Keva iz Londona

Šetao sam psa , malinojac .Stajem na pešački ,dok čekam semafor , prilazi žemska utegnuta , kosa plava duga , prirodna ,bez bore , vrh .
Poče da ljubi i mazi kerče , pa krenu da priča sa mnom , prvo o tome kako je u nekom društvu za zaštitu cuka , itd ...
Malo pomalo krenusmo u istom pravcu , ,strani naglasak , meni simpatičan , računam da ima oko pedesetak ali iznenadna hemija , strava .
Odakle ste , gde živiš - pokaza mi kuću .
Ende , to je kuća moje , nekad davno , bivše devojke , koja sad ima oko 45.
I nisam je video 20 godina minimum.
Ćutim , ne progovaram , uhvatila me sramota , čekaj Kremenko , u sebi , pa keva joj sigurno ima 65 minimum.
Gledao sam da što pre promenim kurs puta , da se rastanem od nje .
Generalno pitanje , kakve to postoje para psiholoske veze da se desi ovakav slučaj i odakle takva hemija .
Kakva je to parapsihološka stvar kad ugledam broj 666 svaki dan i znam da će se nešto loše desiti?

Žena treba da bude utengnuta dal' ima 30,45 ili 50 .Ne kažem da bude rambo ni koska posle malinojca , ali čovek joj pokaže okom ona skokom .

Utegnute žene ne izgledaju dobro jer su se utegle da sakriju nedostatke i čim je rastegneš vidiš da to nema veze s mozgom....

Ali žena koja vodi računa o sebi, nema višak kilograma redovno vežba i u tonusu je
može da obuče u široku majcu i da izgleda extra.
Ne mora da se uteže u tesno i otvoreno odelo da bi pokazala da nije za bacanje.
To njoj treba lično a ne treba svetu
u tome je razlika ako hoćeš da shvatiš zato što koristiš pogrdan termin za ženu koja izgleda dobro i u zrelim godinama

Utegnute žene ne izgledaju dobro jer su se utegle da sakriju nedostatke i čim je rastegneš vidiš da to nema veze s mozgom....

Ali žena koja vodi računa o sebi, nema višak kilograma redovno vežba i u tonusu je
može da obuče u široku majcu i da izgleda extra.
Ne mora da se uteže u tesno i otvoreno odelo da bi pokazala da nije za bacanje.
To njoj treba lično a ne treba svetu
u tome je razlika ako hoćeš da shvatiš zato što koristiš pogrdan termin za ženu koja izgleda dobro i u zrelim godinama
Ko govoro o utezanju stomaka i i gumzice .
Eto na šta ti misliš .
....................................
Utegnuta žena je ona koja nije mrtvoljez, namćor, ona koja ne kuka nad uobičajenim problemima , daje optimizam ljudima oko sebe ... ..
A raštimovane , kukaju na bivše, smetaju joj forumasice i forumasi , ne podnose šalu , smeta joj čak i sunce i polen ,....

Ko govoro o utezanju stomaka i i gumzice .
Eto na šta ti misliš .
....................................
Utegnuta žena je ona koja nije mrtvoljez, namćor, ona koja ne kuka nad uobičajenim problemima , daje optimizam ljudima oko sebe ... ..
A raštimovane , kukaju na bivše, smetaju joj forumasice i forumasi , ne podnose šalu , smeta joj čak i sunce i polen ,....
Sad se vadis, zna se sta je utegnuto, zategnuto i odnosi se na fiziku..:lol:
To, na sta ti kazes da mislis, moze da se definise kao pozitivno, opusteno, nonsalantno...

Napisao sam u startu da ste ljubomorne jedna na druge , i vi ne vidite ono što muškarac vidi u ženi .
Nije to ljubomora, sve pogresno definises, to je rivalitet koji postoji i u vasem muskom svetu...:lol:
I naravno da zena u zeni ne vidi ono sto vi vidite i treba da bude tako...

A sta je to sto ti vidis u zeni ili na zeni?

Poslednja izmena:
Šetao sam psa , malinojac .Stajem na pešački ,dok čekam semafor , prilazi žemska utegnuta , kosa plava duga , prirodna ,bez bore , vrh .
Poče da ljubi i mazi kerče , pa krenu da priča sa mnom , prvo o tome kako je u nekom društvu za zaštitu cuka , itd ...
Malo pomalo krenusmo u istom pravcu , ,strani naglasak , meni simpatičan , računam da ima oko pedesetak ali iznenadna hemija , strava .
Ćutim , ne progovaram , uhvatila me sramota , čekaj Kremenko , u sebi , pa keva joj sigurno ima 65 minimum.
Generalno pitanje , kakve to postoje para psiholoske veze da se desi ovakav slučaj i odakle takva hemija .
Adresa kuce te gospodje ako moze?
hvala

Za konkretan i dostojan odgovor bi trebalo da "baciš pasulj" ili "okreneš" šolju od kafe?

Back