- Poruka
- 77.303
Kažu da je smokvin list super zdrav. Da li je neko probao da ga jede, pravi čaj ili već šta?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znači Adam i Eva se nisu postideli golotinje nego su hteli da im genitalije budu zdraveKažu da je smokvin list super zdrav.
Da. Još jedno od bezbrojnih tumačenja biblijeznači Adam i Eva se nisu postideli golotinje nego su hteli da im genitalije budu zdrave
Smokvin list je grub i oštar, pecka po rukama.Ja sam skupio neke listove još pre par godina i držim ih da mi mirušu.
Još uvek mirišu.
super jak miris, naročito kad se osušiNisam primetila da ima miris.
Mladi orasi su spas za bolest štitne žlijezde. 40 kom se potopi u med, čeka se 40 dana i onda se to uzima natašte.Smokvin list je grub i oštar, pecka po rukama.
Nisam primetila da ima miris.
Imam i orah i lešnik.
Orahov list ima intenzivan i lep miris.
Dobar je protiv moljaca.
Od mladih oraha pravim liker orahovac, svakog Maja, kada su orasi krupnoće lešnika.
Svašta, svaki dan sam ispod smokve, tu uberem i jedem smokve.super jak miris, naročito kad se osuši
Pravila sam prošle godine, jednu teglu nama jednu prijateljici.Mladi orasi su spas za bolest štitne žlijezde. 40 kom se potopi u med, čeka se 40 dana i onda se to uzima natašte.
rekoh, možda kad se osuši?Svašta, svaki dan sam ispod smokve, tu uberem i jedem smokve.
Osim oštrine lista, miris nisam zapazila.
Baš ću sutra da obratim pažnju
Ma to si ti nešto pobrkorekoh, možda kad se osuši?
Gorko je super zdravo, naročito za stomak (gorušicu).Pravila sam prošle godine, jednu teglu nama jednu prijateljici.
I ovu našu teglu sam poklonila.
Jako je gorko, ne volim takve ukuse.
Orahovac takođe ne mogu da pijem, ne volim alkohol, ali ga svake godine pravim.
Možda je moja smokva posebna?Ma to si ti nešto pobrko
To tvoja?
Smokva peckaznači Adam i Eva se nisu postideli golotinje nego su hteli da im genitalije budu zdrave
Ne izmišljajSmokva pecka
Kažem ti ja, pobrkoMito, naterao si me da idem po listove
Grubi su kao šmirgl papir ali ne mirišu!
Šta više, otkinula sam deo lista i trljala među prstima.
Pogledajte prilog 1597053
Nemam pojma, ova ne miriše.Kažem ti ja, pobrko
Ja tebi vjerujem, on je nekakav neuravnoteženNemam pojma, ova ne miriše.
ProbajNe izmišljaj
Pa da me pecneProbaj