Kfor ubija srpske civile

RatkoMladicJunior

Obećava
Banovan
Poruka
87
Kfor ubija srpske civile

Ovo je jedan od prvih zlocina Kfora po ulasku na Kosovo. Na snimku
mozete videti vojnike Kfora koji pucaju na automobil u kome se nalaze
Srbi iz Prizrena. Ispalili su sigurno vise od 50 metaka. To je
snimljeno prvi dan po ulasku na Kosovo. Prava kaubojstina, kad su usli
ponasali su se tako par dana. U prva dva dana Kfor je pobio vise od 30
Srba civila , cisto su se izivljavali i pucali na svakog ko nije hteo
da stane ili uradi ono sto su oni hteli. I naravno niko nije odgovarao,
niti ce odgovarati.

http://media.putfile.com/Prizren-Kfor-Bundeswehr-Shootout-Kosovo-

Svabov

Buduća legenda
Poruka
25.295
tesko da mogu da dam licnim primer, posto se ne bavim ubijanjem ljudi...
a primera ima koliko hoces...
niko se naravno ne seca Nikole Kovacevica koga su ubili 2 sesnaestogodisnjaka na velikom odmoru...Pre nekoliko dana sam procitao da su ta dvojica i dalje na slobodi....

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.224
А Ти стављаш у исти кош криминал и појаву злочина - чега има у сваком друштву и у свакој држави СА УПАДОМ СТРАНЕ ВОЈНЕ СИЛЕ И НАСУМИЧНИМ УБИЈАЊЕМ ЦИВИЛА ...???

Svabov

Buduća legenda
Poruka
25.295
ne, samo hocu da naglasim da se zlocin sa pocetka posta koristi u politicke svrhe, i pritop normalno zanemaruje cinjenica da su ubijeni ljudi...i onda se normalno takvi zlocini spominju i vrte godinama, dok nastradalog tinejdzera spomenu jednom u novinama...

RatkoMladicJunior

Obećava
Banovan
Poruka
87
Obersturmfuehrer:
ne, samo hocu da naglasim da se zlocin sa pocetka posta koristi u politicke svrhe, i pritop normalno zanemaruje cinjenica da su ubijeni ljudi...i onda se normalno takvi zlocini spominju i vrte godinama, dok nastradalog tinejdzera spomenu jednom u novinama...

Tipican odgovor antisrpskog demonokrate. Ubijanja ima i na zapadu, tinejdzeri koji ubijaju ima i na zapadu koji su na slobodi. Tvoja nemarnost prema poubijanim srbima na kosovu, i preko drine od kfora. Pokazuje da si antisrbin. Politicke svrhe pises. Treba da okupatore koji ubijaju i maltretiraju srbe da podrzim. To samo necovek moze da trazi. Da sam postavio video snimak ubijanje muslimana ili hrvata od srba, ovde bi se naredjali liberali i drugi antisrbi da lelecu kako treba ubiti tog ili te srbe. Zelim vam isto kako je srbima na kosovu otkad je okupator dosao.

Svabov

Buduća legenda
Poruka
25.295
Vi ljudi obozavate nekog da mrzite i to vam je cini mi se jedini cilj u zivotu...pogledaj svoj post, pa pogledaj moj post...E onda analiziraj moj post i u njemu potrazi tragove tog 'nemara' prema poubijanim Srbima, pa onda potrazi gde se to u mom postu ogleda podrska te koji maltretiraju i ubijaju (narocito nagovaranje tebe da to radis)....a da ne pricam o onome 'demonokrate' :)

RatkoMladicJunior

Obećava
Banovan
Poruka
87
Obersturmfuehrer:
Vi ljudi obozavate nekog da mrzite i to vam je cini mi se jedini cilj u zivotu...pogledaj svoj post, pa pogledaj moj post...E onda analiziraj moj post i u njemu potrazi tragove tog 'nemara' prema poubijanim Srbima, pa onda potrazi gde se to u mom postu ogleda podrska te koji maltretiraju i ubijaju (narocito nagovaranje tebe da to radis)....a da ne pricam o onome 'demonokrate' :)

Ja obozavam nekog da mrzim, i to mi je jedini cilj u zivotu. Ti si lud 100%. Vecina hrvata i muslimana mrze srbe. Ali to nije briga takve kao ti. Da li ti nije palo sluceno tesko na srcu za srbe na kosovu i preko drine. Necovek si zato sto te nije briga za njih. Demonokrate su neljudi, njih nije briga za srbe na kosovu i preko drine. Necovek je tvoj demonokratski predsednik prosao je pored Bratunca kao pored smrdljivog sira. Neljudi su kandicka, vuco, biserko, b92, zato sto omalovazavaju genocid nad srbima. Postuju i podrzavaju mudzahedina izetbegovica, ustasu tudjmana i uck.

PAC-PAC

Domaćin
Poruka
3.894
Obersturmfuehrer
Registrovan korisnik

Učlanjen:: 02.10.2004.

--------------------------------------------------------------------------------

tesko da mogu da dam licnim primer, posto se ne bavim ubijanjem ljudi...
a primera ima koliko hoces...
niko se naravno ne seca Nikole Kovacevica koga su ubili 2 sesnaestogodisnjaka na velikom odmoru...Pre nekoliko dana sam procitao da su ta dvojica i dalje na slobodi....

Ја се сећам и сад ћу ти написати нешто баш по том питању али те унапред молим да ме не схватиш погрешно.

Не дао Бог да се светима, нисам те природе нити васпитања.
Несретно дете је управо жртва поступака својих предака.
Покојни Никола је потомак генерала Ковачевића, рођшеног брата Саве Ковачевића.
Петоро браће Ковачевића је било у ударној јединици која се разрачунавала са свим реакционистима. Кроз крв су газили док су долазили на власт, гацајући у истој крву ту власт су одржавали. Успостављен је Правосудни ситем о којем са полемисао са Еремитом. По том систему није било меродавно шта је Истина већ какву истину тражи владајућа гарнитура. Партијским метром је одмерен Правосдуни ситем ове државе који још увек како такав постоји.

Несретно дете је жртва партијског правосуђа које је почело тако што је његов деда лично учествоваво у егзекуцији својих најближих рођака.
Том уприликом убили су 11 Ковачевића, крвави пир су симболично почели са рођаком који је био угледни грађанин по професији Судија, то му је уједно и била кривица, јер је као судија пар пута осудио Саву Ковачевића због лоповлука.

Докле год будемо на Правни ситемем гледали као на оруђе нама блиске идеологије недужна деца ће страдати.
Тог дана несретни Никола, последњи мушки од Ковачевића, а колико сутра моје или твоје дете.

Tuzni_patak

Elita
Poruka
18.247
Ono sa ličnim primerom sam rekao u smislu da tebe koknu , pa onda nećeš filozofski distancirano izjavljivati i provocirati...

Ovaj prethodni post je ili vrlo glup ili vrlo zloban....Jer za tezu "deca ispaštaju grehe svojih roditelja" ima toliko primera, tako da uzimati ovaj primer kao uzrok za to je glupo, osim ako se ne pokaže da je postojala kletva, obest nikole ili još neki potencijalni uzroci....

A u vezi gaženja kfor i unprofora, prilikom postavljanja nekog računskog centra , donacije , bio sam u Nevesinju , i tamo je iako ih ima malo , jer su većina u Mostaru, vrlo obesno i bez stajanja voze , čak i ako vide da te mogu lako zgaziti....Refleksnim skokom jedva, ali jedva sam izvukao da me ne dokače džipom u kome je bilo njih 3 i ženska prevodilac.

Ono što sam video na licu vozača je bilo "jala,Jala". Prezir i obest prema ljudima , koje je shvatao niže nego što seljak shvata stoku....U "tri kralja" su svi majke tereze u odnosu na ovo ....

-------------------------
Poenta moje priče je , pravda ne postoji, postoji i uvek će postojati "ovo mi se može". A metode kojima drugi zlobni , neispunjeni i na neki drugi način zlonamerni ljudi pokušavaju uništenje duše (u smislu highlandera) zavisi od toga gde vam je duša....

Ako je u srcu , gledaće da vam "slome srce", ako je u glavi , gledaće da vam isperu mozak, ako je u bulji , onda će gledati da vas nataknu.....Sve stvar dominacije radi emanacije....
Srbima su duše trenutno ispod pojasa, pa se kao posledica toga i javlja , da svako može da otkopčava šlic.

A da počnu da se misle pre nego što dignu ruku, kao što se misle kod albanaca , jer začas "azem ne voljem, po noći koljem...." odradi posao kod KFORa.

Ko pobedjuje hrabriji , jači ili najludji.....?

Duh Sekire

Iskusan
Poruka
6.686
Obersturmfuehrer:

Злочин са почетка јесте последица једне (у ствари две) политике, а према Клаузевицу је (рат) само наставак политике. Зато се не може извући из политичког контекста и треба да се помиње годинама докле год је Космет окупиран.
Настрадали тинејџер је проблем органа унутрашњег реда и оних који се баве васпитавањем младих. И та тема може бити политичка - но ко ти брани да је отвориш. Но, немојмо заборавити да тога има и у земљама које неки сматрају веома "срећним". Чак много више него овде.

eremita:
А Ти стављаш у исти кош криминал и појаву злочина - чега има у сваком друштву и у свакој држави СА УПАДОМ СТРАНЕ ВОЈНЕ СИЛЕ И НАСУМИЧНИМ УБИЈАЊЕМ ЦИВИЛА ...???

Одлично речено.

PAC-PAC

Domaćin
Poruka
3.894
Tuzni_patak
Registrovan korisnik

Učlanjen:: 13.04.2004.

--------------------------------------------------------------------------------

Ovaj prethodni post je ili vrlo glup ili vrlo zloban....Jer za tezu "deca ispaštaju grehe svojih roditelja" ima toliko primera, tako da uzimati ovaj primer kao uzrok za to je glupo, osim ako se ne pokaže da je postojala kletva, obest nikole ili još neki potencijalni uzroci....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Паче, ко је глуп или злобан видис е и без неке дубље анализе.
Из мог коментара се види да не верујем у поменуту тезу, исто као што се види да сам навео разлоге чисто практичне природе. Нема ту никакве метафизике, барем не са моје стране.

Да ти удробим, као сељаку није ми тешко, није животиња крива што нема руке.
Убио га је погрешан систем вредности а након тога је његову погибију негирао наопак систем Правосуђа.
Тај систем такав што је још увек изразито партијског типа и нема никакве везе са дељењем Правде јер је по својој партијској суштини оличење неправде.
Иронија је то што су управо они који жале за њим тај систем направили.
Њему несретнику ни једна чињеница више не вреди, неком ко још увек није убијен итекако вреди. Али само ако се правилно употреби.