Kaznite Tomislava Nikolića...

i ja sam razmisljao

ds treba da prizna neuspeh sopstvene politike, da posmenjuje sve koji su bili na funkcijama ikada, da predlozi tomi da sastavi manjinsku vladu, i da ga podrzi 4 godine a da nista ne trazi za uzvrat. i da saradjuju u otkirivanju pocinjeih kradja i nedela

jedino tako ce da izbegnu narodni gnev i da opstane ideja eu demokratije

i ja sam razmisljao

ds treba da prizna neuspeh sopstvene politike, da posmenjuje sve koji su bili na funkcijama ikada, da predlozi tomi da sastavi manjinsku vladu, i da ga podrzi 4 godine a da nista ne trazi za uzvrat. i da saradjuju u otkirivanju pocinjeih kradja i nedela

jedino tako ce da izbegnu narodni gnev i da opstane ideja eu demokratije

I da se cenzus digne na 20%, pa da postanemo normalna i stabilna država sa dva tima koji se sportski takmiče u ostvarenju manje-više istog cilja.

Bolje je za sve ljude u Srbiji da se DS skloni iz vlade, kako bi došlo do izražaja jedno od osnovnih potencijalnih preimućstava SNS-a - hirurško odstranjenje "do u zdravo" prenagomilane administracije. Nekakve miksovane vlade, dodatno bi opteretile ovu bankrotiralu državu, pa kad nam PDV dignu na 20% znaćemo i zašto...

Bolje je za sve ljude u Srbiji da se DS skloni iz vlade, kako bi došlo do izražaja jedno od osnovnih potencijalnih preimućstava SNS-a - hirurško odstranjenje "do u zdravo" prenagomilane administracije. Nekakve miksovane vlade, dodatno bi opteretile ovu bankrotiralu državu, pa kad nam PDV dignu na 20% znaćemo i zašto...

A ne, ta cast neka pripadne demokratama. Nema sklanjanja. Kad su znali da *****ju, sad neka pociste za sobom. Na narednim izborima nece preci 10%.

Problem je tu što, kako vidimo, Evropska Unija vrši pritisak da vladu naprave SNS i DS zajedno, kako bi mogli u potpunosti - i jednu i drugu polutku političke Srbije - da drže za muda. Ovako, neka bude jedan po jedan tim u toj igri, da ovi drugi lade muda u tajm autu.

Na primer, kako vidimo, opet je na metli došao Serž Bramerc i vrši dalji politički pritisak - potpuno sam siguran da je nebitno to što traže, već je jedino bitno da nam se ne da politički dišemo. Pa mislim, neka malo sad Tomini izlaze na kraj sa njima, pa ako se bolje snađu, nek produže još jedan mandat.

Problem je tu što, kako vidimo, Evropska Unija vrši pritisak da vladu naprave SNS i DS zajedno, kako bi mogli u potpunosti - i jednu i drugu polutku političke Srbije - da drže za muda. Ovako, neka bude jedan po jedan tim u toj igri, da ovi drugi lade muda u tajm autu.

Na primer, kako vidimo, opet je na metli došao Serž Bramerc i vrši dalji politički pritisak - potpuno sam siguran da je nebitno to što traže, već je jedino bitno da nam se ne da politički dišemo. Pa mislim, neka malo sad Tomini izlaze na kraj sa njima, pa ako se bolje snađu, nek produže još jedan mandat.

Baš lijepo da dođe higijeničar Bramerc , malo pregleda noktiće i uši ..

Baš lijepo da dođe higijeničar Bramerc , malo pregleda noktiće i uši ..

Dobro, osim Bramerca, trebaće neko da "isprati" i gej paradu u oktobru. Da pootpušta administrativni balast, da ne kažem nakot, i da im skreše plate... Mnogo je tu vrućeg kestenja, a kažem, mi obični građani možemo imati koristi od vladavine SNS-a jer oni treba da poprave zulum DS-ovačke stranačke oligarhije. Upravo zbog toga se DS i dalje gura u vlast, a SNS će ih zdušno pustiti da narod ima koga da pljuje. Upravo to je najgora varijanta za građane Srbije.

PS. I možda da uspeju da stegnu nacionalni kurs u društveno-humanističkim naukama.
smile1.gif

Back