Мислим да није лепо маму звати сендвичар. Више поштовања за маме, прале су нам гузице, мењале пелене, храниле кашом, бринули и дали љубав нама.
Pa sa treba da nas yebu....Мислим да није лепо маму звати сендвичар. Више поштовања за маме, прале су нам гузице, мењале пелене, храниле кашом, бринули и дали љубав нама.
Meni je moja kupila motor CBR1000RRМислим да није лепо маму звати сендвичар. Више поштовања за маме, прале су нам гузице, мењале пелене, храниле кашом, бринули и дали љубав нама.
Jel za vreme Žutih ili za vreme našeg dragog voljenog neponovljivog Aleksandra Vučića, dobar mami svojoj?Meni je moja kupila motor CBR1000RR
Za vreme zutih je bila Yamaha a posle Honda.Jel za vreme Žutih ili za vreme našeg dragog voljenog neponovljivog Aleksandra Vučića, dobar mami svojoj?
DSje nekad imao masu na mitinzima.Мислим да није лепо маму звати сендвичар. Више поштовања за маме, прале су нам гузице, мењале пелене, храниле кашом, бринули и дали љубав нама.
Znači zlatno doba!Za vreme zutih je bila Yamaha a posle Honda.
Sad pazarim neki Zeppelin kvarcni sat.Znači zlatno doba!
P.S. ne zaboravi sad imaš i ručni sat sa lancem, dobio si njive plodne, vinograde blagorodne...
To bi ti Žuti ukrali na granici, nisi svestan...Sad pazarim neki Zeppelin kvarcni sat.
Ne prenosim to, to za sebe kupujem.To bi ti Žuti ukrali na granici, nisi svestan...
Onda bi te Žuti odrali sa taksomNe prenosim to, to za sebe kupujem.
Зато је већина и прешла у СНС.Onda bi te Žuti odrali sa taksom
Lopovi su to, familijarno, genetski, kako god hoćeš rdja i šljam ljudski
Od korova neke koristi od njih ni to
ja ne glasam uopste decenijima, bojkotujem, ne ucestvujem u lopovlyku, nema od demokratije nistaPa sto nisi otisao u konzulat i glasao po svojoj volji?
ko god dodje posle vuče,svi opet dobiju neki “sendvic” da ima zamagle oci.bilo i biće uvek ko god dodje na fotelju.И ја сам мислио да је у овом куртону од државе све већ виђено и доживљено, али не престају да ме импресионирају. Управо су ми на гајбу донели пакет из Српске напредне странке зато што ми је мајка наводно гласала. Ја појма немам кад су били задњи избори и за шта се гласало јер сам до пре скоро месец ипо живео у Холандији. Наравно одглумим пристојног лика и преузмем пакет, не будем ја лењ и назовем кеву. Ћао мама, ћао Стефане, како си, добро сам, итд класика.. Реко мама добила си пакет што си гласала за твоју странку. Жена у неверици каква странка, какав пакет? Додуше жена лежи већ три месеца у болници, али сам капирао да је некако гласала и учланила се у странку. Реко да, до добила си пакет и кажу да је то зато што си подржала врлог президентеа, жена слуша и не верује. Колико њих је било овако заведених и евидентираних да су гласали за оног шупка иако их за изборе и политику савршено заболе рац?!
Ево листе чланства странака из 2010 године:DSje nekad imao masu na mitinzima.
Zanima me gde je sad ta aplauz masa?
Ponovo će igrati ulicama kada TVP bude izručen u Hag uskoroDSje nekad imao masu na mitinzima.
Zanima me gde je sad ta aplauz masa?
Ево листе чланства странака из 2010 године:
СРС 450 000
ДС 170 000
ДСС 90 000
Г17 плус 85 000
ЛДП 80 000
Нова Србија 90 000
https://rtv.rs/sk/politika/koliko-clanova-imaju-stranke-u-srbiji_207067.html
I većina njih na kraju se učlanili u SNS.Ево листе чланства странака из 2010 године:
СРС 450 000
ДС 170 000
ДСС 90 000
Г17 плус 85 000
ЛДП 80 000
Нова Србија 90 000
Sine, veli, ko igra za raju i zanemaruje taktiku. Završit će karijeru u nižerazrednom "Vratniku" Hajd' reko... I fakat kad murija ufati OmeraPonovo će igrati ulicama kada TVP bude izručen u Hag uskoro
A gde su ovi sada?Ево листе чланства странака из 2010 године:
ДС 170 000
Г17 плус 85 000
ЛДП 80 000
Šta je tu dobro, Vučić je najgora osoba svitaOna je uradila dobru stvar i glasala za Vucica