Кева ми сендвичар а да нисам знао

Poruka
19.699
Српчићи треба да дају довољно новца својим родитељима да имају шта да једу, а не да врше нужду по њима када узму пакет од СНС.

Ко живи од пензије у Србији, углавном нема шта да једе, јер је просечна пензија око 30 000 динара, а има оних и са пензијом од 18 000 динара.Док се плате комуналије и лекови, остане недовољно за храну.

deda tripko

Aktivan član
Poruka
1.880
Српчићи треба да дају довољно новца својим родитељима да имају шта да једу, а не да врше нужду по њима када узму пакет од СНС.

Ко живи од пензије у Србији, углавном нема шта да једе, јер је просечна пензија око 30 000 динара, а има оних и са пензијом од 18 000 динара.Док се плате комуналије и лекови, остане недовољно за храну.
ostane dovoljno, nego se bagra navikla na luksuz pa misli da je u Luxemburgu

sunchime

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
103

To je jer tvoji SNS-ovci kradu EU fondove i pumpaju njima usne

krompir 2.1.

Buduća legenda
Poruka
43.481

jel kapiras da taj "sramotni paket" je OTET svima nama preko sumanutih nameta na dostojanstven zivot u Srbiji?

Poruka
18.612
losi su je nisu dozvoli da gispodin @Jugoslav Čvarak bude njihov clan !
Tako blizu a tako daleko :(
A lobira kao da je Marko Djuric u najmanju ruku :mrgreen:
Ne zamjeram ja, ipak treba drzavljanstvo, ali tu je @Nona2 da uleti s brakom.

Zamisljam nas kako prvo idemo glasati za SNS, a potom za HDZ.

🥰

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
85.899

Ko vas j. be sami ste krivi.

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
26.418
И ја сам мислио да је у овом куртону од државе све већ виђено и доживљено, али не престају да ме импресионирају. Управо су ми на гајбу донели пакет из Српске напредне странке зато што ми је мајка наводно гласала. Ја појма немам кад су били задњи избори и за шта се гласало јер сам до пре скоро месец ипо живео у Холандији. Наравно одглумим пристојног лика и преузмем пакет, не будем ја лењ и назовем кеву. Ћао мама, ћао Стефане, како си, добро сам, итд класика.. Реко мама добила си пакет што си гласала за твоју странку. Жена у неверици каква странка, какав пакет? Додуше жена лежи већ три месеца у болници, али сам капирао да је некако гласала и учланила се у странку. Реко да, до добила си пакет и кажу да је то зато што си подржала врлог президентеа, жена слуша и не верује. Колико њих је било овако заведених и евидентираних да су гласали за оног шупка иако их за изборе и политику савршено заболе рац?!
куртону

?!

спирали ....

Тражимо родну равноправност!

Poruka
18.612
А моја мајка од три странке добија пакете, а гласа за четврту. Кад год је питају хоће ли да гласа за њих, да је упишу, она само виче ,,пиши, пиши, немаш фрке, иде глас коме год треба", пакети само пристижу, а на изборима добију ку*ац. Обећала би глас свима, али не нуде пакете јбг.
A da li je ta cetvrta stranka za koju glasa nekim slucajem SNS?

:heart2::heart2::heart2:

Poruka
7.096
A da li je ta cetvrta stranka za koju glasa nekim slucajem SNS?

:heart2::heart2::heart2:
Мрзим што ти сламам срце, али не. Ни близу. Не фали њима њен глас ионако, имају неколико мајмуна овде што купују гласове за њих, тако да 99% села за СНС гласа.

Владан

Buduća legenda
Poruka
34.326

Има оних и без пензије и то не мали број који су давно загазили у старост. Зато би било људски да се попут држава из окружења нпр.Хрватске уведу и код нас социјалне пензије.

Poruka
20.201
@Grom_sa_neba!, mozes li mi molim te objasniti zbog cega si stavio thumb up na ovaj upus?

Da nije zbog onog: "I onaj mutavi ministar vanjskih poslova..."?

😡

Gotivim Zokija kad sprda anti-ruske zombije :lol:

Opet je prekjuče imao dobar stand up...kad je otprilike rekao "teško onom koga Amerika brani..." :lol:

A redovno špricanje Plenkija i još više ovih slabijih primeraka tipa taj Radman ili još neveštiji primerak ministar vam odbrane jel se zvase Božinović ili kako već...njih štrca nemilice...
Plenki još i zna uzvratiti neki štos, ali ova dvojica jok...

...