Slika je odlicna,i ja je''kradem'' za svoju grupu na Faceboku...Volim dobru erotsku fotografiju...Sta ima lose u slici golog ljudskog tela,prikazanog na umetnicki nacin...Za mene,to nije skarednost,vec lepota..Ali postujem tudja misljenja i to da neki ne vole da vide ovako nesto,i da svako ima pravo da bira sta ce mu se stavljati na profil.To je bar lako,izbrises sliku koja te iritira,zamolis doticnu osobu da ih vise ne salje,pa ako to ne pomaze obratis se kome treba dalje...A ne odmah posezati za pretnjama...Izvini se doticnoj osobi i vise joj ne salji ovakve fotografije,a nastavi ovakvu prepisku sa osobama kojima to ne smeta i koje to razumeju i vole...
I sama sam imala slicnih problema...Prosle godine zbog moje pesme ''Nevaljala'' koju sam objavila na svom blogu,dobila sam ruzne komentare od blogera koji mi je bio veoma drag,a i ja njemu...Protumacio je pesmu kao moju otvorenu ponudu na seks...I svakog forumasa koji mi je ostavio neku sliku na profilu ili neki komentar shvatao je kao pretnju...
Pre nekoliko meseci javila mi se jedna forumasica sa molbom da ostavim na miru jednog forumasa ,da mu ne saljem slike i ne pisem,jer je moju javnu prepisku sa njim shvatila pogresno.Pa je resila da tome stane na put i ''zastiti ga'' od mene,jer on sam nije smeo...''Da nije zalosno bilo bi smesno...Kao da on nije mogao,da je hteo ,da me zamoli isto,ako mu smeta...Mada me je puno pogodilo...Jos me je dokacila na nekim temama gde sam se salila sa drugima...Srecom,sve se sredilo i nesporazumi su reseni...
Budimo civilizovani,pa kada nam nesto ovde ne godi,napisimo poruku,zamolimo da nam se to vise ne salje,uz obrazlozenje cime smo to uvredjeni i pogodjeni...A ne pretnje...Ovde smo radi opustanja i druzenja,a ne svadje,prepirki,grubih reci i pretnji...
Cak i da nisam videla kakva je slika u pitanju,znajuci da si je ti poslao ,Tigre,odmah bih znala da je u redu,jer si me nebrojeno puta odusevio svojim izborom fotografija...Ali erotsko uvek izaziva polemike,toga si verovatno svestan...