Lovac Luka ulovio vuka
Ističe se
- Poruka
- 2.551
Pec pec boje nego koprivaPa da me pecne
Neću!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pec pec boje nego koprivaPa da me pecne
Neću!
Ne plaši me, nemoj da napucam mog vuka iz cirkusa na tebePec pec boje nego kopriva
Ja tebe, nikad..Vuku bacim kosku, nemoj samo tigra ookrivenog skokvom taj je nervozan jer ga peckaNe plaši me, nemoj da napucam mog vuka iz cirkusa na tebe
Ne pecka kao kopriva i ne daje reakciju, najsličnije je onom finom šmirgl papiru.Pec pec boje nego kopriva
saću ja da uZberem jedan moj da promerim...Mito, naterao si me da idem po listove
Grubi su kao šmirgl papir ali ne mirišu!
Šta više, otkinula sam deo lista i trljala među prstima.
Pogledajte prilog 1597053
Slikaj gasaću ja da uZberem jedan moj da promerim...
Čekaj malo, pecka smokva ili list smokve?Ja tebe, nikad..Vuku bacim kosku, nemoj samo tigra ookrivenog skokvom taj je nervozan jer ga pecka
List, prijatelj mi rekao smokva se jede, ne?Čekaj malo, pecka smokva ili list smokve?
Čekam.saću ja da uZberem jedan moj da promerim...
Ja pojela ihihiiii količine, ne pecnu meList, prijatelj mi rekao smokva se jede, ne?
Evo ga moj (list) smrvljen. Onako samo ubran nije imao neki miris, ali sada kad sam ga zgnječio miriše ko dušaSlikaj ga
Mito, naterao si me da idem po listove
Grubi su kao šmirgl papir ali ne mirišu!
Šta više, otkinula sam deo lista i trljala među prstima.
Pogledajte prilog 1597053
Što nisi slikao ceo list.Evo ga moj (list) smrvljen. Onako samo ubran nije imao neki miris, ali sada kad sam ga zgnječio miriše ko duša
Pogledajte prilog 1597067
Izmrvila, za sada ništa.Izmrvi ga ko što sam ja i ostavi malo da odstoji.
... Jel miriše sad?
mora da je do vrste smokve?Što nisi slikao ceo list.
Ovako izmrvljen više liči na blitvin list.
Ovaj središnji deo lista beo kao kod blitve, kao i žilice protkane kroz list.
Moj list izmrvljen ne miriše.
Da li je do sorte smokve, podneblja, ili nešto treće - ne znam.
moj dugodlaki jazavicar ih tamani na kilo. rodilo ove godine kao i svake. 6 zbuna daje debeo hlad i smokve cele godineImam smokvu u dvorištu.
Znam za benefite smokvinog lista, nisam nikada ništa pravila od njega.
Smokve sveže obožavam.
Ove godine su sitnije ali jako slatke.