KHIRONA? Znam da si tu magarice!

Khirona:
Domicil?!:lol: ako si ti domicil onda sam ja Khiron!Kravo jedna kako si se samo setila da postavis temu!Mogla si da mi posaljes pp a ne da me brukas!!!:lol:
Puce bruka! Ajde silaz' s taj forum ili ukljuci mob.imam strahovitih poteskoca u tumacenju nat. Sonji,prava zabava za tebe (astromedicina).Ovakve aspekte nisi jos videla a pozicije...u zbunu sam!Ajde ukljuci mob. ili dodji do mene!Pozdravlja te Sonjica!

Domicil:
Puce bruka! Ajde silaz' s taj forum ili ukljuci mob.imam strahovitih poteskoca u tumacenju nat. Sonji,prava zabava za tebe (astromedicina).Ovakve aspekte nisi jos videla a pozicije...u zbunu sam!Ajde ukljuci mob. ili dodji do mene!Pozdravlja te Sonjica!
Pa ajde,kako sam te ucila?"molim" i "hvala":lol: Pisi mi ovde problemcic ovim ljudima treba malo edukacije,nekima ce da koristi da procitaju...Pogledaj koliko se vec trudim da im priblizim Astrologiju,bas lepo sto si se pridruzila!Pozdravi mi Sonjicu,ljubi misa malog!!!

Khirona:
Pa ajde,kako sam te ucila?"molim" i "hvala":lol: Pisi mi ovde problemcic ovim ljudima treba malo edukacije,nekima ce da koristi da procitaju...Pogledaj koliko se vec trudim da im priblizim Astrologiju,bas lepo sto si se pridruzila!Pozdravi mi Sonjicu,ljubi misa malog!!!
MOLIM? :wink: Ma nemam preca posla nego da mlatim praznu slamu s tobom,ti si odlepila nacisto,mislis da ces nesto da postignes sto gubis vreme sa tim vernicima-smernicima.Snezana aj' ti lagano produzi odatle ne kapiraju te ovi patuljci.Dodji na kafu i na malo ozbiljne Astrologije batali ova smaranja "ja sam lav sa suncem u vodoliji" i sl. :lol:

Khirona:
Bas si losa a ja taman pomislila da mi je stiglo pojacanje,ajde dolazimi ja na kafu!!
Kad se malo razdani losi su mi tranziti sada,necu da se smucam po mraku!
ajde duso ti polako,Sonjica taman sa smene ponela je lekarsku torbicu,ima lekic za tebe...Lepo ti je cika umko rekao da moras da pijes terapiju.Jel vidis sta se desi kad preskocis lekic,ali bice sve u redu,samo se ti odvoj od kompa. :lol:

Domicil:
ajde duso ti polako,Sonjica taman sa smene ponela je lekarsku torbicu,ima lekic za tebe...Lepo ti je cika umko rekao da moras da pijes terapiju.Jel vidis sta se desi kad preskocis lekic,ali bice sve u redu,samo se ti odvoj od kompa. :lol:
Nemoj da si krava kad si vec i bik,silazim sa neta...stavi kafu!A o ovim porukama cemo razgovarati "mlada damo!!!!":grin:

Domicil:
Ne mogu da verujem !!! :shock:
Kirona na terapiji, pa još sabotira !!! :shock:
A ja je ovde čitam k'o Kinezi Mao - Ce - Tunga, svaku reč upijam, znam je već NAPAMET, a ona tako !!! :shock:

krvolok:
Ne mogu da verujem !!! :shock:
Kirona na terapiji, pa još sabotira !!! :shock:
A ja je ovde čitam k'o Kinezi Mao - Ce - Tunga, svaku reč upijam, znam je već NAPAMET, a ona tako !!! :shock:
:cry: Ma nisam ja luda!!!Nisam kad ti kazem samo mi podstanari nisu platili kiriju a dobili su vec stanarsko pravo na moju glavu!Tek kad pocnu da urlaju ne mogu da izbacim glasove iz glave,inace ovako sam sasvim ok:wink:

Back