Kesice Plazme i Čipsija pune metaka: Influenseri na Kosovu pokrenuli kampanju za bojkot srpskih proizvoda!

Ako hoces da mi kupis specijalnu tastaturu na cirilici evo vrlo rado cu je braniti na ciriici, kakve su to glupe prozivke?
Шта ће ти тастатура на ћирилици, па ко још гледа у тастатуру док куца, осим ако ниси неки деда од 80 година који је јуче открио рачунар.
Иначе тастатура на ћирилици може да се купи или нека друга варијанта ''апгрејда'' постојеће алфабет тастатуре, али ти си паметан дечко и све што треба је да у опцијама ''језици'' наместиш ћириличну тастатуру и да куцаш као до сада, уз пар измена.

Ma sve ujedno , stegnes obruc jakim nadzorom i da vidis kako ce da pucaju sipci i poneki kosovari....
Eh kad bi to tako moglo, oni satro uhvate neku sitnu ribu sa par stotina grama a pozadi prodje sleper sa tonu.
Nego Laura Koveshi je pokrenula opasnu akciju gde je stvarno uhvaceno nekoliko jakih dilera i snabdevaca i plus su zaplenili nekoliko tona droge.

Иначе увек ћу прозивати вас Srbe, јер сте лицемери.

Прво промените sebe, јер ја се јежим када вас видим рецимо да се препуцавате са усташама око ћирилице, а користите исто усташко писмо као они.

То је тако лицемерно и јадно, али доста говори о нашем менталитету.

Odakle prolazi droga u zemlju, pa preko granica.
Mislim da je teze kontrolisati 5kg droge nego 100 tona tekstila i mesa....
Tako da sigurno je da ovo sto je tema to sigurno moze postenom i jakom kontrolom da se tako procisti da ne bude Srbija zemlja za pranje novca albanskoj mafiji...

Mi imamo tzv srbija turs, firmu koja je siptarska, a drzi ogroman deo saobracaja prema nemackoj..

Иначе увек ћу прозивати вас Srbe, јер сте лицемери.

Прво промените sebe, јер ја се јежим када вас видим рецимо да се препуцавате са усташама око ћирилице, а користите исто усташко писмо као они.

То је тако лицемерно и јадно, али доста говори о нашем менталитету.
Evo bas trcim da se dokazujem nekima na forumu.
Ja se uvek potpisujem cirilcom i pretezno pisem rucno cirilcom sem stranog jezika.

Mislim da je teze kontrolisati 5kg droge nego 100 tona tekstila i mesa....
Tako da sigurno je da ovo sto je tema to sigurno moze postenom i jakom kontrolom da se tako procisti da ne bude Srbija zemlja za pranje novca albanskoj mafiji...

Mi imamo tzv srbija turs, firmu koja je siptarska, a drzi ogroman deo saobracaja prema nemackoj..
Cini ti se da je teze, imaju oni svoje ljude ne moze bez toga nego samo da ne podje nesto po zlu.

Back