AntunTun
Veoma poznat
- Poruka
- 10.814
Joj da, ne bih ništa reko, ja sam muško šta ja ima da vaspitavam đecu, naročito ženskinje.
eve ga zato Rick
On da brani, ona da rađa, tv da vaspitava.
On da brani, ona da rađa, tv da vaspitava.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Već neko vreme mi se vrti po glavi ideja.
Šta biste napisale svojim kćerkama, ili ako ste tetke, svojim sestričinama, bratanicama , u smislu kratkog saveta- dve tri rečenice- o onome što je najvažnije što biste volele da im prenesete iz ličnog iskustva?
Mogu i muškarci, kćerkama, zašto da ne, čak šta više, dapače.
Tema je možda više za DOM I PORODICU, ali je ovde bolji promet, pa zato ovde.
Evo, slušam ovu pesmu...uvek me nekako rastuži i veseli istovremeno...ovaj deo...
.Slipping through my fingers all the time
I try to capture every minute...
Sestričinama ne bih ništa rekla u dve ili tri rečenice. Nemam šta da kažem, saveti mogu biti opasni... ali mogu da preporučim mnogo dobrih knjiga, filmova i muzike.
Hm, možda bih mogla da joj kažem da veruje sebi i da ne sluša tetkine mudrolije
Мада, тетке су највољеније и некад се више слушају него родитељи...али је мач са две оштрице.
Upravo to
тетке су ту да воле, засмејавају, љубе, тетоше и крај...
Dok one rastu, gledam i ja da što više naučim o odrastanju žena. Shvatio sam mnogo toga iz saveta psihologa, sociologa, pa i pouka svetih otaca.
Možda im i ne poručujem mnogo, ali ih grlim i ljubim mnogo. Srednja ima običaj, da kad god dođemo kući, da ona se pretvara da spava. Samo zato da bi je tata nosio od kola do kuće. Sad ona već i najavi da će spavati kad se vratimo kući i traži da je nosim do kauča u trpezariji. Samo da bi to doživela da je ja nosim u rukama uspavanu. Rekao bih da tim gestom joj poručujem da sam uvek tu za nju.
A da joj sad probam poručiti nešto, možda bih još rekao: nije dovoljno samo to da si drugačija, ili posebna. Budi retka.
imas ti jos da ucis o zenama...
Како то мислиш да приходе задржи за себе?
Кад је сама наравно да приходе задржава за себе, али ако је удата...
Ако сам добро разумела, ти сматраш да у браку треба да постоје моје и његове паре?
Мени то звучи као да правиш одступницу, а то није добар савет за особу која ће некада ступити у брак.
Da ne prica o visini prihoda.
Исто је то, приходи у браку су заједнички.
Замисли ситуацију у којој она зарађује много више, он мало, и она крије приходе да би шта, појела пљескавицу кријући се?
Купила себи скупу гардеробу или парфем, док он носи поцепане фармерке?
А онда се обрне ситуација, па он почне да зарађује и запали на Јамајку сам...
Не би јој баш било право, зар не?
Новчаник у браку је заједнички, баш као и бриге и проблеми, деца, срећа...