- Poruka
- 24.389
Ono od Cece valjda, ja te volim čak i kad si u Londonu etc![]()
Оно као.. Шетају по Пикадилију а пос’ иду на Шабанијев концерат. #непроцењиво
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono od Cece valjda, ja te volim čak i kad si u Londonu etc![]()
Predugačke su...kad bi neko mogao da sažme
A gde si ti nas video i znaš koliko smo utegnute i gde nam je prebivalište?" Mama" ima puno više godina nego vi ovde , ali utegnuta , zrači hemijom, radošću i puna elana , valjda je logično pitanje , za sve , šta nas je ovde u srbiji dovelo do toga , da nema smeha , nema živosti , komunikacije , osobe stare pre vremena .
Eto toliko ako baš moram da objašnjavam temu .
Tačno.
Izašao ja da pas piša. Ide plavuša, ne jedna dvije. Ili duplo vidim. Mjerim ih s leđa. Obadvije mlade. Miluju mi cuku. On reži. Kaže jedna ja sam mama, ovo mi je kćerka. Kažem ja svejedno, ja i onako bijelu mačku ujutro ne vidim. Dobra mama, samo da pogodim koja je od njih dvije.
Љубоморнаа.. :hehe:
Na koga? Tebe? Kokošku?Љубоморнаа.. :hehe:
Štuka zove orla, orao javi se, orao javi se...
Napad!
da ga pustim da živi u zabludi?Ћути ту Витачо! Не квари му угођај.
A gde si ti nas video i znaš koliko smo utegnute i gde nam je prebivalište?![]()
ja se veoma radujem utegnutoj veseloj bakici sa drugog govornog područja." Mama" ima puno više godina nego vi ovde , ali utegnuta , zrači hemijom, radošću i puna elana , valjda je logično pitanje , za sve , šta nas je ovde u srbiji dovelo do toga , da nema smeha , nema živosti , komunikacije , osobe stare pre vremena .
Eto toliko ako baš moram da objašnjavam temu .
Samo glavu i neke delove, ostalo nije stalo u fotku, kratke mi ruke. Ali nije to tema, nego kako on to može o nama da zna. Lako, ne može.Редице указивала си се. Ређе него Госпа из Међугорја али јеси. Немо’ сад да врдаш!
da a moja ćerka ima 50Па и Витача има 22 зар не?!
pa zato što je na pravom mestuZašto ova tema nije na ptf gerontologija?
I o gibanici s makompa zato što je na pravom mestu
matorci najviše maštaju o sexu.
Šta će tamo mikropenis????Zašto ova tema nije na ptf gerontologija?
Znam da nije prvi slučaj da se tašta doživljava kao objekat fantazijaŠta će tamo mikropenis????
Ništa ne znaš o medicini.
Znam da nije prvi slučaj da se tašta doživljava kao objekat fantazija
Zaplet iz Pan erotike, izdanje za Maj 1985.
Majka ima oko 50, cerka joj 45?Šetao sam psa , malinojac .Stajem na pešački ,dok čekam semafor , prilazi žemska utegnuta , kosa plava duga , prirodna ,bez bore , vrh .
Poče da ljubi i mazi kerče , pa krenu da priča sa mnom , prvo o tome kako je u nekom društvu za zaštitu cuka , itd ...
Malo pomalo krenusmo u istom pravcu , ,strani naglasak , meni simpatičan , računam da ima oko pedesetak ali iznenadna hemija , strava .
Odakle ste , gde živiš - pokaza mi kuću .
Ende , to je kuća moje , nekad davno , bivše devojke , koja sad ima oko 45.
I nisam je video 20 godina minimum.
Ćutim , ne progovaram , uhvatila me sramota , čekaj Kremenko , u sebi , pa keva joj sigurno ima 65 minimum.
Gledao sam da što pre promenim kurs puta , da se rastanem od nje .
Generalno pitanje , kakve to postoje para psiholoske veze da se desi ovakav slučaj i odakle takva hemija .
paaaa , dosao da tvoje radnje i dok je trazio da mu uzmes meruA gde si ti nas video i znaš koliko smo utegnute i gde nam je prebivalište?![]()