Kazne za rovarenje po kontejneru?

Da li ste za kažnjavanje klošara koji čačkaju po kontejneru?

• Jesam

• Nisam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

denacifikator

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.257
Mislite li da treba uvesti kazne u smisli društveno korisnog rada ili kazne zatvora za one koji čačkaju po smetlištu?
Ja mislim da treba iz nekoliko razloga. Klošari na taj način šire đubre po okolini kontejnera, što nije higijenski i pogodno je za širenje zaraze.

Mislite li da treba uvesti kazne u smisli društveno korisnog rada ili kazne zatvora za one koji čačkaju po smetlištu?
Ja mislim da treba iz nekoliko razloga. Cigani i ostali klošari na taj način šire đubre po okolini kontejnera, što nije higijenski i pogodno je za širenje zaraze.

Где налазиш инспирацију за овакве теме. Е баш си лик. :super:

Ja mislim da treba iz nekoliko razloga. Klošari na taj način šire đubre po okolini kontejnera, što nije higijenski i pogodno je za širenje zaraze.

Nikad.

U beogradskim kontejnerima stvarno sve i svasta moze da se nadje u odnosu na kontejnere u unutrasnjosti.

Mislim, slucajno sam videla, rekoh, sta li sve bacaju ovi ljudi kad je novo?

A i po siromasnijim gradovima - takodje je nehumano sklanjati siromahe od kontejnera. Prvo, vecina ljudi ostavlja hleb sa strane, pa zasto da im se ne nadje makar za hleb?

Drugo, ima i garderobe cesto unutra, starih cipela i sl., a kad je zima sve dobrododje.

Kako mozes da budes tako bezosecajan, i salis li se ti?

Nikad.

U beogradskim kontejnerima stvarno sve i svasta moze da se nadje u odnosu na kontejnere u unutrasnjosti.

Mislim, slucajno sam videla, rekoh, sta li sve bacaju ovi ljudi kad je novo?

A i po siromasnijim gradovima - takodje je nehumano sklanjati siromahe od kontejnera. Prvo, vecina ljudi ostavlja hleb sa strane, pa zasto da im se ne nadje makar za hleb?

Drugo, ima i garderobe cesto unutra, starih cipela i sl., a kad je zima sve dobrododje.

Kako mozes da budes tako bezosecajan, i salis li se ti?

99%cigana uzimaa njima ne bih dao ni koriscen toalet papir.

Pa u kom gradu zivis ti?Ja vidjam samo cigane oko kontejnera,a ako mi makar jedan ne zakuca na vrata da trazi pomoc za bolestan bubreg,ne racunam da mi je poceo dan...

Pa naravno da necu da ti kazem u kom gradu zivim, jer mi nije obaveza, ali zivim u dovoljno velikom gradu da bih prepoznala strukturu onih koji traze po kontejnerima. Zaista, to nisu samo Cigani. Naprotiv.

Pobogu,čoveče!!!
Pa,zar ih već nije život
kaznio užasnom kaznom!?
Lako je tebi,tako zadriglom,da isprazno morališeš!
:dash:

Back