- Poruka
- 103
Tvoja podrška SNS-u je najbolji dokaz da je to loša stranka.on bar ima kevu,
keva nema nikoga.
Tvoja podrška SNS-u je najbolji dokaz da je to loša stranka.on bar ima kevu,
keva nema nikoga.
Tvoja podrška SNS-u je najbolji dokaz da je to loša stranka.
ostane dovoljno, nego se bagra navikla na luksuz pa misli da je u LuxemburguСрпчићи треба да дају довољно новца својим родитељима да имају шта да једу, а не да врше нужду по њима када узму пакет од СНС.
Ко живи од пензије у Србији, углавном нема шта да једе, јер је просечна пензија око 30 000 динара, а има оних и са пензијом од 18 000 динара.Док се плате комуналије и лекови, остане недовољно за храну.
To je jer tvoji SNS-ovci kradu EU fondove i pumpaju njima usneСрпчићи треба да дају довољно новца својим родитељима да имају шта да једу, а не да врше нужду по њима када узму пакет од СНС.
Ко живи од пензије у Србији, углавном нема шта да једе, јер је просечна пензија око 30 000 динара, а има оних и са пензијом од 18 000 динара.Док се плате комуналије и лекови, остане недовољно за храну.
Српчићи треба да дају довољно новца својим родитељима да имају шта да једу, а не да врше нужду по њима када узму пакет од СНС.
Ne zamjeram ja, ipak treba drzavljanstvo, ali tu je @Nona2 da uleti s brakom.losi su je nisu dozvoli da gispodin @Jugoslav Čvarak bude njihov clan !
Tako blizu a tako daleko
A lobira kao da je Marko Djuric u najmanju ruku![]()
Rosava piq. koja se snebiva po pitanju ruske agresije na Slavnu Ukrajinu.iako sam tim Zoki
Ko vas j. be sami ste krivi.Српчићи треба да дају довољно новца својим родитељима да имају шта да једу, а не да врше нужду по њима када узму пакет од СНС.
ja obozavam ZokijaRosava piq. koja se snebiva po pitanju ruske agresije na Slavnu Ukrajinu.
Ako se po nekom pitanju slazem sa YU Cvarkom, onda je to pitanje milanovica.![]()
Jer je rusokolonas, zar ne?ja obozavam Zokija
куртонуИ ја сам мислио да је у овом куртону од државе све већ виђено и доживљено, али не престају да ме импресионирају. Управо су ми на гајбу донели пакет из Српске напредне странке зато што ми је мајка наводно гласала. Ја појма немам кад су били задњи избори и за шта се гласало јер сам до пре скоро месец ипо живео у Холандији. Наравно одглумим пристојног лика и преузмем пакет, не будем ја лењ и назовем кеву. Ћао мама, ћао Стефане, како си, добро сам, итд класика.. Реко мама добила си пакет што си гласала за твоју странку. Жена у неверици каква странка, какав пакет? Додуше жена лежи већ три месеца у болници, али сам капирао да је некако гласала и учланила се у странку. Реко да, до добила си пакет и кажу да је то зато што си подржала врлог президентеа, жена слуша и не верује. Колико њих је било овако заведених и евидентираних да су гласали за оног шупка иако их за изборе и политику савршено заболе рац?!
mislis raznovrsno?
verovatno sam i ja glasao kao i svi mi iz dijaspore upravo za vrlog izdajnika, i sns sektu, garant si i ti glasao, ali i ne znas da jesi
i posle neka mi neko kaze da se izbori ne kradu; jok, samo se ovde u americi kradu
On je kontras, a ne rusokolonas.Jer je rusokolonas, zar ne?
da zato mi se svidja, ja sam kontrasOn je kontras, a ne rusokolonas.
Znam, zato si bila kontra mene, iako se cijeli forum slaze s mojim upisima i odobrava ih.da zato mi se svidja, ja sam kontras
Kad je dzabe i sirce je slatko.Ja bih uhvatio taj paket i zavrljacio bih ga usred njihove kancelarije u mestu gde su dali ali kroz prozor.
vas politicki entuzijazam je bar simpatican, koliko je simpaticno imati šuguTvoja podrška SNS-u je najbolji dokaz da je to loša stranka.
A da li je ta cetvrta stranka za koju glasa nekim slucajem SNS?А моја мајка од три странке добија пакете, а гласа за четврту. Кад год је питају хоће ли да гласа за њих, да је упишу, она само виче ,,пиши, пиши, немаш фрке, иде глас коме год треба", пакети само пристижу, а на изборима добију ку*ац. Обећала би глас свима, али не нуде пакете јбг.
Мрзим што ти сламам срце, али не. Ни близу. Не фали њима њен глас ионако, имају неколико мајмуна овде што купују гласове за њих, тако да 99% села за СНС гласа.A da li je ta cetvrta stranka za koju glasa nekim slucajem SNS?
![]()
Има оних и без пензије и то не мали број који су давно загазили у старост. Зато би било људски да се попут држава из окружења нпр.Хрватске уведу и код нас социјалне пензије.Српчићи треба да дају довољно новца својим родитељима да имају шта да једу, а не да врше нужду по њима када узму пакет од СНС.
@Grom_sa_neba!, mozes li mi molim te objasniti zbog cega si stavio thumb up na ovaj upus?ja obozavam Zokija
@Grom_sa_neba!, mozes li mi molim te objasniti zbog cega si stavio thumb up na ovaj upus?
Da nije zbog onog: "I onaj mutavi ministar vanjskih poslova..."?
😡