Mileta iz Talesa
Aktivan član
- Poruka
- 1.694
Šetao sam psa , malinojac .Stajem na pešački ,dok čekam semafor , prilazi žemska utegnuta , kosa plava duga , prirodna ,bez bore , vrh .
Poče da ljubi i mazi kerče , pa krenu da priča sa mnom , prvo o tome kako je u nekom društvu za zaštitu cuka , itd ...
Malo pomalo krenusmo u istom pravcu , ,strani naglasak , meni simpatičan , računam da ima oko pedesetak ali iznenadna hemija , strava .
Odakle ste , gde živiš - pokaza mi kuću .
Ende , to je kuća moje , nekad davno , bivše devojke , koja sad ima oko 45.
I nisam je video 20 godina minimum.
Ćutim , ne progovaram , uhvatila me sramota , čekaj Kremenko , u sebi , pa keva joj sigurno ima 65 minimum.
Gledao sam da što pre promenim kurs puta , da se rastanem od nje .
Generalno pitanje , kakve to postoje para psiholoske veze da se desi ovakav slučaj i odakle takva hemija .
Poče da ljubi i mazi kerče , pa krenu da priča sa mnom , prvo o tome kako je u nekom društvu za zaštitu cuka , itd ...
Malo pomalo krenusmo u istom pravcu , ,strani naglasak , meni simpatičan , računam da ima oko pedesetak ali iznenadna hemija , strava .
Odakle ste , gde živiš - pokaza mi kuću .
Ende , to je kuća moje , nekad davno , bivše devojke , koja sad ima oko 45.
I nisam je video 20 godina minimum.
Ćutim , ne progovaram , uhvatila me sramota , čekaj Kremenko , u sebi , pa keva joj sigurno ima 65 minimum.
Gledao sam da što pre promenim kurs puta , da se rastanem od nje .
Generalno pitanje , kakve to postoje para psiholoske veze da se desi ovakav slučaj i odakle takva hemija .