Kažu da je ova Albanka najlepša žena koja hoda Zemljom

Kako su lepe bile zene kad sam ja bio omladinac.
Klaudija Šifer, Naomi Kempbel, Leticia Casta..ovo sad sve iste, bez trunke karakterne crte, kao klonovi.
Pogledam je i za 10 sekundi zaboravim kako izgleda.
Suzana Mančiċ, Tanja Bošković, Ena Begović, Neda Arnerić, Lidija Vukićević...

Sa prozora Baksa viče
**** ***** Frederiče! :hej:

Malo je zrikava, Al ima ko voli.
E vidite, Sigmund Frojd je za života rekao da se "iza svake lepote krije veliko zlo"
Autorka namešta lep šlagvort @Blues Brothers i @ZabranjeniLegenda a oni - ćute ko mutavi.
Nije to zbog njihovih plemenskih običaja, pogotovo kod drugopomenutog (prvi je emancipovaniji).
Više je zbog albanske mafije.

Čak i @Blues Brothers kom ne možeš usta da zatvoriš kad je reč o Vučiću ko da je pi ar iz Djilasove kombi stranke, mudro je ćutao na sve moje opaske u vezi Rite Oro. Nikad nije pošteno hteo da kaže kako dotična po Crnoj Gori ostvaruje milionski prihod od koncerta ako je na istom bilo 500-600 ljudi a karta koštala 10-15 eura?
I to bez zakupa, opreme, marketinga...
Samo profit...

1725686692122.png

Lepa je, jel... baš šarena... :kafa:

Nikakvu specijalnu ljepotu na njoj ne vidim.Izgleda kao gomila danasnjih djevojaka.
A malo mi je i muskobanjasta nekako.
Ni na jednoj slici ne vidim odnos struka i zadnjice a to je meni jako važna osobina, ako ne i najvažnija, kod svake žene. Sisići joj nisu nešto, ne bi me zadržala ni dva minuta. Ja sam ozbiljan muškarac kom ne ide nikako da napiše ozbiljno uvek ispadne ovako...

Ima lijepih zena i danas,prirodno lijepih...ali cim vidim naduvane usne,ona za mene nije lijepa jer ljepota znaci upravo to...lijep si bez ikakvih dorada.
Sminka moze da se koristi jer sminka te nikad ne moze napraviti ljepoticom,ako to vec nisi.
Ona samo istice ljepotu.
Osim toga,za ljepotu je bitan i sarm.
Gledam nedavno onu malu,kcerku Monike Beluci.
Svi je uporedjuju sa slavnom mamom,a ona lici na tatu koji,da se ne lazemo,nije lijep uopste.
I meni,na prvi pogled,na slikama nije bila nikako lijepa,pogotovo kad se uporedi sa Monikom i kad je ozbiljna.
Ali na jednom videu sam je vidjela kako se smije...sa osmijehom je sasvim druga osoba...sarmantna,lijepa,graciozna...
Tako da,ima nesto i u stavu.

Pogledajte prilog 1604758

Endi Demneri je u novembru prošle godine predstavljala Albaniju na izboru za Mis Univerzuma, a premda nije postigla visok plasman, očarala je svetsku javnost.
Tako su bar pokazivali glasovi publike po kojima je upravo Endi jedna od top 5 finalistkinja izbora.

Endi se bavi modelingom od 2014, a po sopstvenom priznanju tokom čitave karijere je oscilirala sa kilogramima, pa je rekla kako je ukupno smršala oko 20 kilograma
u poslednjih nekoliko godina, piše Žena.

Smatra se najlepšom Albankom, a tamošnja javnost često spekuliše da se podvrgla čitavom nizu estetskih intervencija na licu.
Ona je to kategorično demantovala, istakavši da od malena ima puna usta i mali nos

Atraktivna Albanka je takođe u februaru i junu 2023. godine bila gost Nedelje mode u Milanu, gde se obrela na poziv kreatora Stefana Gabane.
Posebno se istakla kada se na jednoj od revija brenda D&G pojavila samo u korsetu optočenom šljokicama.
Krasila je naslovne strane magazina "Harper's Bazaar" u Grčkoj i Bugarskoj.

Na ovom videu je baš zgodna
https://www.instagram.com/endidemneri/reel/CvKjgddoMpj/
Zaista je prelepa

Back