- Poruka
- 57.228
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Синди Крафорд??Kako su lepe bile zene kad sam ja bio omladinac.
Klaudija Šifer, Naomi Kempbel, Leticia Casta..ovo sad sve iste, bez trunke karakterne crte, kao klonovi.
Pogledam je i za 10 sekundi zaboravim kako izgleda.
I ona. Zaboravih je.Синди Крафорд??
ЦццI ona. Zaboravih je.
Suzana Mančiċ, Tanja Bošković, Ena Begović, Neda Arnerić, Lidija Vukićević...Kako su lepe bile zene kad sam ja bio omladinac.
Klaudija Šifer, Naomi Kempbel, Leticia Casta..ovo sad sve iste, bez trunke karakterne crte, kao klonovi.
penis bonus pax in domusDe gustibus non est disputandum
E vidite, Sigmund Frojd je za života rekao da se "iza svake lepote krije veliko zlo"Malo je zrikava, Al ima ko voli.
Ni na jednoj slici ne vidim odnos struka i zadnjice a to je meni jako važna osobina, ako ne i najvažnija, kod svake žene. Sisići joj nisu nešto, ne bi me zadržala ni dva minuta. Ja sam ozbiljan muškarac kom ne ide nikako da napiše ozbiljno uvek ispadne ovako...Nikakvu specijalnu ljepotu na njoj ne vidim.Izgleda kao gomila danasnjih djevojaka.
A malo mi je i muskobanjasta nekako.
"Žena je društveno biće - društvo može da radi š njom šta god hoće"S obzirom na obzir da su danas većina žena pretvorene u lutke, ne verujem više nikakvoj lepoti
Tipična veštačka lepota koja je popularna danas. Ima dosta lepših žena.
Zaista je prelepaPogledajte prilog 1604758
Endi Demneri je u novembru prošle godine predstavljala Albaniju na izboru za Mis Univerzuma, a premda nije postigla visok plasman, očarala je svetsku javnost.
Tako su bar pokazivali glasovi publike po kojima je upravo Endi jedna od top 5 finalistkinja izbora.
Endi se bavi modelingom od 2014, a po sopstvenom priznanju tokom čitave karijere je oscilirala sa kilogramima, pa je rekla kako je ukupno smršala oko 20 kilograma
u poslednjih nekoliko godina, piše Žena.
Smatra se najlepšom Albankom, a tamošnja javnost često spekuliše da se podvrgla čitavom nizu estetskih intervencija na licu.
Ona je to kategorično demantovala, istakavši da od malena ima puna usta i mali nos
Atraktivna Albanka je takođe u februaru i junu 2023. godine bila gost Nedelje mode u Milanu, gde se obrela na poziv kreatora Stefana Gabane.
Posebno se istakla kada se na jednoj od revija brenda D&G pojavila samo u korsetu optočenom šljokicama.
Krasila je naslovne strane magazina "Harper's Bazaar" u Grčkoj i Bugarskoj.
Na ovom videu je baš zgodna
https://www.instagram.com/endidemneri/reel/CvKjgddoMpj/
Zato sto nikad nisi imao lepu devojkumoj utisak nije takav
To uvek kazu za neku lepoticu.zuta stampa i kerefeke.ne postoji najlepsa zena.postoji lepa i prelepa zena!Ali epitet "najljepsa zena koja hoda zemljom", a ona silikonka...
Znaci da je neko gura da bude kao najljepsa.
Evo poente za današnje kriterijume za lepotuKako su lepe bile zene kad sam ja bio omladinac.
O tome i pricam.Evo poente za današnje kriterijume za lepotu