Mrkalj
Buduća legenda
- Poruka
- 34.739
... i omogućite SNS-u da sam napravi manjinsku vladu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja sam razmisljao
ds treba da prizna neuspeh sopstvene politike, da posmenjuje sve koji su bili na funkcijama ikada, da predlozi tomi da sastavi manjinsku vladu, i da ga podrzi 4 godine a da nista ne trazi za uzvrat. i da saradjuju u otkirivanju pocinjeih kradja i nedela
jedino tako ce da izbegnu narodni gnev i da opstane ideja eu demokratije
I da se cenzus digne na 20%, pa da postanemo normalna i stabilna država sa dva tima koji se sportski takmiče u ostvarenju manje-više istog cilja.
Bolje je za sve ljude u Srbiji da se DS skloni iz vlade, kako bi došlo do izražaja jedno od osnovnih potencijalnih preimućstava SNS-a - hirurško odstranjenje "do u zdravo" prenagomilane administracije. Nekakve miksovane vlade, dodatno bi opteretile ovu bankrotiralu državu, pa kad nam PDV dignu na 20% znaćemo i zašto...
Problem je tu što, kako vidimo, Evropska Unija vrši pritisak da vladu naprave SNS i DS zajedno, kako bi mogli u potpunosti - i jednu i drugu polutku političke Srbije - da drže za muda. Ovako, neka bude jedan po jedan tim u toj igri, da ovi drugi lade muda u tajm autu.
Na primer, kako vidimo, opet je na metli došao Serž Bramerc i vrši dalji politički pritisak - potpuno sam siguran da je nebitno to što traže, već je jedino bitno da nam se ne da politički dišemo. Pa mislim, neka malo sad Tomini izlaze na kraj sa njima, pa ako se bolje snađu, nek produže još jedan mandat.
Baš lijepo da dođe higijeničar Bramerc , malo pregleda noktiće i uši ..
... i omogućite SNS-u da sam napravi manjinsku vladu.