа, фејсбука, твитера и е-маилова, ГПС, мобилних телефона, сателита, према званичним статистикама из 2012, у ЕУ годишње нестане око милион деце. У Србији годишње нестане 1.500 људи од чега 200 деце. Владимир Чичаревић, председник Удружења „Родитељи несталих беба Србије изнео је прошле године у „Куриру“ податак да се у Србији месечно украде више од 20 беба, као и да је у последњих 40 година нестало око 10.000 новорођенчади.
Где одлазе и каква је судбина нестале деце?

Остатак текста на линку:

http://facebookreporter.org/2014/09/20/кевин-анет-девети-круг-пакла-или-где-о/

Zrtvovanje u sektaskim ritualima su najobicnija glupost.

Ako to i postoji, to je ispod promila.

cisto da napomenem da postoje satanisticke sekte koje vrse obrede zrtvovanja i u nekim islamskim drzavama...citao sam davno o tome pa koga zanima....

Naravno da postoji , al @Blajbi izgleda nije dobro obavesten :whistling: ... a sta ces kad misli da je najpametniji , ne verujem da cemo ga uspeti ubediti u suprotno :lol:

kako su se odvijali rituali po Volt Diznijevom luna parku
za sada je situacija ovakva:
muški pol - predpubertetski uzrast
ženski pol - nevine devojke ili žene odredjenih karateristika

ima tu i sporadičnih slučajeva kada se desi da samo jedan posetilac koristi odredjenu vrtešku pa ne izadje živ...
neke tegle sa zmijama, neka jezera sa smrtonosnim bakterijama
jes zatvorena kasnije za posetioce ali opet nisu ih uništili...

čudan taj luna park
a i one crtače koji su štrajkovali ko zna zbog čega Dizni optužio da su komunisti
i nadrljali od FBI-ja...

zato se sad raspada u azotu, nisu našli lek za njegov kancer
interesantno da bogatije od Diznija nisu želeli da čuvaju
što znači da su pare samo bezvredni papirići
njima trebaju ljudi koji uspešno manipulišu masom

Sta mislite o tome ?

Culi, niste culi , iznenadili se sad , laz ili istina ?

Ima li dokaza !?!?!

Definicija boga je ljubav. Ziivot treba da se podrzava i razvija a ne da se prekida na silu.

Dokazi postoje na internetu, koliko je to relevantno neka svako za sebe donese sud. Ja sam misljenja gledajuci sta su sve ljudi radili tokom istorije, da je tako nesto moguce i da se radi.

Zrtvovanje u sektaskim ritualima su najobicnija glupost.

Ako to i postoji, to je ispod promila.

Naravno da postoji, i to u enormnom procentu, samo ti nisi dobro informisan jer slusas dnevnik.
Na teritoriji Srbije ima 250 razlicitih sekti!!! A sekte se mogu klasifikovati na okultisticke, adventisticke, satanisticke ili destruktivne sto zavisi od nihove doktrine koju propovedaju, organizacije, unutrasnjeg ustrojstva i slicno. Vidis, slucajno to dobro poznajem, pa mogu da te ispravim
. A u Srbiji godisnje nestane jedna Kikinda!!! Sto je takodje frapantan podatak koji necete cuti na dnevniku.

Naravno da postoji, i to u enormnom procentu, samo ti nisi dobro informisan jer slusas dnevnik.
Na teritoriji Srbije ima 250 razlicitih sekti!!! A sekte se mogu klasifikovati na okultisticke, adventisticke, satanisticke ili destruktivne sto zavisi od nihove doktrine koju propovedaju, organizacije, unutrasnjeg ustrojstva i slicno. Vidis, slucajno to dobro poznajem, pa mogu da te ispravim
. A u Srbiji godisnje nestane jedna Kikinda!!! Sto je takodje frapantan podatak koji necete cuti na dnevniku.

Najgore što ti adventisti urade to je da ti sjebu mozak ako se podvrgneš njihovom programa inače su bezopasni.

- - - - - - - - - -

Najgore što ti adventisti urade to je da ti sjebu mozak ako se podvrgneš njihovom programa, inače su bezopasni.

Xaxaxa, neko ko ti "syebe" mozak nije nimalo bezopasan bas suprotno. Sve si lepo rekao, ali do prvog zareza.
Elem,
To zavisi od vrste sekte. Neke su totalno bezopasne i kao takve ne mogu nikome nauditi, prosto zaludjivanje.
Najopasnije su destruktivne i za drustvo kao jedan totalitet i za porodicu kao osnovnu celiju tog totaliteta.
Obicno su sekte usmerene na omladinu (posto ih je najlakse oblikovati i usmeriti u odgovarajucem pravcu), i stub drustva-porodicu.
Kako drugacije uistiti jedno drustvo? Pa preko porodice i omladine.
Postoje razlicite metode,a to sto si naveo su metode za odrzavanje clanova u pokornosti, tzv "ispiranje mozga".;)

Poslednja izmena:

Otkud ti to znas tako precizno ? :per:

Kaze slucajno zna ? :think: ... dal joj je verovati na rec ? :per::per:

Igrom slucaja i ja sam studirao fakultet koji je obradjivao sekte, prisustvovao i predavanju Lukovica o tim istim sektama. Relativno istim, jer je tabelarna klasifikacija koju si dala dijametralno suprotna od onih sa univerziteta.

Dakle, vec druga stvar (slucajnost, klasifikacija) koja u tvom izlaganju apropo ne stima.

Igrom slucaja i ja sam studirao fakultet koji je obradjivao sekte, prisustvovao i predavanju Lukovica o tim istim sektama. Relativno istim, jer je tabelarna klasifikacija koju si dala dijametralno suprotna od onih sa univerziteta.

Dakle, vec druga stvar (slucajnost, klasifikacija) koja u tvom izlaganju apropo ne stima.

Ja ne znam na kom si ti univerzitetu, ali ne uci se istina na svakom, to da znas

Da nestaju, ali ih zamene sa kloniranim dvojnicima koji se odaju samo u tome sto imaju poseban akcenat na slovo z i isto tako pred kamerama menjaju oblik ociju.

I ja sam cula to u Kikindi, prica se... ljudi se plase i zatvaraju se na sigurna mesta odmah posle sumraka. Mislim da su poslali i neke specijalne jedinice tamo da istraze, prica se da je to FBI.

... istina je u Kikindi.

Licno imam tamo rodbine i veoma sam zabrinuta vec neko vreme.

r-u-for-real.jpg

Ovo će vas šokirati, a isto se dešava dans samo što je to masovna poruka. Nije mi jano samo zašto sam zbog istine dobio opomenu? :think:

Možda ovaj sajt nije nikakvo merilo istine, ali podaci su tačni.

http://www.czipm.org/ubistvo.html

Ti si jos i dobro prosao, danas se zbog istine gubi glava.
Moras da shvatis da u ovoj drzavi ne smes govoriti istinu, u prevodu ti si lud, gubis posao, ili glavu.
Zato smo nayebali i zato cemo ponovo (sa oprostenjem, ali ne moze drugacije na ovakvim temama)

Back