- Poruka
- 95.553

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koji detalju crvenoj ili zelenoj boji ...na toj kući ...bila bi zanimljiva...sviđa mi se crni krov...![]()
ovo je katastrofa
Ne znam zašto,ali čim sam ugledala tu kuću setila sam se tebe VladKoji detalju crvenoj ili zelenoj boji ...na toj kući ...bila bi zanimljiva...sviđa mi se crni krov...
Ograda bi isto išla u crno ili crveno ....

Nema...Ali bršljan brzo raste ...Ne znam zašto,ali čim sam ugledala tu kuću setila sam se tebe Vlad
Ti bi to znala lepo urediti. Al' nema bršljana![]()
Zamisli zeleni bršljan i crveni i zeleni prozori..Uh šta bi mi sve mogle sa tom kućom..Nema...Ali bršljan brzo raste ...

Nijemi teško zamisliti ...A te boje tako dobro idu sa crnom...pa još devojačka lozica , pa kad u jesen dobije onu bakarnu boju ...lepota...Zamisli zeleni bršljan i crveni i zeleni prozori..Uh šta bi mi sve mogle sa tom kućom..![]()

Idu uz lampuTapeeetiiiceeee!!!!!![]()
![]()

I uz cipele..Idu uz lampu![]()
Stočić katastrofa..A stolarija i radijator odlični.I konjak! prava uživancija ..

Otkud znaš da je konjak?Stočić katastrofa..A stolarija i radijator odlični.I konjak! prava uživancija ..
samo biraj ili kerovi ili ribe.![]()

Možda je vinjakOtkud znaš da je konjak?![]()

Onda , vaše stručno oko kaže da je to...konjak?Pozdrav drage moje
Ako uzmemo u obzir tapete, rozle kauč, šućmuraste cipelice i ostalo u sklopu toga, mislim da je ta opremila fensi persona.
A oni tuku konjak, viski i tako ta in pića![]()

I to iz iskustva verovatno jeftin

Morali smo da ustanovimo sadržaj čaše...Pa sad.. od toliko boja i šarenila, izgleda da konjak tj vinjak, najviše odudara. .![]()
Falsifikat verujte ..garantujemTamo u drugoj sobi neke zanimljive slike.. djevojka sa bisernom mindjušom.. drugu ne mogu razaznati.

Ali, samo je jedan original..Falsifikat verujte ..garantujem![]()