Keva iz Londona

" Mama" ima puno više godina nego vi ovde , ali utegnuta , zrači hemijom, radošću i puna elana , valjda je logično pitanje , za sve , šta nas je ovde u srbiji dovelo do toga , da nema smeha , nema živosti , komunikacije , osobe stare pre vremena .
Eto toliko ako baš moram da objašnjavam temu .
A gde si ti nas video i znaš koliko smo utegnute i gde nam je prebivalište? :dontunderstand:

" Mama" ima puno više godina nego vi ovde , ali utegnuta , zrači hemijom, radošću i puna elana , valjda je logično pitanje , za sve , šta nas je ovde u srbiji dovelo do toga , da nema smeha , nema živosti , komunikacije , osobe stare pre vremena .
Eto toliko ako baš moram da objašnjavam temu .
ja se veoma radujem utegnutoj veseloj bakici sa drugog govornog područja.

za ovo što ti pokušavaš nama da pokažeš ima izreka u narodu
u tuđeg tatka....

Neću da ofiram zeca. Bila je to samo malo surovija igra.
Sve je bilo ok, dok nisam vidjela da mogu uši da mu vučem i da ga prekočim od šale!
Mali zeka peka., zvani hrabra tastatura.

Šetao sam psa , malinojac .Stajem na pešački ,dok čekam semafor , prilazi žemska utegnuta , kosa plava duga , prirodna ,bez bore , vrh .
Poče da ljubi i mazi kerče , pa krenu da priča sa mnom , prvo o tome kako je u nekom društvu za zaštitu cuka , itd ...
Malo pomalo krenusmo u istom pravcu , ,strani naglasak , meni simpatičan , računam da ima oko pedesetak ali iznenadna hemija , strava .
Odakle ste , gde živiš - pokaza mi kuću .
Ende , to je kuća moje , nekad davno , bivše devojke , koja sad ima oko 45.
I nisam je video 20 godina minimum.
Ćutim , ne progovaram , uhvatila me sramota , čekaj Kremenko , u sebi , pa keva joj sigurno ima 65 minimum.
Gledao sam da što pre promenim kurs puta , da se rastanem od nje .
Generalno pitanje , kakve to postoje para psiholoske veze da se desi ovakav slučaj i odakle takva hemija .
Majka ima oko 50, cerka joj 45?

Back