Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni cete se sad verovatno smejati, ali... moje dete na kraju svakog dana dobije 20 din za kasicu prasicu. to je zaradila jer je ispunila obaveze za taj dan (bila dobra). ako se desi da je uradila nesto posebno dobro (pohvala od vaspitacice, komsije, gosta...) dobije bonus.
kazna za nju je da ne dobije nagradu na kraju dana!
druga kazna je da ide u sobu "po naredbi" i da sama provede neko vrme, sto je cudno jer inace se cesto sama igra u sobi, ali deluje!
tako je za sad, kad poraste i krene u skolu... nekako zelim da verujem da ce biti dobra,... videcemo

pa reci slobodno..nego to mi nekako nekreativno mora se da neki svoj pecatал нећеш ми веровати од кога сам видела
у сваком слуају, делује, дете се смири и разљути
то савремени психолози називају једном лепом речју: time out

ал нећеш ми веровати од кога сам видела
у сваком слуају, делује, дете се смири и разљути
то савремени психолози називају једном лепом речју: time out

у па доста ће она да скупи
иначе, ћошак се показао ефикасним и код мог млађег сина
кад год претера са својим ружним понашањем зна се---ћошак
време проведено у ћошку расте сразмерно његовој хистерији
мада,знам да има противника и ћошка ал ајд сад, нешто мора да се смисли

Elektrika beja si joj vratila trbala si dobro da je izubijas. Ove danasnje generacije samo bi se zabavljale, o ucenju nema reci.

Ћерка ми је у осмом основне имала очајне оцене које је, наравно, прећутала. Да се разумемо - то нису биле тројке и двојке, већ низ кечева. Није ишла на екскурзију, то је била казна.

а јел су вам вратили паре?
Hellen, mi smo ucili mnogo vise nego danasnja deca. Gledam matematiku, srpski, biologiju i geografiju ali ovo je stvarno sramota. Ja sam se stiodio kada dobijem 5 - a danas idu na 3,4 cast izuzecima. I ja sam dobijao batine i nista mi ne fali danas. Zbog ovakvog liberalnog shvatanja imamo rekordnu stopu kradja, ubistava, narkomanije, ranih trudnoca.
данас деца много времена проводе у школи
(прваци сваки дан имају по 5 часова, једном недељно чак и 6....немој нако да ме убеђује да првак на шестом часу нешто може да запамти са часа)
а имам утисак да се не научи ништа
а одговорност се редовно пребацује са наставнике на родитеље идецу, са родитеља а наставнике и децу и тако у круг, уместо да свако ради свој посао
Po meni u prvom razredu trebalo bo da imaju srpski, matemmatiku, strani jezik i neki predmet tipa Svet oko nas i tu neka pevaju, crtaju i uce o prirodi, zivotinjama. Plus fizicko da se malo istutnje i ajd zdravo.